Přejít na obsah

HOKEJ

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak zpět zase k nám-nejdřív napadení trenéra a managera Pardubek. To mi hlava nebere, jsou to hlupáci, ale jde o sport, moc nechápu.

A pak pan Král a jeho vyjádření, že baráž už ne, ale přímej postup a sestup. Nějak si vzpomínám, že před "předáním moci" majitelům, ten samej člověk volal po baráži jako oživení. Moc nechápu, tohle u majitelů týmu nemůže projít.

• po 3 týdnech...
Odesláno

Neviděl někdo ten skvělý obrat Litoměřic proti Kladnu s hvězdami Jágrem a Plekancem? :)))

Odesláno

Neviděl někdo ten skvělý obrat Litoměřic proti Kladnu s hvězdami Jágrem a Plekancem? :)))

Tam to byla dle komentářů houpačka-Dukla vedla 2-0

Odesláno

Tam to byla dle komentářů houpačka-Dukla vedla 2-0

No pokud chce Kladno do baráže, tak s takovýmto výkonem asi ne a po čtyřech zápasech se Plekanec přesune do Brna.

Odesláno

Litoměřice proste potřebovali ty 2 body a tak Kladno to uz mělo jistý :-)

Přesně tak to na mě působí, že tam nebylo zohledněno jen to sportovní hledisko.

Odesláno

Přesně tak to na mě působí, že tam nebylo zohledněno jen to sportovní hledisko.

Mě přijde, že za vším vidíte zbytečně nějakou konspiraci :-). Mě přijde, že se každej na Jardu s Plekancem bude chtít vytáhnout a dokázat jim, že na ně mají, takže budou hrát tak, žes je takhle nikdy hrát neviděl a možná ani neuvidíš ( sám si pamatuju, že když jsem proti Jardovi hrál, tak jsem se na něj motivoval jak nikdy. To, že mi to bylo prd platný a Jarda nám těch potřebných 7+8 dal, je věc jiná :-)).

Odesláno

Mě přijde, že za vším vidíte zbytečně nějakou konspiraci :-). Mě přijde, že se každej na Jardu s Plekancem bude chtít vytáhnout a dokázat jim, že na ně mají, takže budou hrát tak, žes je takhle nikdy hrát neviděl a možná ani neuvidíš ( sám si pamatuju, že když jsem proti Jardovi hrál, tak jsem se na něj motivoval jak nikdy. To, že mi to bylo prd platný a Jarda nám těch potřebných 7+8 dal, je věc jiná :-)).

zahrat si proti Jardovi musi byt skvely zazitek, vysledek neni dulezity :)) ja se svyma hokejovyma schopnostma si s Jardou nebo proti nemu muzu zahrat leda tak na Playstationu :D

Odesláno

zahrat si proti Jardovi musi byt skvely zazitek, vysledek neni dulezity :)) ja se svyma hokejovyma schopnostma si s Jardou nebo proti nemu muzu zahrat leda tak na Playstationu :D

Jo, tohle byl taky jen hokejbal :-) - když vyhrál NHL a pomáhal v Hnidousích tátovi na statku, tak si odskočil zahrát s kamarádama baráž. V hokeji by to byl úplně jinej level. A zahrát si proti němu ted už určo ne ( jsem sice přibližně stejně starej, ale zadejchám se při zavázání si bruslí  :lol2: .

Odesláno

Jo, tohle byl taky jen hokejbal :-) - když vyhrál NHL a pomáhal v Hnidousích tátovi na statku, tak si odskočil zahrát s kamarádama baráž. V hokeji by to byl úplně jinej level. A zahrát si proti němu ted už určo ne ( jsem sice přibližně stejně starej, ale zadejchám se při zavázání si bruslí  :lol2: .

Od Jardy je hezke, ze moznost zahrat si s legendou umoznil uz nekolika generacim kluku a jeste se nechysta koncit :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...