Návštěvník Odesláno 14. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2021 Před hodinou, kuncák7 napsal: No vidíš a mě právě hokej nebaví. Ty prázdné tribuny při přenosu je peklo. Ne že by na Slavii bylo narváno :-)), ale i těch 550-800 lidi je atmosféra, navíc je znám všechny osobně :-)). Snad ten vzorek B bude ok, tohle bych vám už nepřál. Tak pokud ho club vykopne vše druhém pozitivním testu, tak se zachovali správně a nemám proti tomu ani slovo. On si zkazí kariéru. Jeho boj. Je ovšem nad slunce jasné, že se Dědkovi vymstila už skutečnost, že jsi nechal na místě sportovního ředitele Salfického. Z něj mají pořád všichni prdel a evidentně si dělají, co se jim zlíbí. Hlavně že vykřikoval, že namátkové testy na drogy budou do klubu zavedeny. Teď jediné co ten blb může udělat, ať si vezme čtverečkovaný papír, udělá si Rozpis našich zápasů a hráčům vyznačí polička ve dnech, kdy nehrozí antidopingová kontrola, aby nám tady kluci tak nějak nefetovali v amatérských podmínkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2021 Romane, doufám, že to dneska ty Bolce konečně nandate. Jinak jsou to zatím série hodně nudné - Třinec, Liberec a i ta Sparta jsou úplně jinde než soupeři, o víc než jeden level. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2021 Boleslav je o parník jinde. Play off bylo vrcholem. Zajímavé bude, co bude chtít majitel od dalších sezon. Nejsem si jistý, jestli sázka na mistry z roku 2012 je správná. Kousal, Nakládal, Kolář celou sezónu nic moc. A na nich chtějí stavět. Ti beci jsou pomalí, hromotluci, ale nastoupí na ně za Bouli ti rychlí forwardi a jsou v hajzlu. Kousal nikdy nebyl lídrem a ani teď se to nemění. Jsem zvědavý, jak posílí na příští rok. Brána je vyřešená Klouček, Frodl. Beci velký problém. Ďaloga jde pryč kvůli Královi, takže tam jsou staří beci a pak nevyhraní mlaďáci. Chybí rychlí beci do 30 let. Vepředu je podepsaný Poulíček, Camara, Blumel, z těch mám radost. Doporučil bych podepsat Kosticyna. Úžasný přehled, skvele nahrávky a rána, jak když kopne kůň. Insideři z klubu avizují velké posily - mluví se o Noskovi, ze Sparty o Davidu Tomáškovi, Sparťan Říčka a Ciencala z Boleslavi jsou prý již podpesaní. Hlavně že jsme snad z těch sraček venku. Pan Dědek je spása. Mě bude hlavně zajímat až sezóna 2022/23. Vyročí 100 let klubu. Chci zažít v tom roce titul. Jinak letos mi přijde hrozně silná Sparta. Možná Liberec. Třinec má slabinu v bráně a Boleslav je sice bruslivá, ale nepřijdou mi úplně silní jako válečníci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2021 před 41 minutami, Roman I. napsal: Mě bude hlavně zajímat až sezóna 2022/23. Vyročí 100 let klubu. Chci zažít v tom roce titul. Romane, to je vcelku reálné. Ovšem pouze v případě, že nebudete hrát Extraligu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 před 9 hodinami, Roman I. napsal: Boleslav je o parník jinde. Play off bylo vrcholem. Zajímavé bude, co bude chtít majitel od dalších sezon. Nejsem si jistý, jestli sázka na mistry z roku 2012 je správná. Kousal, Nakládal, Kolář celou sezónu nic moc. A na nich chtějí stavět. Ti beci jsou pomalí, hromotluci, ale nastoupí na ně za Bouli ti rychlí forwardi a jsou v hajzlu. Kousal nikdy nebyl lídrem a ani teď se to nemění. Jsem zvědavý, jak posílí na příští rok. Brána je vyřešená Klouček, Frodl. Beci velký problém. Ďaloga jde pryč kvůli Královi, takže tam jsou staří beci a pak nevyhraní mlaďáci. Chybí rychlí beci do 30 let. Vepředu je podepsaný Poulíček, Camara, Blumel, z těch mám radost. Doporučil bych podepsat Kosticyna. Úžasný přehled, skvele nahrávky a rána, jak když kopne kůň. Insideři z klubu avizují velké posily - mluví se o Noskovi, ze Sparty o Davidu Tomáškovi, Sparťan Říčka a Ciencala z Boleslavi jsou prý již podpesaní. Hlavně že jsme snad z těch sraček venku. Pan Dědek je spása. Mě bude hlavně zajímat až sezóna 2022/23. Vyročí 100 