Přejít na obsah

HOKEJ

Doporučené příspěvky

Odesláno

Však jo, v Brně se můžete opravdu přiučit... Libor to vede dobře a promyšleně... No, ale u Vás už nebude ani na koupení licence. Spíš se už řeší prodej... :-)

Návštěvník
Odesláno

Tak Zábrana to v hlavě srovnané má. O tom nikdo nepochybuje. Za ním by ti naši debilové měli jezdit, jen nechápu to rejpání o koupi ligy a hřebíncích ;-) Kometa si ligu koupila, nedostala se do ní sportovní cestou. To je celé. Podívej se na Karlovy Vary. Koncepce s málo penězi. Ligu si vybojovali a teď staví mladý mančaft na svých odchovancích. Co se bude dít u nás, netuší vůbec nikdo. Tady se může hokej zavřít.

Odesláno

Kurva lásko, že druhým nejzapálenějším glosátorem těch pardubických hokejových sraček se po mně, dynamáckým hysterikovi staneš ty, chlapec z Hradce, mě lehce znervózňuje :-)). Soustřeďte se na to, abyste aspoň letos přelezli to semifinále, dokud pan Krásný a sekačky platí :-)).

Člověče to se malinko pleteš...sice sekačky dávaji do Hradce hodně peněz ale zdaleko nejsou jediny...to mi věř.Něco málo o tom vím(ze zákulisi).

Navic má Hradec dobře našlapnuto a srovnávat to s pardubickým cirkusem? To se ti vážně nepovedlo :)

Naopak chci aby se Pernikáři zachránili.

Odesláno

Víc než koncepce KV (tam už jednou spaleniste bylo) se mi líbí koncepce Olmiku a ač se mi kroutí jazyk, tak Zlín.

Návštěvník
Odesláno

Kde čteš, že srovnávám Hradec s Pardubicemi? To snad nemyslíš vážně, za takovýho blba mě snad mít ani nemůžeš. :-) Hradecký hokej je mi v zásadě ukradenej, nemám ho rád, ale nemám potřebu se do něj zas až tak verglovat :-). Z tebe jsem si dělal v dobrém srandu, že jako hradečák se tak starostlivě zajímáš o naše sračky. Že vám to letos šlape, to je evidentní a jsem překvapenej, že vás v play off vždycky někdo vymlaskne, i když do hokeje rvete prachy jak zběsilí, to je taky pravda. A že je z toho Schön v hajzlu každou sezónu a v rozhovorech se to hemží výrazy jako neaplněné cíle, to si přece přečteš sám.

Návštěvník
Odesláno

Víc než koncepce KV (tam už jednou spaleniste bylo) se mi líbí koncepce Olmiku a ač se mi kroutí jazyk, tak Zlín.

Jj, tyhle tři týmy, naprosto souhlas. U Varů čumím, jak si šikovné mladé letos pěkně podepsali.

Odesláno

Romane: já jsem do konce roku 2018 pracoval v Pardubicích (šest let) od Nového roku zpět pracovně v Hradci Králové.

Tak proto to verglování :)

Odesláno

Tak Zábrana to v hlavě srovnané má. O tom nikdo nepochybuje. Za ním by ti naši debilové měli jezdit, jen nechápu to rejpání o koupi ligy a hřebíncích ;-) Kometa si ligu koupila, nedostala se do ní sportovní cestou. To je celé. Podívej se na Karlovy Vary. Koncepce s málo penězi. Ligu si vybojovali a teď staví mladý mančaft na svých odchovancích. Co se bude dít u nás, netuší vůbec nikdo. Tady se může hokej zavřít.

Myslis ty Vary, ktery si tu eligu poprve taky koupily?

Návštěvník
Odesláno (upraveno)

Myslis ty Vary, ktery si tu eligu poprve taky koupily?

