exBURN Odesláno 27. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2022 A posbírá to i vyvločkovaný kal nebo ho to jen rozvíří? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 27. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2022 před 2 hodinami, exBURN napsal: Kluci ještě poprosím jaké máte zkušenosti s automatickýma vysavačema? Ja mam na jednom podlazi Xiaomi, na druhom starsi LG, obidva OK, Xiaomi ale omnoho lepsi. Schody nevysaju, bazen som neskusal, dik za tip . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 27. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2022 xiaomi mám taky a je super, jen do bazénu se mu asi chtít nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 27. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2022 Přesně tak to funguje, vyvločkovaný nečistoty sebere a je to. Voda jak křišťál. Mrkni jewtli chceš aby měl válce se kterýma ti vyleze i na stěny nebo jestli to nepotřebuješ. Textilní (hlavně taky pratelný) filtr je za mě lepší než plastový mikrosíto uvnitř. Dálkový ovladač jsem použil jen zřídka, vlastně vždy si zvládl zmapovat bazén a vyluxovat tak jak má. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 27. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2022 No chtěl bych aby zmákl stěny i dno. Koukal jsem na Dolphin E20 ale i ten zodiac od Gunmana není marný - dělá se ve verzi 4402 s válcema. Mám plastovej bazén tak at neklouze ze sten Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 27. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2022 Koukám tyhle vysavače vychází za hranicema líp cenově, někde i o 1/4, mrkni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 27. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2022 Máš nějaký tip? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 27. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2022 Kde koupit, nebo jakýho robota? Robota Dolphin, nula závad a letitá spokojenost. Nemáš blízko do DE nebo AT? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 27. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2022 Bohužel možná AT by šlo, ale teoreticky bych mohl koupit přes net a třeba by to poslali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 28. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2022 Hm...asi na tom něco bude: https://www.bauhaus.cz/bwt-d200-bazenovy-vysavac-plne-automaticky-27306345 VS https://www.bauhaus.info/poolroboter/bwt-poolroboter-d-200/p/27306345 Nemáte někdo cestu do Německého Bauhausu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 28. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2022 před 4 minutami, exBURN napsal: Hm...asi na tom něco bude: https://www.bauhaus.cz/bwt-d200-bazenovy-vysavac-plne-automaticky-27306345 VS https://www.bauhaus.info/poolroboter/bwt-poolroboter-d-200/p/27306345 Nemáte někdo cestu do Německého Bauhausu? Tady ho máš novej ještě o 50€ levnější a hoď si to na mailboxde.cz https://www.ebay.de/itm/393119232252?amdata=enc%3A11hZthBi9Tni277OYEPsDNg9&mkevt=1&mkcid=1&mkrid=707-53477-19255-0&toolid=20006&campid=5337770552&customid=I5tSw-m_Bz2R_0ALLI1p7A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 28. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2022 To jsem taky našel - navíc asi i pošle zdarma......jen si říkám jak pak se zárukou U Bauhausu mám přeci jen větší jistotu nebo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 28. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2022 znemecka.eu, umej aji asistovanej nakup, zaruku pak klidne vyresi. Jinak mam Dolphina E20, plastovej bazen 12x3 a spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 28. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2022 tu E20 jsem chtěl taky, ale prej bere blbě linku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 28. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2022 Jede az po hladinu. Ja ho kupoval, kdyz vychazel jako novej model, ted uz je asi neco lepsiho, mam ho sedmym rokem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 28. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2022 Jasný - je hodně oblíbený, jen jsem četl, že jak má jen jeden kartáč tak té lince moc nedá. Ty BWT doporučuje bazénář co mě dělal bazén - maj 2 mikrony filtr v základu a udajně dobře čistí.... ale buh ví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 28. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2022 Ja k nemu mel v zakladu tu plastovou sitku na hrubsi necistoty a pak sem dokoupil ten hadrovej mikrofiltr. Jak je starsi, tak mu teda delaj problemy uz schody v rohu bazenu, nekdy je veme, nekdy ne, holt senilni, no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 28. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2022 jo ale jestli vydržel 7 let tak je to docela super. Navíc bez zastřešení se u tebe docela nadře . Já mám bazén poloviční se zastřešení, takže u mě spíš to jemnější čištění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 28. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2022 Tak jsem objednal z Německého Bauhausu a využil toho mailboxude - měla by platit celoevropská záruka, tak jsem zvědavej, jak to celé dopadne. Nicméně nechápu - stejný shop a rozdíl 21 vs 30k v ceně..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 21. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2022 Před časem jsem se tu ptal na zkušenosti s bazénem Orlando od firmy Marimex. Vím, není to žádná horologie, teda bazénologie, ale nakonec jsem ho koupil (průměr 366 cm, hloubka 120 cm) a až na malou pomoc v závěru vše udělal sám. Pár dnů mi trvalo vykopat díru abych ho zčásti zapustil do země (nakonec jsem se dočetl, že není určen k zapuštění, nevím proč a hlavně se už stalo), protože jsem si dal limit 5 koleček denně a ono jich bylo přes 60. Udělat to 100% vodorovně mi přišlo neproveditelné bez přípravků, nakonec jsem si řekl, že když vidím o milimetr našikmo obraz, zkusím tohle taky na oko a jen nahrubo jsem to v pár místech zkontroloval vodováhou. Nakonec jsem v 1 cm. Dno není nejrovnější, ale v toleranci dle návodu. Na dno se prý nemá dávat písek, já ho tam dal tenkou vrstvu, na něj geotextilii, na tu postavil obvodový kruh (plechové stěny) bazénu, vymodeloval jsem z dalšího písku koutový přechod, dal další geotextilii a pak už konečně vlastní vanu z fólie. Během napouštění jsme vyhlazovali faldíky, nakonec zůstaly nějaké vlnky nahoře nad hladinou což jde dodatečně vypnout, ale mně to nevadí, stejně se tam bude dávat časem jiná plachta (bazén je celoroční, občas se mění jen vnitřní fólie). Koupil jsem filtraci, solární ohřev, chemii a schůdky, které jsem díky částečné zapuštěnosti bazénu musel uříznout. Výsledek asi není 100%, ale napoprvé myslím dost dobrý a hlavně - už se koupeme! Ještě chybí dodělat nějaký "domeček" na filtraci, zaškrábnout přívodní kabel a položit kolem lem ze zámkovky, ale to počká až bude chladno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se