let klubu. Chci zažít v tom roce titul. Jinak letos mi přijde hrozně silná Sparta. Možná Liberec. Třinec má slabinu v bráně a Boleslav je sice bruslivá, ale nepřijdou mi úplně silní jako válečníci. Třinec má možná slabší obsazení v brance ( jmeno ), ale útok je famozní ( koukám na ně asi nejraději ), Liberec má moc šablon a je to natrenovaný a Sparta ( no, prostě to je Sparta :-)) ). Třinec to má taky nadřený, ale přijde mi to víc spontální, jestli rozumíš. Kosticyn je nadstandartní hráč, ale nějaké to kilčo by taky mělo jít dolů :-)), ale jinak je to pan hráč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2021 Sleduje tady vůbec někdo finále? Dnes po kombinaci přátelku repre je to docela balzám na duši. Hokej slušne úrovně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shamway Odesláno 22. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2021 Třinec měl dnes odpočinkový den, Liberec chtěl hodně vyhrát a šli si za tím hned od začátku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 22. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2021 před 1 hodinou, kuncák7 napsal: Sleduje tady vůbec někdo finále? Dnes po kombinaci přátelku repre je to docela balzám na duši. Hokej slušne úrovně. Samozřejmě, že ano, včetně soubojů Kla - Jih. Ovšem je potřeba si říct, že dneska se TRI na to v LBC totálně z vysoka vys.al Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 23. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2021 Liberec na to podle me nema. Vcera to Trinec trochu vypustil, ale i tak se Libe hrozne nadrel, Trinec myslim, ze to dotahne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 23. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2021 Liberec na to podle me nema. Vcera to Trinec trochu vypustil, ale i tak se Libe hrozne nadrel, Trinec myslim, ze to dotahne.Také více věřím TRI Odesláno z mého Redmi 6 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 23. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2021 Jo, já taky :-)). Dnes se uvidí snad víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 23. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2021 Já taky...:) Jaká shoda napříč fotbalovým spektrem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 23. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2021 Jo jo, Třinec měl vždycky kvalitní fotbal.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 23. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2021 Tak doufám, že 3-1 na zápasy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shamway Odesláno 23. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2021 já doufám že po dalším zápase bude série 4 - 1 na zápasy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 23. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2021 Výborně, jen tak dál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2021 Titul pro Třinec. Zaslouženě. Potěšilo a dalo se na to koukat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 26. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2021 (upraveno) Před hodinou, kuncák7 napsal: Titul pro Třinec. Zaslouženě. Potěšilo a dalo se na to koukat. Paráda. Teď ještě postup pro Jagrteam a bude to richtig. Upraveno 26. dubna 2021 uživatelem Frostie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 26. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2021 před 16 minutami, Frostie napsal: Paráda. Teď ještě postup pro Jagrteam a bude to richtig. O život nejde, ale radši tam uvidím Jihlavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 26. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2021 před 18 minutami, guzmic napsal: O život nejde, ale radši tam uvidím Jihlavu. JJ, každý má svého favorita, já radši zase Kladno, ale hádat se samozřejmě není nutno. Ať se tam dostane ten, kdo bude hrát líp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se