Aha, to jsem nevěděl. Každopádně jsou teď na tom podobně jako my. Žádný velký ambice, žádný velký prachy, provinční klub, který se musí smekat, aby to nějak vypadalo. Dynamo bylo značka, eď jsme od odchodu Kusýho už 6 let na cestě do řiti. BTW já mám s tím kupováním ligy prostě problém. To je jako koupit si zlatou medaili, když jsem byl čtvrtej. Co si pamatuju, tak v roce, když si Koneta koupila ligu, tak projela finále 2. ligy s Ústím. Koupit si licenci chapu u uzavřené soutěže ala NHL, v tom českém systému mně to vadí, kdyby šlo o Pardubice.

Jinak lituju Mladou Boleslav, porazit nás jen 1:0 to jsou v pěkný řiti

Upraveno uživatelem Roman I.
Odesláno

Jo, prohrali s ustim myslim 2:4 na zapasy. Nikdo z fanousku z toha nakupu nebyl ulne nadsenej, ale co, kometa byla x let v top4 v prvni lize, ze znojma to bylo nejbliz, zustala ta licence v kraji. Krom jedny sezony to ani nebyla zadna ostuda. Jednou to je nejak od apk a svazu nastaveny, tak at se licence prodavaji, to co se stalo v budejovicich, byl teda hnus, ale to je zivot..

Na prvni ligu jsem mel asi tri sezony permici, play off s hradcem a s chomutovem, to nikdy nezapomenu. Ted uz to nedavam casove, tak nechodim, bydlim 35 km od brna.

Návštěvník
Odesláno (upraveno)

Jo, prohrali s ustim myslim 2:4 na zapasy. Nikdo z fanousku z toha nakupu nebyl ulne nadsenej, ale co, kometa byla x let v top4 v prvni lize, ze znojma to bylo nejbliz, zustala ta licence v kraji. Krom jedny sezony to ani nebyla zadna ostuda. Jednou to je nejak od apk a svazu nastaveny, tak at se licence prodavaji, to co se stalo v budejovicich, byl teda hnus, ale to je zivot..

Na prvni ligu jsem mel asi tri sezony permici, play off s hradcem a s chomutovem, to nikdy nezapomenu. Ted uz to nedavam casove, tak nechodim, bydlim 35 km od brna.

Zábranskýmu jednou postavte sochu. Ten chlap má u mě velikej respekt. Kupovat Brno v 2. lize a teď to tady válcovat.

Edit: na příběh Motoru jsme tady extra senzitivni:-))))

Odesláno

Romane, k té koncepčnosti atd., Slávie teď udělala "koncepční" trejd roku - vyměnila svého nejproduktivnějšího hráče a kapitána do Ústí, za jejich kapitána. Před bojem o pla-off, ach jo. Včera, s nadšeně bojujícíma Benátkama ( ale fakt slabejma ) to pak stálo za to, jsou z toho 2 body mínus. Myslel jsem si, že když jsme finančně skoro na dně, že to letos ubojujou mladý kluci, ale vedení rozhodlo, že ty cca 2 domácí zápasy v play-off, jsou asi finančně moc náročný.

A stejně si tu permici za rok koupím zas :-(.

Odesláno

Von Áda asi zapíjel úspěšnost Hamerlíka a Kacetla.  :furious:  Ty vole, to už není klub, to je normální kriminálnická banda a ty kokoti konšelé chodí po městě huby do rohlíku, jak to mají všechno cajk  a jak je ekonomika v černých číslech. A zítra je v aréně diskuzní setkání se Salfickým a jeho pohunky. To už je na kopačku do ksiftu. Kristepane, proč ten management nevypadne pryč a s ním ta netáhla na ledě.

Odesláno (upraveno)

Tak v chaloupce je živo. Adam Svoboda s okamžitou platností vyhozený z klubu.

edit: tak jsem cvičně mrknul na web HC Mountfield Hradec Králové. Ty se tam na dikuzním fóru můžou zbláznit nadšením. Dobře nám tak, fakt pardubická banda plná debilů

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...