AlfGS Odesláno 15. února Nahlásit Odesláno 15. února před 1 hodinou, Gustaf napsal: Přijde mi to celkově úplně blbý, nesehraný, takový na náhodu. Ale třeba teď začneme cestu za medailí. Teď teprve turnaj začíná Mě to v těch přesilovkách připadlo,jak kdyby Ti naši snad ani ten gól nechtěli dát.Jezdili tam jak šulini,žádná pořádná akce co by měla hlavu a patu.Prostě pokud nestřílíš nemůžeš vyhrát.A kecy kolem chyb rozhodčích... to je furt dokola. 1
geometr Odesláno 15. února Nahlásit Odesláno 15. února před 1 hodinou, Gustaf napsal: Přijde mi to celkově úplně blbý, nesehraný, takový na náhodu. Ale třeba teď začneme cestu za medailí. Teď teprve turnaj začíná Nebo začíná končit. 1
spineshank Odesláno 16. února Nahlásit Odesláno 16. února (upraveno) Tak aspoň to máme bez nervů ne ? To rozslosování je super Dány snad dáme a pak tradá domů a snad aspoň jeden fík jim dají ať to není takovej debakl jako první zápas Tak aspoň budem fandit klukům ze Slovenska že si zahrají o medaili spoň oni Upraveno 16. února uživatelem spineshank
odjinud Odesláno 16. února Nahlásit Odesláno 16. února před 15 hodinami, Gustaf napsal: Přijde mi to celkově úplně blbý, nesehraný, takový na náhodu. Ale třeba teď začneme cestu za medailí. Teď teprve turnaj začíná Končí, ne?
Gustaf Odesláno 16. února Nahlásit Odesláno 16. února před 1 hodinou, odjinud napsal: Končí, ne? Teď to rozjedeme jak ježka na dálnici...
Dzos Odesláno 16. února Nahlásit Odesláno 16. února před 38 minutami, geometr napsal: Myslíš s Dánskem. Třeba výhrou v prodloužení. To se přece počítá.
spineshank Odesláno 16. února Nahlásit Odesláno 16. února kluci ,já myslím že jediná šance by byla,ale to asi už není možny ........soupiska je uzavřená , dopsat Jílka na křídlo,ten by těm kanaďanům myslím ujel 1
Frantik Odesláno 16. února Nahlásit Odesláno 16. února Hele ja pamatuju, ze kdyz jsme ve srackach, tak kucí dokážou zázraky. Ne vždycky, ale .... Ja myslim, ze Dány dame a pak kousneme Kanadu, uvidíte
geometr Odesláno 16. února Nahlásit Odesláno 16. února (upraveno) Máš pravdu, že některý ty medaile nezačínaly zrovna růžově. Takže proč ne a držme jim palce. Upraveno 16. února uživatelem geometr
odjinud Odesláno 16. února Nahlásit Odesláno 16. února S tou Kanadou to vidim v pohodě... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
polifka Odesláno 17. února Nahlásit Odesláno 17. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
kuncák7 Odesláno 17. února Nahlásit Odesláno 17. února Furt jim věřím. Za mě hokejovej turnaj začíná teď zápasem s Danama. Předtím to byl lepší trénink. A pokud chtějí medaile, tak musejí porazit každýho.
kuncák7 Odesláno 17. února Nahlásit Odesláno 17. února před 2 hodinami, bobi napsal: "Dá-li Bůh" . Uvidíme,no Osobně to beru jako u hledání těch jediných hodinek- když to nevyjde, tak se z toho nepoto
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se