odjinud Odesláno 24. května 2019 Nahlásit Odesláno 24. května 2019 Mas bod. :-) Cekal jsem, kdo to odhali jako prvni. On je to totiz dres tymu HC Lev Praha, co hral (koukam, ze uz zkrachovali) ruskou KHL ligu. Dostal jsem ho na nejaky akci, no a vida, dneska mam v podstate narodni dres :-) A jak se na to tváří v KHL?=)
Frantik Odesláno 24. května 2019 Nahlásit Odesláno 24. května 2019 Frantik ten je fakt bombový!!! Moc.A navíc to byl svetr :-)
odjinud Odesláno 24. května 2019 Nahlásit Odesláno 24. května 2019 My jsme v tomhle hrozni kokoti. Jake meli Nemci krasne orlice!Jen ten kriz tam chybi, jen ten kriz :-)
geometr Odesláno 24. května 2019 Nahlásit Odesláno 24. května 2019 No kdo by to byl rekl, ze muze vzniknout jeste vetsi hruza :-) Skoda, ze se spis neinspirují v historii :-) +1000 Při tom je to tak jednoduchý. Nevymejšlet píčoviny (sorry, ale to nejde jinak). Jít nejjednodušíí cestou a nechat tam, co funguje a co všichni znají a vědí čí je znak. Ano, u Scanie taky všichni vědí čí je to znak, ale nevědí proč je na dresu českýho hokejovýho nároďáku, u KHL dokonce asi bude vědět daleko míň lidí, čí je to znak, než u Scanie. Tvl, za co?
nAscA Odesláno 24. května 2019 Nahlásit Odesláno 24. května 2019 To je z blata do louze. Mne by stacil lev bez rude hvezdy. Neco jednoducheho 69, 74... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
nAscA Odesláno 24. května 2019 Nahlásit Odesláno 24. května 2019 Jinak vcera byl u me kamos, co dela ted neco pro svaz led.hokeje, a ukazoval mi prototyp noveho dresu narodaku - nahradu za tu "scanii". Ta se prodava tak spatne, ze to chteji uz na podzim zmenit. Je to tedy jen navrh, radsi vznikne vice podob, aby se neopakoval ten masivni odpor fanousku. Kamos ho tedy nechtel moc nechat fotit, ale musel jit srat a radsi ho na tu chvili sundal, cehoz jsem vyuzil :-) Zrovna jsem cetl tento clanek https://www.idnes.cz/hokej/ms-2019/hokej-ms-2019-prodejnost-novych-dresu-reprezentace-urban-zikmund-cisla-nove-logo.A190524_154941_ms-hokej-2019_cig
odjinud Odesláno 24. května 2019 Nahlásit Odesláno 24. května 2019 Jo, 2. PR clanek behem par dni, nemuzou to prodat....
nAscA Odesláno 24. května 2019 Nahlásit Odesláno 24. května 2019 Jj, sleduju v TV v hledisti co maji lidi na sobe. A tech novych hnusnych je minimum.
OndraTce Odesláno 24. května 2019 Nahlásit Odesláno 24. května 2019 Mas bod. :-) Cekal jsem, kdo to odhali jako prvni. On je to totiz dres tymu HC Lev Praha, co hral (koukam, ze uz zkrachovali) ruskou KHL ligu. Dostal jsem ho na nejaky akci, no a vida, dneska mam v podstate narodni dres :-)Já na Lva párkrát zašel. Líbily se mi jeho dresy=)
laskajefajn Odesláno 25. května 2019 Nahlásit Odesláno 25. května 2019 Kluci proč nehral Vrána? Dnes nastoupi? Bude to taky hodne o stesti podle me a o psychice. Ale nechci zažit finale s CCCP. To bude masakr motorovou pilou ))
Gustaf Odesláno 25. května 2019 Nahlásit Odesláno 25. května 2019 Páč se nehodil do konceptu a do taktiky na ten zápas
bobi Odesláno 25. května 2019 Nahlásit Odesláno 25. května 2019 Rusko s Finskem po první třetině 0:0 .
laskajefajn Odesláno 25. května 2019 Nahlásit Odesláno 25. května 2019 Tak Vrana ani dnes asi nenastoupi. Divny.. Jinak Rusko docela zklamani. Cekal jsem lepši nástup...
bobi Odesláno 25. května 2019 Nahlásit Odesláno 25. května 2019 Po druhé třetině Rusko:Finsko stále 0:0 . Tak to bych nečekal .
Tom4 Odesláno 25. května 2019 Nahlásit Odesláno 25. května 2019 Rozhodčí jsou rusáci nebo co to tam je? Trošku trapné.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se