Přejít na obsah

HOKEJ

Návštěvník maxipesfik

Doporučené příspěvky

• po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Hmmm, hmmm, hmmm tak naše los politicos, co vedou Dynamo, čeká asi víkend, který ještě v Pardubicích nezažili. Minulý týden po zápase s Plzní dostal Janecký málem po tlamě, když poslal fans, ať jezdí do Vrchlabí, když se jim hokej nelíbí, Salfický a primátor byli rádi, že neohluchli, když si na ně fanoušci počkali za halou. teď v týdnu fanouši objevili, že trenér Dynama Bělohlav je předsedou představenstva budějovického Motoru, který nejspíš postoupí na náš úkor do extraligy. 

Takže sumárum - v sobotu se čekají mohutné protesty fans na zápase se Spartou, zapojí se fotbaloví ultras, v neděli se k protestům připojí fanoušci Komety, kteří si tu čurinu nechtějí nechat ujít. Policie ode dneška nacvičuje manévry na stadionu. Jdu na oba zápasy a musím říct, že trošku nasranej jsem taky  :lol2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Romane, nezlob se, ale když zvolí za krizového managera několikrát vyhozeneho pro neschopnost Salfickyho, Čáslava veřejne kritizuje Bělohlava, ač je to hlavní trenér, tak vyjádření primátora o něčem, co je známo od začátku obrody Budejek, je poslední hovínko do hrobu (kalite si do vlastního hnízda). Je mi z toho smutno jako fanouškovi hokeje.

Odkaz ke komentáři

Romane, nezlob se, ale když zvolí za krizového managera několikrát vyhozeneho pro neschopnost Salfickyho, Čáslava veřejne kritizuje Bělohlava, ač je to hlavní trenér, tak vyjádření primátora o něčem, co je známo od začátku obrody Budejek, je poslední hovínko do hrobu (kalite si do vlastního hnízda). Je mi z toho smutno jako fanouškovi hokeje.

Já už se tomu jen směju

Odkaz ke komentáři

Kuncaku to nevymyslis, klub v rozvratu, o vikendu to bude nejvic a ten zkurvenec GM Martin Sykora postuje tyhle fotky z vikendu, kam odjel se svoji rodinou

c96246e0880ace65ce945027e4587d5f.jpg

A ten druhej si taky slusne koleduje

5076b34bd4683923be2f48373d45f64e.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Upraveno uživatelem Roman I.
Odkaz ke komentáři

Pardubice? :)

Ing.salficky:)

Skoro by bylo klubu líto, ale pak si člověk vzpomene na sezónu odpočtu...jo jsem Plzeňák a vy jste jedni z těch, kteří pro odpočty bodu(za administrativní pochybení) tenkrát hlasovali, takže 12:2 kamo.

A Radek Bělohlav? Ten je ještě nejferovejsi v tom chlívku, ale pernikari už maj jasno ?kdo je kdo?

Odkaz ke komentáři

Uplne v pohode. Rozhodne ti nemusi byt klubu lito. Vyzirame si vladu neschopnych. Jako fanousci jsme mohli byt daleko radikalnejsi a ovlivnit vedeni klubu. Bohuzel te nejvetsi skupine Dynamo fans - tedy fan klubu - motal Salfa palici sladkymi kecy. Jinak s tim moc nenadelame

Co se tyka 2010. Kusy nebyl zadny beranek, byl to pragmatik a tvrdy bafunar. Meli jste bordel v registracich, nebyl to jen Prikryl, ale i Sykora. Ze se vam to nelibilo, jasna vec.

Kazda liska si chvali svuj ocas. Ja taky nemam Plzen vubec rad. Premyslel jsem jednou, jak mam oblibene mancafty mimo Teslu. Mam rad Chezu, Trinec, pak pak spoustu mancaftu neresim, k nejmene oblibenym Sparta, Plzen, Vsetin. Kolegove z Hradce, to je uplne jina kategorie .

Belohlav je arogantni dement. Je mi jedno, kde je bafunar. Ze Dynamo spadne a Motor postoupi, na to nema jeho angazma zadny vliv. Jeho umeni je ziskat 15 z 51 moznych bodu, rozjebat kabinu, prokoucovat zapasy. At tahne,

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Averzi k schönovo paklubu, máme společnou

Litvajz s kyhosem začne hrát beton a prasit

Salfa je hlupacek, až člověk nemůže pochopit jak muže vůbec být nominován na funkci manažera

Ve věci odpočtu, šlo o spor s plzeňským právníkem a cinovnikem klubu Tomem Králem. Straka se vrátil z NHL a chtěl to dělat jinak nejen v Plzni ale i v elh.

