Juraj11 Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2017 Zkousel jsem kdeco,ale proste to maj kluci sikmooky blbe udelany.Origo stezejky jsou tenky jak paratko a jeste k tomu pekne ohle.Bejt dirka v tahu o cca 0,5 milimetru posunuta vice k pouzdru tak pohoda , ale takto je to boj.Popravde dvoudilny remen bych nemel odvahu tam dat, bych se bal,ze stezejky povoli a hodinky budou v zadeli.Proto jsem zvolil o neco silnejsi stezejky a Nato Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 19. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2017 no nekup to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cema Odesláno 13. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2017 Pokud by měl někdo zájem o ty "TISELL Sub 9015 Automatic Diver 200M", tak prosím SZ. Byl jsem na čekačce, ale už jsem mezi tím koupil něco jiného, takže přenechám "místo". Myslím, že k naskladnění do eshopu se ani nedostane, že je rozprodají přes emaily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 13. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2017 V 13. 3. 2017 v 12:05, cema napsal: Pokud by měl někdo zájem o ty "TISELL Sub 9015 Automatic Diver 200M", tak prosím SZ. Byl jsem na čekačce, ale už jsem mezi tím koupil něco jiného, takže přenechám "místo". Myslím, že k naskladnění do eshopu se ani nedostane, že je rozprodají přes emaily.jSEm rád že I ty jsi KOnečně dospěl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2017 Tak taky už na ruce. Za mě naprostá spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2017 tak gratulujem, nie je to o nič horšie ako ostatné homage ba skôr naopak už aj kvôli cene a miyota v tom je slušný strojek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2017 Uvedomil som si ze ich nechcem. Iba ak by to boli kvarcky. Volny vinder nemam a denne by som ich urcite nenosil. Az chcete miesto v poradovniku (moje), poslite sz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2017 Ivane udělal jsi mi radost člověk co nosí tak krásné boty by neměl mít takovou sračku jako Pissel to je jak boty od Vietnamcu(nic proti nim sou to šikovní obchodníci a dobře vařej) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2017 Tak to chceš říct, že už si nesmím nikdy obout své krásné boty? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Ale můžeš, jen k subům od Tisselu, Steinhardu, Davosy a jím podobným můžes nosit jen boty vod vietnamců. K těm, co maj jen luntetu jako rolex si můžeš vzít nějaký bulharský boty třeba. Až teprve k Rolbám si můžeš vzít nějaký vopravdu pěkný boty z vyspělý Evropy. Jen snad na pláži, kde seš bosej, je to neřešitelný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leon Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 V 16. 3. 2017 v 8:53, Georgeisin napsal: Ale můžeš, jen k subům od Tisselu, Steinhardu, Davosy a jím podobným můžes nosit jen boty vod vietnamců. K těm, co maj jen luntetu jako rolex si můžeš vzít nějaký bulharský boty třeba. Až teprve k Rolbám si můžeš vzít nějaký vopravdu pěkný boty z vyspělý Evropy. Jen snad na pláži, kde seš bosej, je to neřešitelný. Díky za osvětu! Konečně jsem v obraze! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Snažil jsem se jen o výklad myšlenkových pochodů místních členů. Víš jak, já to porušuju. Slazením svých bot a hodinek bych taky nikoho zde nepotěšil. To mi patří, žádného obdivu se nedočkám. Já vlastně většinu doby chodím ošuntělý, jediný hodnotný, co na sobě mám, jsou hodinky a stejně se poslední dobou přikláním ke spáchání svého konce na fóru, jen ještě jsem neposbíral tolik sil, abych napsal adminovi, smaž mě. Ale už jsem tomu byl blízko, snad někdy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Tak k Pisselum jedine vietnamky ne . Jako vzit si Barkery a Pissel je jak jet v Rollsu v teplakach jde to ale kdo vi tak vi ze ses blbec ale to uz je samotnej nakup Pisselu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 V 16. 3. 2017 v 11:09, Jagman napsal: Tak k Pisselum jedine vietnamky ne . Jako vzit si Barkery a Pissel je jak jet v Rollsu v teplakach jde to ale kdo vi tak vi ze ses blbec ale to uz je samotnej nakup Pisselu Hele na to musíš mít koule, no ... vzít si na ruku Tissely a vylézt s nima na světlo boží před zdejší soud a očekávat že každej druhej, co možná nedávno z těch tepláků vylezl, se o něj bude otírat.Být držitelem týhle vyladěný kopírky ti na druhou stranu dává naprostou svobodu v hospodě u piva, nemusíš se bát, že si odřeš sponu u RLX, víme ? ... já bych řekl že víme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Ja na sponu u svejch Rolad kaslu sou to pracovni hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Sakra to je zase dilema, díky Jagu:-(Teď nevím, jestli mám dnes jít domů s tím, že hodím z balkonu rolády, abych si mohl nechat své oblíbené oblečení nebo povyhazovat všechny hadry a mazat do obchodu pro něco důstojného, co půjde k těm roládám. Tak jako tak to bude další odpoledne v prd.l., ale chápu, že k pracovním hodinkám se musí dodržovat nějaká kultura oblékání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Zrovna k OP je to fuk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 V 16. 3. 2017 v 11:42, Lukyn77 napsal: Hele na to musíš mít koule, no ... vzít si na ruku Tissely a vylézt s nima na světlo boží před zdejší soud a očekávat že každej druhej, co možná nedávno z těch tepláků vylezl, se o něj bude otírat.Být držitelem týhle vyladěný kopírky ti na druhou stranu dává naprostou svobodu v hospodě u piva, nemusíš se bát, že si odřeš sponu u RLX, víme ? ... já bych řekl že víme. V 16. 3. 2017 v 12:23, Jagman napsal: Ja na sponu u svejch Rolad kaslu sou to pracovni hodinkySuper, že jsi to přehodnotil, Jagu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Tvl to je zase vlakno Souhlas s Axelem zavani to cinskou tovarnou na fake Rolex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 K Tisell diver jedine Tassel mokasiny Kuciii, nezerte to tak. Live and let live Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se