Přejít na obsah

HOKEJ

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 1 hodinou, Gustaf napsal:

Přijde mi to celkově úplně blbý, nesehraný, takový na náhodu. Ale třeba teď začneme cestu za medailí. Teď teprve turnaj začíná 👍

Mě to v těch přesilovkách připadlo,jak kdyby Ti naši snad ani ten gól nechtěli dát.Jezdili tam jak šulini,žádná pořádná akce co by měla hlavu a patu.Prostě pokud nestřílíš nemůžeš vyhrát.A kecy kolem chyb rozhodčích... to je furt dokola.

• Like 1
Odesláno
před 1 hodinou, Gustaf napsal:

Přijde mi to celkově úplně blbý, nesehraný, takový na náhodu. Ale třeba teď začneme cestu za medailí. Teď teprve turnaj začíná 👍

Nebo začíná končit. 

• Haha 1
Odesláno (upraveno)

Tak aspoň to máme bez nervů ne 😄? To rozslosování je super 😄

Dány snad dáme a pak tradá domů 😂 a snad aspoň jeden fík jim dají ať to není takovej debakl jako první zápas

Tak aspoň budem fandit klukům ze Slovenska že si zahrají o medaili spoň oni :thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem spineshank
Odesláno
před 15 hodinami, Gustaf napsal:

Končí, ne? 😉

Odesláno

před 38 minutami, geometr napsal:

Myslíš s Dánskem.

Třeba výhrou v prodloužení. To se přece počítá.

Odesláno

kluci ,já myslím že jediná šance by byla,ale to asi už není možny ........soupiska je uzavřená , dopsat Jílka na křídlo,ten by těm kanaďanům myslím ujel 😂

• Haha 1
Odesláno

Hele ja pamatuju, ze kdyz jsme ve srackach, tak kucí dokážou zázraky. Ne vždycky, ale .... 🙂 Ja myslim, ze Dány dame a pak kousneme Kanadu, uvidíte 🙂 

Odesláno

Furt jim věřím. Za mě hokejovej turnaj začíná teď zápasem s Danama. Předtím to byl lepší trénink. A pokud chtějí medaile, tak musejí porazit každýho. 

Odesláno
před 2 hodinami, bobi napsal:

"Dá-li Bůh"  🙏    :unsure:  😉   . Uvidíme,no :D

Osobně to beru jako u hledání těch jediných hodinek- když to nevyjde, tak se z toho nepoto 🤣🤣

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...