hciq Odesláno 6. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2010 Rozhovor mezi nováčkem a chronomazákem..... (případná vizuální podobnost je dílem náhody) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Baker Odesláno 6. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2010 (případná vizuální podobnost je dílem náhody) Co delas, vzdyt je to cely Kamil
honza71 Odesláno 6. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2010 Správný seriál má mít třináct dílů. Tak budu doufat.
NIGHTinGALE Odesláno 6. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2010 Ten nováček vypadá jako Safi a mazák jako Kamil
tombed Odesláno 6. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2010 Co delas, vzdyt je to cely Kamil ale nos má jako YPO...
lolohh Odesláno 6. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2010 Co delas, vzdyt je to cely Kamil To je vidět, že neznáš KFL. Je sice hubenější (ale jen trochu), ale z toho prvního obrázku mazáka se na mě ksichtí on.
Návštěvník Kamil Odesláno 6. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2010 Já mám menší nos a větší hlavu (ponjevač sem prutce ynteligentni)!!!
KFL Odesláno 6. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2010 To je vidět, že neznáš KFL. Je sice hubenější (ale jen trochu), ale z toho prvního obrázku mazáka se na mě ksichtí on. Inu, určitá podoba by tu byla. Jen odečíst tak 20 let věku a tak 10 kilo . A jinak super .
Bert Odesláno 6. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2010 Smekám, moc pěkná práce. Už se těším na pokračování.
spiderer Odesláno 6. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2010 Parada Me mazak pripomina kombinaci YPA, Kofoly a kudrnace Frantika a novacek nikoho jen si takhle nejak predstavuju mengelise
hciq Odesláno 6. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 6. ledna 2010 Nigh vyhrává první kolekci Chronoplků 2010, za to, že to naprosto přesně odhalil. Nejbizardnější figurka je pro mne Mirek Dušín-zde...ano v podobě Safiho, tak jak jej vidím a jeho proměna na obrázku 3. Nemá to nic společnýho s textem. Ještě jsem mu chtěl domalovat pletenou vestu s jelenem a kravatu. Když jsem přemejšlel jak má asi vypadat pořádnej chronomazák s velkým nadhledem a jistou dávkou "elegance", tak mi vyšel, z těch co znám, Kamil a Viktor. Co z toho vzniklo vidíte sami.
X-Bob Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2010 Trefné Pěkný komiks, moc se mi líbí Tvoje malování
Jaryn Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2010 Správný seriál má mít třináct dílů. Tak budu doufat. Netroškař, Zeman jich měl 30, ať se máme na co těšit.
911 Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2010 To je vidět, že neznáš KFL. Je sice hubenější (ale jen trochu), ale z toho prvního obrázku mazáka se na mě ksichtí on. hele, ubrat par kg dolu, tak je to kofola, to me napadlo taky hned na poprve jinak super
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se