Popik Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 Vypada to na paradni vanocni darek. Diky za organizaci i za pripadne doruceni Sent from my mobile Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 Pánové z Prahy, kdo z Vás prosím může vzít k sobě ty moje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2016 Já ti je klidně vezmu - vždyť jsme o tom dneska mluvili po telefonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMASS Odesláno 18. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 tak a jsme v........ euforii po doruceni vystridala deprese po detailnim prozkoumani prvniho kusu, par kousku, nakonec vsech kusu.... s litosti musim oznamit, ze vanocni darek mit nebudeme nechci bejt sprostej..... cela davka 40ks je pokazena..ma stejnou vadu, skrabance uvnitr asi od nakyho obrabeciho stroje. na prvni letmy pohled to videt neni, na druhy uz to bouchne do oci.. da se to velmi blbe nafotit... taky jsem si vsiml nekolika indiv. vad na pak kouscich-vrypy, apod.. budu to cele posilat na reklamaci, takze vanoce padaji, tipuju tak unor. ze bychom se mohli.. timto rusim pondelni predavku..muzu tak leda mArovi poslat retizek, ten jediny je asi bez vady ... pokud se najde nekdo kdo chce v pondeli videt jak je to pokazene, dejte mi vedet.... to je teda cerna nedele ((((((((((((((( omlouvam se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 Škoda, nechceš to zkusit nafotit, ať víme o co přesně jde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Funthom95 Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 Jestli můžu poprosit - dej sem fotky, ať se na to můžeme kouknout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 Nic co by neslo rozlestit chce to fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 Zkus to vyfotit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 To jsem totálně zničen. Mělo to být pod stromečkem. V únoru se s tím můžu maximálně vyfotit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 Počkejme na fotku, třeba se to bude dát nějak vyřešit (vyleštit) a reklamovat se nic nemusí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMASS Odesláno 18. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 fotka a realita nebe a dudy,lepsi videt osobne..toto maj vsechny vice ci mene...pak jsou na pak kusech indiv. vady ...horsiho charakteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 ...pak jsou na pak kusech indiv. vady ...horsiho charakteru a co si mám představit pod tímto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 (upraveno) Teda Tomášši, to je fakt pech... kdo by to od Němce čekal...Fakt mne ten výsledek mrzí, co sis s organizací dal práce.U nás stromeček počká .-) Edit: Ale na tom fotodůkazu nic špatnýho nevidím? Upraveno 18. prosince 2016 uživatelem sery.vlk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Funthom95 Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 já tam vidím škrábanec u nápisu na vnitřní straně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 Pod vnitřním nápisem jsou viditelné oděrky, nejsou velké ale jsou tam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 Předpokládám, že jde o toto. Osobně bych to taky nečekal No viděl bych 2 varianty. Buď se s tím smíříme a řekne se o slevu, případně oprava/výměna. Osobně jsem asi za druhou vriantu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMASS Odesláno 18. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 (upraveno) tohle je detail tech skrabancu, ony matujou jako to gravirovani pod urcitym uhlem.. myslim ze na jednom se to snazili rucne vylestit a dopadlo to jeste hur nez kdyby na to nesahali.... tak treba to dopadne nejakou slevou,uvidime.. mame asi 12ks s jinou vaznejsi vadou co se bude muset asi znova vyrobit ,skrabanec do hloubky,apod...tak si rikam poslat to tam cely at nam reknou co jak s cim navrhujou udelat... jsem mozna detailista,ale ani pritelkyni se to nelibi... ono jak je to male, vse resene do detailu, ruzne lesteny ruzny plochy, tak tohle se pak vysviti... Upraveno 18. prosince 2016 uživatelem TOMASS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMASS Odesláno 18. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 asi nejvetsi zasek jsem nasel tento...na hrane...asi hodinu jsem na vsechny cumel,ted to cely s pritelkou dokumentujeme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMASS Odesláno 18. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 u par chybi kus materialu v rohu zahybu, je to tam 2vrstve a nekde to po vybrusu dopadlo takto.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMASS Odesláno 18. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 3kusy jsou vyosene..hadejte,kde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se