Lynx12 Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 Právě teď, Gustaf napsal: Ufffffffff..... Asi tak ... Jinak Flek - nejrychlejší náš hráč, dobré zrychlení a přehled o situaci ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 před 1 minutou, guzmic napsal: tak nečuměl jsem a dobře to dopadlo.... takže asi nosím smůlu Takže Tvůj bojovej úkol: do konce MS nečumět ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dráteník Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 Csaplárova past spolehlivě sklapla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 Právě teď, Dráteník napsal: Csaplárova past spolehlivě sklapla. Přesně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 Peknej obrat. Sem byl presvedcenej, ze dneska nasi rupnou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 @Lynx12 tak díky za důvěru... ale poslouchat můžu, v autě mi šlo rádio a gól jsme dali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 (upraveno) Toho Fleka by nám Děda mohl koupit do Pardubek. Třetina super nasazení a rychlost.... Upraveno 27. května 2021 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 U posledni tretiny jsem take s radosti zapomnel na vsechna predchozi traumata. Takhle bych si predstavoval narodak. Cesta ale jeste bude trnita.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 Před hodinou, geometr napsal: ty voleeee.... Kuncáku, Ty máš teda pevnou víru! Fandím a věřím vždycky, i když kritizuju, ale zabil bych je. Moje pumpa už není to, co zamlada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 Já už nevěřil... po tom, co předváděli od začátku MS. Ale dobře to dopadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 Kubalda “ze znám dědka dlouho, takhle nasranej nikdy nebyl” Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lou Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 Ja nechapu toho Sulaka…..prijde mi, ze na co chytne, tam je problem. Moravcik sedi za jednu ( opravdu hloupou) chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2021 No Sulak je hodně mimo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 28. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2021 Žena (hrozná hokejová fanynka) si ten včerejší zápas teď v klidu pustila ještě jednou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 28. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2021 před 13 hodinami, guzmic napsal: @Lynx12 tak díky za důvěru... ale poslouchat můžu, v autě mi šlo rádio a gól jsme dali Já bych si si teď v každým zápase měl vsadit livesázku ..... za stavu 2:2 jsem dal 4:2 pro nás ... (jen jsem měl vsadit víc ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 28. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2021 před 14 hodinami, guzmic napsal: @Lynx12 tak díky za důvěru... ale poslouchat můžu, v autě mi šlo rádio a gól jsme dali Ty, odteď, max radio v autě. K TV se při hokeji našich ani nepřibližuj :-)) Já to chtěl 100 x vypnout, ale prostě to neumím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 28. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2021 Ty, odteď, max radio v autě. K TV se při hokeji našich ani nepřibližuj :-)) Já to chtěl 100 x vypnout, ale prostě to neumím.Ale tak sekeru a kus špalku jsi třeba použít mohl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 28. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2021 před 3 minutami, Frostie napsal: Ale tak sekeru a kus špalku jsi třeba použít mohl Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Já mám novou TV. Ale telefon při golu na 2-0 letel přes pokoj, to je pravda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 28. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2021 Kuncáku, Ty u tý televize naopak bejt musíš! Přes to od včerejška vlak nejede. A hokejovej nároďák taky ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 29. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2021 Tak co borci, mám čumět? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se