Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Rozhovor mezi nováčkem a chronomazákem.....

(případná vizuální podobnost je dílem náhody)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Odpovědi 263
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Co delas, vzdyt je to cely Kamil :D

To je vidět, že neznáš KFL. Je sice hubenější (ale jen trochu), ale z toho prvního obrázku mazáka se na mě ksichtí on.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Já mám menší nos a větší hlavu (ponjevač sem prutce ynteligentni)!!!

Odesláno
To je vidět, že neznáš KFL. Je sice hubenější (ale jen trochu), ale z toho prvního obrázku mazáka se na mě ksichtí on.

Inu, určitá podoba by tu byla. Jen odečíst tak 20 let věku a tak 10 kilo ;).

A jinak super :D.

Odesláno

Nigh vyhrává první kolekci Chronoplků 2010, za to, že to naprosto přesně odhalil. Nejbizardnější figurka je pro mne Mirek Dušín-zde...ano v podobě Safiho, tak jak jej vidím a jeho proměna na obrázku 3. Nemá to nic společnýho s textem. Ještě jsem mu chtěl domalovat pletenou vestu s jelenem a kravatu. Když jsem přemejšlel jak má asi vypadat pořádnej chronomazák s velkým nadhledem a jistou dávkou "elegance", tak mi vyšel, z těch co znám, Kamil a Viktor. Co z toho vzniklo vidíte sami.

Odesláno

hele, ubrat par kg dolu, tak je to kofola, to me napadlo taky hned na poprve :)

jinak super

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...