xvoloda Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2023 Pro mě, jakožto fanouška Brna, to bylo silné kafe.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lou Odesláno 19. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2023 Vcerejsi zapas Bruins-Islanders. Je hezky to videt nazivo. Zvlastni ale je to ticho v hale Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 Tenhle vikend videlo dva hokeje v Pardubicich 20 202. Diagnoza Dynamo , To ti hlava nebere. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 25. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2023 Zítra zápas s Plzni. A před mačem půjde ke stropu číslo nejlepšího střelce historie pardubického klubu. Tak si chystám róbu.. Zítra doufám dá někdo z hráčů gól golfákem z kruhu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 22. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2023 Dnes mě potěšil Zlín, šestka ještě není ztracená a play off první ligy si užiju. @kuncák7jako za starých časů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 23. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2023 před 8 hodinami, guzmic napsal: Dnes mě potěšil Zlín, šestka ještě není ztracená a play off první ligy si užiju. @kuncák7jako za starých časů. Jojo, včera to bylo utrpení, gratuluju k výhře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 3. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2023 Motor,uff. 13. místo sice není důvod k oslavě,ale hlavně že nemusíme do baráže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2023 Tak Olomouc. Betonáři Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 15. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2023 před 6 hodinami, Roman I. napsal: Tak Olomouc. Betonáři Neplete se Ti to nějak. Extraligu teď extra nesleduju, moje koně jedou první ligu, ale výsledky 3:0, 2:3, 7:4 a 4:1 teda na žádný beton nevypadají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 25. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2023 Tak, po dlouhé době rád sleduju Zlín v hokeji, ještě dva měsíce zpět na konci chance ligy a teď finále. Pokud to klapne, tak se i do Vsetína (Prostějova) podívám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 28. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2023 Tak to zase vypadá, že to ta Sparťanská sebranka žoldáků zase nikam nedotáhne. Praha na konci března bez hokeje, ach jo. Snad aspoň Letňany. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 28. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2023 S tím Třincem to bude výživný. Taková Olomouc verze 2.0. Jak ti zavírají střední pásmo, přesto se hodně špatně poleze. Navíc super zkušený útočníci. Ale pořád myslím, že bychom mohli dát. Věřím, že máme daleko rychlejší hráče než Rumuni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 28. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2023 Letos bude krásné finále - těším se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 28. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2023 V mém ideálním světě finále bude Třinec a Vítky, vyhrají Vítky. Když už to Baník tak děsně kurví... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 28. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2023 Už dlouho fandím hezkému hokeji, takže je mi složení finále tak nějak fuk. Ale osobně jsem zvedavej na Dynamo, jako Olmik dobrý, ale neprověřil je, teď to bude jiný a pokud Dynamo nezmění styl, tak narazí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 28. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2023 (upraveno) Trinec prejedeme. Zohorna, Musil a spol. se utabori Kacetloj na masce a odcaruji ho. Jestli Dvorak, Ceresnak a Koste zahrajou maximum, tak Ruzicku a spol. udrzi ma uzde. Tak se chachari neteste. druhe semi fakt neodhadnu 50:50. Kazdopadne vitez pujde do finale slusne dobitej. A ja nevim, koho bych chtel. Asi Mechov. O tom by se psaly kramarske pisne :-)))). Bitva na Labi. Nebo valka aneb devadesatky jsou zpatky. Ale to by snad nenastalo. Vytlucene vylohy obchodu, policejni auta na boku…. To bylo hodne za hranou. Upraveno 28. března 2023 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2023 (upraveno) Tvůj optimismus úplně nesdílím, ale úspěch vám přeju ( s Třincem to prdel nebude ). A když jsme u toho sportu - kluci na Slovensku už taky chápou, že zvát hráče z KHL do repre na MS nebude to pravé ořechové, jen to zdůvodnění a prezentaci ještě nemaj vychytanou :-). Upraveno 29. března 2023 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanRZ21 Odesláno 29. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2023 před 15 hodinami, kuncák7 napsal: Tak to zase vypadá, že to ta Sparťanská sebranka žoldáků zase nikam nedotáhne. Praha na konci března bez hokeje, ach jo. Snad aspoň Letňany. Přesně tak, včera jsem dokoukal Spartu a od samýho začátku to bylo špatně. Prostě impotence. Na Letňany chodíš, jo? Já vyrazím asi až na finále Tak mám to před barákem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2023 před 14 minutami, RomanRZ21 napsal: Přesně tak, včera jsem dokoukal Spartu a od samýho začátku to bylo špatně. Prostě impotence. Na Letňany chodíš, jo? Já vyrazím asi až na finále Tak mám to před barákem V tomhle spíš na Kobru ( to mám ted u baráku ) - taky venku. Letnany jen sleduju, nemám moc rád Nedvěda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanRZ21 Odesláno 29. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2023 před 53 minutami, kuncák7 napsal: V tomhle spíš na Kobru ( to mám ted u baráku ) - taky venku. Letnany jen sleduju, nemám moc rád Nedvěda. já taky moc ne, ale zrovna na Kobře jsem byl, když tady hráli. A docela mě překvapila rychlost. Na začátku sezóny to byl děs Bráchu jo, proti tomu jsem v mládí, než utekl hrál, ale Jarda je ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se