Přejít na obsah

Podaří se sehnat...?

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím místní členy,

rozhodl jsem, že bych pořídil něco na delší dobu ( aspoň doufám tedy :-) ), třeba někdo poradí, možná to ani nelze za požadovanou cifru najít, přesto zkusím,

hledám něco jako Omega Seamaster, nebo Breitling Colt, baterku, slušný stav ( ideál po servise, běžné opotřebení ).

Teď to důležité rád bych za to dal maximálně 20.000KČ, Je to v rovině vize nebo se dá někde sehnat...? Za případné rady a komentáře děkuji, jen prosím néé takové jako když dáš 30.000, max mám opravdu 20.000kč, tady se občas něco objeví ale buď je to hned pryč nebo je to takové divné.

díky Jirka

Odesláno

děkuji, za reakce, na ty na fóru jsem koukal, zarazil mě comment k nim, jinak Longines jsem měl v baterce a šli pryč, na mě to bylo dost vysoké, takové celkově velké...no tak buď šetřit nebo si nechat zajít chuť..:-)

Odesláno

napsal jsem na ty od Johny94, co poslal sibirnaya,

ale co jsem koukal na hodnocení Johnyho nic moc,

jednou si nedojel i k Davidovi...tak uvidíme

Odesláno

reakce na Marfael:

ANO samozřejmě na to jsem koukal, myslel jsem to ovšem jako že má pouze 1 hodnocení, nicméně Johny je naprosto v pohodě jak v komunikaci tak vstřícnosti, bohužel z obchodu sešlo z mé strany (poprvé tady na chronomágu) , nakonec jsem couvnul.

Našel jsem nějaké Certiny precidrive s ETA strojkem v baterce za velmi příjemný peníz v UK, asi do toho půjdu, manželce jsem koupil asi 5 let zpět Certiny a šlapou jak švýcary :-)

Odesláno

Já teda nevím, máš v hlavě Béčka nebo Omegy a nakonec to budou Certiny (nic proti). Myslím si, že se s tím nesrovnáš, pořád bude ten červ hlodat. Doporučuji počkat a došetřit a z jara se jich určitě dočkáš.

Odesláno

jasně,

v hlavě to je psáno ale v cenovce co jsem napsal je to holt nejspíš nedostižné, bohužel za kukačky dávat více nebudu , není to ani moc o šetření ale o tom jakou částku jsem ochoten dát.

děkuji za názory, jinak každý další, rád uvítám.

Jirka

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...