Přejít na obsah

HOKEJ

Doporučené příspěvky

Odesláno

Výkon sice takovej zvláštní, ale výsledek super. Chce to příště přitvrdit a dostat je pod tlak. Dneska se mi líbil Musil, oba Zohornové a Jaškin. Nekdo tady psal, že Jaškin není vidět. Tak sleduj, kolik těm kluk vybojuje puků, který by jinak měl soupeř! Kluci, které jsem jmenoval, hrajou poctivej hokej. Samozřejmě Voras, Kubalík, Frolík, to jsou taky super hráči a dneska zahráli skvěle.

Odesláno

Nezávidím teď Říhovi řešit, koho do branky. Za mě to Bartošák zvládnul dobře.

Odesláno

Za mě Francouz. Bartošák má strašně pomalé přesuny ze strany na stranu. Vždycky se mi zastavuje srdce, když vidím jak dlouho tam je prázdná brána.

Odesláno

Byť ten průběh tomu nenasvědčoval, tak čtvrtfinálem jsme prošli jako jediný s jednoznačným výsledkem.

No ale to by člověk musel číst jen výsledek

Sent from my iPhone using Tapatalk

Návštěvník vwtyp11
Odesláno

Za mě Francouz. Bartošák má strašně pomalé přesuny ze strany na stranu. Vždycky se mi zastavuje srdce, když vidím jak dlouho tam je prázdná brána.

Labil Pavel, ne dekuji

Odesláno

Jinak vcera byl u me kamos, co dela ted neco pro svaz led.hokeje, a ukazoval mi prototyp noveho dresu narodaku - nahradu za tu "scanii". Ta se prodava tak spatne, ze to chteji uz na podzim zmenit. Je to tedy jen navrh, radsi vznikne vice podob, aby se neopakoval ten masivni odpor fanousku. Kamos ho tedy nechtel moc nechat fotit, ale musel jit srat a radsi ho na tu chvili sundal, cehoz jsem vyuzil :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Jinak vcera byl u me kamos, co dela ted neco pro svaz led.hokeje, a ukazoval mi prototyp noveho dresu narodaku - nahradu za tu "scanii". Ta se prodava tak spatne, ze to chteji uz na podzim zmenit. Je to tedy jen navrh, radsi vznikne vice podob, aby se neopakoval ten masivni odpor fanousku. Kamos ho tedy nechtel moc nechat fotit, ale musel jit srat a radsi ho na tu chvili sundal, cehoz jsem vyuzil :-)

attachicon.gifdres.jpg

To sedi, pac ten lev se tvari, jakby nekomu ze svazu LH vylizal prd*l

Odesláno

attachicon.gifdres.jpg

A jak se na to tváří v KHL?=)

Odesláno (upraveno)

Skoda, ze se spis neinspirují v historii :-) 

a teď na to práskni ty partnery a uvidíš jak to bude vypadat... mi ten nový dres příjde v pohodě. Určitě lepší než to co dával odjinud. Nejhezčí dresy má dlouhodobě imho USA. 

Upraveno uživatelem vojta1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...