African Odesláno 30. května Nahlásit Odesláno 30. května Švýcaři dělají obrovskou radost, jak hokejovou, tak hodinkovou Bude zlato Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 2
spineshank Odesláno 30. května Nahlásit Odesláno 30. května před 1 hodinou, African napsal: Švýcaři dělají obrovskou radost, jak hokejovou, tak hodinkovou Bude zlato Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jestli vyhrají zlato tak prý Rolex udělá akci -60% a doba dodání jakéhokoliv modelu do týdne 3 1
spineshank Odesláno 30. května Nahlásit Odesláno 30. května Neskutečné co se hraje a jak to Fini otočili
minuso Odesláno 31. května Nahlásit Odesláno 31. května Hh najkrajsi koniec pre Norov.uz som im neveril,ale tesiiiim sa... 2
geometr Odesláno 31. května Nahlásit Odesláno 31. května ... aneb když nechceš bronz, protože pro tebe nic neznamená. 1
spineshank Odesláno 31. května Nahlásit Odesláno 31. května Tak to vypadá na parádní hokej z obou stran
Martin JJJ Odesláno 31. května Nahlásit Odesláno 31. května Švýcaři se drápou nahoru rok po roku... Za mě asi logické vyústění, navíc letos umocněné domácím prostředím...
spineshank Odesláno 31. května Nahlásit Odesláno 31. května Neuvěřitelný nasazení z obou stran a žádný opatrný hokej se nehraje,cozzje super Dnes se mi asi jedna kdo vyhrajte Po včerejším výkonu se mi Fini líbí noc
bobi Odesláno 31. května Nahlásit Odesláno 31. května Po dvou třetinách 0:0 . Mno,ještě to bude asi zajímací .
Gustaf Odesláno 31. května Nahlásit Odesláno 31. května Tjn.... tady moc přestřelka nebude. Kdo dá gól vyhraje
Jone Odesláno 31. května Nahlásit Odesláno 31. května …Švýcaři bezpochyby klobouček za dlouhodobou stabilní špičkovou úroveň, ale Finsko tedy předvádí obdivuhodný výkon A protože mám slabost pro černé koně, tak držím palec jim…
geometr Odesláno 31. května Nahlásit Odesláno 31. května To už je prokletí Švýcarska, to jinak není možný.
taurus24 Odesláno 1. června Nahlásit Odesláno 1. června před 6 hodinami, Martin JJJ napsal: Švýcaři se drápou nahoru rok po roku... Za mě asi logické vyústění, navíc letos umocněné domácím prostředím... Švýcaři se už imho dodrápali. Tohle byla jejich poslední šance. Doma a s nejstarším týmem na šampionátu. Opory končí a mládež není co bývala.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se