Konec konců plzen by bez naliti Strakovo financi(1,7 mil usd) neměla šanci tenkrát hrát. Začal říkat pravdu a tak mu bylo ukázáno. I přes odpocet 27 bodu ten tým udělal Play off- to ukazuje na jeho sílu a potenciál.

Slavista Vlasák

Budějovicky Modrý

Straka

Kdyby udělali finále, nehodilo by se to do krámu panu prezidentovi - kralovi(ten samy, který před tím řídil plzen)

?A nakyho privandrovslce poslouchat nebudeme, copa ten straka neumí držet hubu? tak ho sekli, ze je hloupej a administrativu vedl strejda je jeho minus.

Odkaz ke komentáři

Pises chytre, neutocne a donutil jsi me se zamyslet, proc vlastne nemam rad Plzenaky. Asi proto, ze jsme na vas nikdy neumeli hrat :-))). Vas silovej kontaktni hokej nas vzdycky trochu sral. I kdyz byla doba, kdy se i v Pardubicich jezdilo proti mantinelum bez brzd. V posledni dobe mne pil krev Hollweg, nemyslim si, ze byl v hitech ferovej a ted ten mladej bek, to je teda dilo. Ale jinak klobouk dolu kolego za vyzraly pohled.

Odkaz ke komentáři

Obraz zabijaka hollwega tvořili novináři. Kdyby hrál ve sralte tak by zaruba onanoval nadsenim z ameriksnskeho hokejisty.

Když dal onehdá Čáslava Martinovi strakovi strom, straka řekl?jsem blbej musim cumet? a nikdo nic neresil, i když dodnes hodně lidi to caslavovi nezapomnělo...

Jak říkáme v Plzni: ?bíte spartu?!!!

Odkaz ke komentáři

Obraz zabijaka hollwega tvořili novináři. Kdyby hrál ve sralte tak by zaruba onanoval nadsenim z ameriksnskeho hokejisty.

Když dal onehdá Čáslava Martinovi strakovi strom, straka řekl?jsem blbej musim cumet? a nikdo nic neresil, i když dodnes hodně lidi to caslavovi nezapomnělo...

Jsem na zimaku, sice 1:0, pivo jakz takz ale ta hra, hraje blbej s chromym

U Hollwega mne tvadilo, ze nehledal puk, nechtel hrat, gola snad dal jednoho a furt nekoho hledal, koho by trefil.

Upraveno uživatelem Roman I.
Odkaz ke komentáři

Spartu klidně bijte dal :-). To skoro nikomu neva :-).

Odkaz ke komentáři

Spartu klidně bijte dal :-). To skoro nikomu neva :-).

Tak to jsi po-ral!

Odkaz ke komentáři

Pamatujes jak ses zastaval Martina Sykory? A ted o nem pises ze je zkurvenec? Zvlastni vid?

Hele, My dva nebudeme kamosi, a proto se s tebou tady asi nepotrebuju dlouho vykecavat. Uprimne nevim, kde jsem se zastaval Martina Sykory, prisel po podelane sezone, zpocatku nic nepokazil ani nepomohl, cekalo se od nej cokoli. Byl naprosto neznamy. a nevedelo se co od nej cekat. Jestli jsem se o nem zminil pozitivne sorry, asi to bylo v dobe, kdy nic nekurvil, pak toho zkurvil moc s kurvi dal. Snad nas uz nebude dlouho otravovat. Tolik muj prispevek. Tvemu zvlastnimu pristupu kdy si jako clovek proklamujici, ze je fanousek Hradce, jednou se Pardubicim tlemis, jindy poucujes nebo jim v nejakem zvlastnim afektu fandis, nerozumim a je mi protivny. . Venuj se prosim Hradci, otirej si usta o Pardubice, vsechno ke legitimni a na me se vyprdni.

Budu radsi, dekuji. Fotku ti do lidicek stejne nedam :-))

Odkaz ke komentáři

Ja se budu opirat o koho budu chtit a ty mi nebudes rikat co mam a nebo mam tady psat. To se prosim uklidni. Dekuju.

A na ty trapny komentare od tebe a tvych kumpanu tady jak sis všiml uz davno nereaguju.

Sportu zdar.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...