kuncák7 Odesláno 28. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2019 Tak zpět zase k nám-nejdřív napadení trenéra a managera Pardubek. To mi hlava nebere, jsou to hlupáci, ale jde o sport, moc nechápu.A pak pan Král a jeho vyjádření, že baráž už ne, ale přímej postup a sestup. Nějak si vzpomínám, že před "předáním moci" majitelům, ten samej člověk volal po baráži jako oživení. Moc nechápu, tohle u majitelů týmu nemůže projít.
spineshank Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2019 Potěšilo https://www.sport.cz/hokej/extraliga/clanek/1067020-velka-posila-pro-kometu-vraci-se-jeden-ze-strujcu-dvou-mistrovskych-titulu.html#hp-sez
laskajefajn Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Odesláno 1. února 2019 Vypada že Roman opravdu drži slovo a nekomentuje pardubicky cirkus. Klobouk dolu
Geodet Odesláno 17. února 2019 Nahlásit Odesláno 17. února 2019 Nakonec Pardubice - Plzeň 3:8. Letos to vypadá, že by mohl cinknout titul.
laskajefajn Odesláno 17. února 2019 Nahlásit Odesláno 17. února 2019 Geodet : to jo ale Hradci Králové
kuncák7 Odesláno 17. února 2019 Nahlásit Odesláno 17. února 2019 Tipl bych si spíš Kometu nebo Třinec.
marosh Odesláno 17. února 2019 Nahlásit Odesláno 17. února 2019 Třinec?!To ne Kuncáku. Však hrajou tužku.
laskajefajn Odesláno 17. února 2019 Nahlásit Odesláno 17. února 2019 Josi hoši tady to vypada jako ve vlakne humor ))
vraby Odesláno 23. února 2019 Nahlásit Odesláno 23. února 2019 Je to marný,je to marný,je to marný Piráti-Tesla 3:0 Po včerejšku je to zase příjemnější za Varana.
Shamway Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Odesláno 26. února 2019 Neviděl někdo ten skvělý obrat Litoměřic proti Kladnu s hvězdami Jágrem a Plekancem? ))
kuncák7 Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Odesláno 26. února 2019 Neviděl někdo ten skvělý obrat Litoměřic proti Kladnu s hvězdami Jágrem a Plekancem? ))Tam to byla dle komentářů houpačka-Dukla vedla 2-0
Shamway Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Odesláno 26. února 2019 Tam to byla dle komentářů houpačka-Dukla vedla 2-0No pokud chce Kladno do baráže, tak s takovýmto výkonem asi ne a po čtyřech zápasech se Plekanec přesune do Brna.
Frantik Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Odesláno 26. února 2019 Litoměřice proste potřebovali ty 2 body a tak Kladno to uz mělo jistý :-)
Shamway Odesláno 27. února 2019 Nahlásit Odesláno 27. února 2019 Litoměřice proste potřebovali ty 2 body a tak Kladno to uz mělo jistý :-)Přesně tak to na mě působí, že tam nebylo zohledněno jen to sportovní hledisko.
kuncák7 Odesláno 27. února 2019 Nahlásit Odesláno 27. února 2019 Přesně tak to na mě působí, že tam nebylo zohledněno jen to sportovní hledisko.Mě přijde, že za vším vidíte zbytečně nějakou konspiraci :-). Mě přijde, že se každej na Jardu s Plekancem bude chtít vytáhnout a dokázat jim, že na ně mají, takže budou hrát tak, žes je takhle nikdy hrát neviděl a možná ani neuvidíš ( sám si pamatuju, že když jsem proti Jardovi hrál, tak jsem se na něj motivoval jak nikdy. To, že mi to bylo prd platný a Jarda nám těch potřebných 7+8 dal, je věc jiná :-)).
Shamway Odesláno 27. února 2019 Nahlásit Odesláno 27. února 2019 Mě přijde, že za vším vidíte zbytečně nějakou konspiraci :-). Mě přijde, že se každej na Jardu s Plekancem bude chtít vytáhnout a dokázat jim, že na ně mají, takže budou hrát tak, žes je takhle nikdy hrát neviděl a možná ani neuvidíš ( sám si pamatuju, že když jsem proti Jardovi hrál, tak jsem se na něj motivoval jak nikdy. To, že mi to bylo prd platný a Jarda nám těch potřebných 7+8 dal, je věc jiná :-)).zahrat si proti Jardovi musi byt skvely zazitek, vysledek neni dulezity ) ja se svyma hokejovyma schopnostma si s Jardou nebo proti nemu muzu zahrat leda tak na Playstationu
kuncák7 Odesláno 27. února 2019 Nahlásit Odesláno 27. února 2019 zahrat si proti Jardovi musi byt skvely zazitek, vysledek neni dulezity ) ja se svyma hokejovyma schopnostma si s Jardou nebo proti nemu muzu zahrat leda tak na Playstationu Jo, tohle byl taky jen hokejbal :-) - když vyhrál NHL a pomáhal v Hnidousích tátovi na statku, tak si odskočil zahrát s kamarádama baráž. V hokeji by to byl úplně jinej level. A zahrát si proti němu ted už určo ne ( jsem sice přibližně stejně starej, ale zadejchám se při zavázání si bruslí .
Shamway Odesláno 27. února 2019 Nahlásit Odesláno 27. února 2019 Jo, tohle byl taky jen hokejbal :-) - když vyhrál NHL a pomáhal v Hnidousích tátovi na statku, tak si odskočil zahrát s kamarádama baráž. V hokeji by to byl úplně jinej level. A zahrát si proti němu ted už určo ne ( jsem sice přibližně stejně starej, ale zadejchám se při zavázání si bruslí .Od Jardy je hezke, ze moznost zahrat si s legendou umoznil uz nekolika generacim kluku a jeste se nechysta koncit
Pavelpu27 Odesláno 27. února 2019 Nahlásit Odesláno 27. února 2019 Já proti Jágrovi hrál jako kluk na turnaji v Chebu. Dokonce jsem ho jednou fauloval. . Bylo nám 12.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se