Přejít na obsah

Jak doručuje pošťák u vas?

Doporučené příspěvky

před 10 hodinami, Pepino777 napsal:

Zasilkovna asi vyslysela nase narky. Z Ovy do Rudny za hodku je slusny vykon 😂 

IMG_9869.jpeg

Asi to bylo letecky 😂

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já si nemůžu stěžovat :) - Zlín - HK za 13 hodin. IMHO bude u Zásilkovny hodně záležet na tom, odkud kam se posílá.

image.png.b8c9fdc20e3fe2355e6102c4e8f7e69b.png

Upraveno uživatelem Paw
Odkaz ke komentáři

Plho, ale na Zasilkovnu nikdo nenadava, klejeme nad CP sluzbami, jako je Balikovna, dneska novy zasek, tenotkrat se to pry nevejde a je to pro zmenu na jine poste, nez ta predchozi.

VYsledek: tento tyden 3 baliky pres BAlikovnu
1.  dorucen na spravne misto (Alza box)
2. dorucen jinam,  Balikovna brno 1
3. dorucen jinam,  Balikovna brno 8

TAkze 3 baliky a musim objet pul Brna, at jdou do prdele fakt, jeste me buzerujou SMS a mailama, at si to vcas nezapomenu vyzvednout.... twl at uz to zkrachuje, tohle je moc.
image.png.21b3b3c5bd3daea76980327ef89e7c2b.png

Odkaz ke komentáři

Ja se verejne priznam, ze mi zasilkovna trochu vadi, nemam uplne dobre zkusenosti. Ale CP je opravdu ukazka toho, jak by to nemelo vypadat.... CP jen tak nekrachne, B2B pry funguje relativne slusne a predpokladam, ze to je sektor, ktery tu firmu z velke casti drzi nad vodou. 

Odkaz ke komentáři

Me na Zasilkovne vadi jediny, a to je to, ze aspon u nas v Brne, mizi odberna mista. Nechtej to delat, pac Z jim dava prej 4Kc za balik a maj s tim zbytecny oprc a plnej sklad baliku. Vetsinou to nekdo rozjede na chvili, aby si treba do vinoteky natahl kuncofty a pri prvni prilezitosti to kopnou do riti.
Z boxy se rozjely hodne na vesnicich, to je prima, ve meste bida. MAm nejblizsi zasikovnu 1,5km daleko.
Co se tyce doby prepravy, info v appce, vse vzdy ok.... jednou v Z boxu kdesi v Prdelni lhote to neslo otevrit, ale za cca 2 hod zprava, ze opraveno, stane se. Zase je to pristupny 24/7.. ne jak Balikovna Brno8, kde v ramci uspor maji otviracku 08:00 - 12:00, 13:00 - 16:00, takze pro pracujiciho idealni, abych si na to vzal dovolenou woe.. a to je balikovy tridici stredisko tam, nejvetsi v Brne snad..

Odkaz ke komentáři

před 49 minutami, Paw napsal:

Já si nemůžu stěžovat :) - Zlín - HK za 13 hodin. IMHO bude u Zásilkovny hodně záležet na tom, odkud kam se posílá.

image.png.b8c9fdc20e3fe2355e6102c4e8f7e69b.png

To teda nevim.

Blava- Praha 14 hodin. Po Praze 10-2,5 dne.

Brno-Praha 11 hodin. Po Praze 10- 2,9 dne.

Odkaz ke komentáři

Jak to pise Seamaster, to mne na te Balikovne se*e uplne maximalne, ze ma proste v pitchi to dorucovat na ty vydejni mista, radeji pouzije nejakou mantru typu "z provoznich duvodu jsme nedorucili".... Takze jeden musi na nejakou prapodivnou pobocku, ktera ma nesmyslnou pracovni dobu, neni v blizkosti mozne zaparkovat a nema vyvolavaci system, jen dve nejake "okynka", kde je fronta jak na banany...

Odkaz ke komentáři

Jako su velkej a poucitelnej, takze za me uz Balikovna nikdy, i kdyby to bylo zadarmo.
Necet jsem teda zadny jejich obchodni podminky, ale ze ti prodaji sluzbu, kterou nedodrzi a vyresi to razitkem Omlouvame se me urazi...

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
  • po měsíci...

Omlouvám se pokud to tu někde je, ale kupuju pro osobní potřebu nějaké drobnosti (50€) z Německa, posílají to z Německa a přišel mi email od České Pošty o příchozí zásilce, ze me můžou zastupovat a ze at vyplnim formulář na webu. Když to jde mimo EU tak tomu rozumím, ale musím to vyplňovat? Nechce se mi zkurveny poště platit poplatek a ještě cekat jak idiot 14 dnů až to jakoze procli 😓

Upraveno uživatelem Andrew
Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
  • po 3 týdnech...

Po opravdu úděsných zkušenostech se službou ČP  jsem přešel na Zásilkovnu a trochu mi přijde, že si posílaj informace - 3 zásilky ( Brno, Karviná ), skoro bleskově v Praze na depu, odtud to mají 5,3 km do výdejny a trvá jim to už přes 30 hodin a nic se neděje. Na depu si to nelze vyzvednout ( to chápu ), ale fakt nerozumím té konečné nerycholsti. 

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Zasilkovna z Noveho Jicina do Ostravy. Asi 40km, at nezeru. Kolega chudak jeste v nedeli vecer daval do Z-Boxu u Tabacky, coz je u obchodniho centra, takze zadna mala riť. Dnes, ve stredu je zasilka prijata na expedicnim depu. Tedy snad jiz zitra.... Jako chapu, ze pri soucasnych sluzbach, je doruceni (snad) za 4 dny na 40km temer bleskovka, nicmene mi to prijde jako v osmdesatych letech s Ceskoslovenskou statni postou....

Edit: ...a to prosim jde z boxu do boxu. Kdyby to meli vyzvedavat na adrese a na adresu dorucovat, jeste bych to mozna pochopil....

Upraveno uživatelem Xenomorfus
Odkaz ke komentáři

Tak anabaze pokracuje. Pred chvili mi Zasilkovna oznamila, ze zasilku nemuzou dorucit do boxu, takze mi ji doruci na jine vydejni misto. Uzasne. Hlavne proto, ze budu muset nekam, kde je omezena otviraci doba, takze treba dneska nevim, jestli se tam stihnu dostat :-(. Tedy za predpokladu, ze to budou dnes "dorucovat". 

Odkaz ke komentáři

Takze je to cim dal lepsi. "Nahradni" vydejni misto ma zkracenou otviraci dobu, takze i kdyz sem dneska nechal sekani zahrady (takze musim jet na chalupu znova o vikendu), uz maji zavreno. A protoze maji jen do 15h a ja do 15h pracuju, tak netusim, jak to vyzvednu. A jako bombonek je zasilka znicena nebo vykradena...

Screenshot_2024-08-29_132910.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...