Přejít na obsah

HOKEJ

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mas bod. :-) Cekal jsem, kdo to odhali jako prvni. On je to totiz dres tymu HC Lev Praha, co hral (koukam, ze uz zkrachovali) ruskou KHL ligu. Dostal jsem ho na nejaky akci, no a vida, dneska mam v podstate narodni dres :-)

A jak se na to tváří v KHL?=)

Odesláno

No kdo by to byl rekl, ze muze vzniknout jeste vetsi hruza :-)

Skoda, ze se spis neinspirují v historii :-) 

+1000

Při tom je to tak jednoduchý. Nevymejšlet píčoviny (sorry, ale to nejde jinak). Jít nejjednodušíí cestou a nechat tam, co funguje a co všichni znají a vědí čí je znak. Ano, u Scanie taky všichni vědí čí je to znak, ale nevědí proč je na dresu českýho hokejovýho nároďáku, u KHL dokonce asi bude vědět daleko míň lidí, čí je to znak, než u Scanie. Tvl, za co?

Odesláno

Jinak vcera byl u me kamos, co dela ted neco pro svaz led.hokeje, a ukazoval mi prototyp noveho dresu narodaku - nahradu za tu "scanii". Ta se prodava tak spatne, ze to chteji uz na podzim zmenit. Je to tedy jen navrh, radsi vznikne vice podob, aby se neopakoval ten masivni odpor fanousku. Kamos ho tedy nechtel moc nechat fotit, ale musel jit srat a radsi ho na tu chvili sundal, cehoz jsem vyuzil :-)

Zrovna jsem cetl tento clanek https://www.idnes.cz/hokej/ms-2019/hokej-ms-2019-prodejnost-novych-dresu-reprezentace-urban-zikmund-cisla-nove-logo.A190524_154941_ms-hokej-2019_cig

Odesláno

Mas bod. :-) Cekal jsem, kdo to odhali jako prvni. On je to totiz dres tymu HC Lev Praha, co hral (koukam, ze uz zkrachovali) ruskou KHL ligu. Dostal jsem ho na nejaky akci, no a vida, dneska mam v podstate narodni dres :-)

Já na Lva párkrát zašel. Líbily se mi jeho dresy=)

Odesláno

Kluci proč nehral Vrána? Dnes nastoupi? Bude to taky hodne o stesti podle me a o psychice. Ale nechci zažit finale s CCCP. To bude masakr motorovou pilou :)))

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...