Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Zkousel jsem kdeco,ale proste to maj kluci sikmooky blbe udelany.Origo stezejky jsou tenky jak paratko a jeste k tomu pekne ohle.Bejt dirka v tahu o cca 0,5 milimetru posunuta vice k pouzdru tak pohoda :) , ale takto je to boj.Popravde dvoudilny remen bych nemel odvahu tam dat, bych se bal,ze stezejky povoli a hodinky budou v zadeli.Proto jsem zvolil o neco silnejsi stezejky a Nato

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 345
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 3 týdnech...

Pokud by měl někdo zájem o ty "TISELL  Sub 9015 Automatic Diver 200M", tak prosím SZ. Byl jsem na čekačce, ale už jsem mezi tím koupil něco jiného, takže přenechám "místo". Myslím, že k naskladnění do eshopu se ani nedostane, že je rozprodají přes emaily.

Odkaz ke komentáři

V 13. 3. 2017 v 12:05, cema napsal:

Pokud by měl někdo zájem o ty "TISELL  Sub 9015 Automatic Diver 200M", tak prosím SZ. Byl jsem na čekačce, ale už jsem mezi tím koupil něco jiného, takže přenechám "místo". Myslím, že k naskladnění do eshopu se ani nedostane, že je rozprodají přes emaily.

jSEm rád že I ty jsi KOnečně dospěl :lol2:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Jagman

Ivane udělal jsi mi radost člověk co nosí tak krásné boty by neměl mít takovou sračku jako Pissel to je jak boty od Vietnamcu(nic proti nim sou to šikovní obchodníci a dobře vařej)

Odkaz ke komentáři

Ale můžeš, jen k subům od Tisselu, Steinhardu, Davosy a jím podobným můžes nosit jen boty vod vietnamců. K těm, co maj jen luntetu jako rolex si můžeš vzít nějaký bulharský boty třeba. Až teprve k Rolbám si můžeš vzít nějaký vopravdu pěkný boty z vyspělý Evropy. Jen snad na pláži, kde seš bosej, je to neřešitelný.

Odkaz ke komentáři

V 16. 3. 2017 v 8:53, Georgeisin napsal:

Ale můžeš, jen k subům od Tisselu, Steinhardu, Davosy a jím podobným můžes nosit jen boty vod vietnamců. K těm, co maj jen luntetu jako rolex si můžeš vzít nějaký bulharský boty třeba. Až teprve k Rolbám si můžeš vzít nějaký vopravdu pěkný boty z vyspělý Evropy. Jen snad na pláži, kde seš bosej, je to neřešitelný.

Díky za osvětu! Konečně jsem v obraze! :whistling:

Odkaz ke komentáři

Snažil jsem se jen o výklad myšlenkových pochodů místních členů. Víš jak, já to porušuju. Slazením svých bot a hodinek bych taky nikoho zde nepotěšil. To mi patří, žádného obdivu se nedočkám. Já vlastně většinu doby chodím ošuntělý, jediný hodnotný, co na sobě mám, jsou hodinky a stejně se poslední dobou přikláním ke spáchání svého konce na fóru, jen ještě jsem neposbíral tolik sil, abych napsal adminovi, smaž mě. Ale už jsem tomu byl blízko, snad někdy.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Jagman

Tak k Pisselum jedine vietnamky ne :). Jako vzit si Barkery a Pissel je jak jet v Rollsu v teplakach :D jde to ale kdo vi tak vi ze ses blbec ale to uz je samotnej nakup Pisselu :)

Odkaz ke komentáři

V 16. 3. 2017 v 11:09, Jagman napsal:

Tak k Pisselum jedine vietnamky ne :). Jako vzit si Barkery a Pissel je jak jet v Rollsu v teplakach :D jde to ale kdo vi tak vi ze ses blbec ale to uz je samotnej nakup Pisselu :)

Hele na to musíš mít koule, no ... vzít si na ruku Tissely a vylézt s nima na světlo boží před zdejší soud a očekávat že každej druhej, co možná nedávno z těch tepláků vylezl, se o něj bude otírat.

Být držitelem týhle vyladěný kopírky ti na druhou stranu dává naprostou svobodu v hospodě u piva, nemusíš se bát, že si odřeš sponu u RLX, víme ? ... já bych řekl že víme.

Odkaz ke komentáři

Sakra to je zase dilema, díky Jagu:-(

Teď nevím, jestli mám dnes jít domů s tím, že hodím z balkonu rolády, abych si mohl nechat své oblíbené oblečení nebo povyhazovat všechny hadry a mazat do obchodu pro něco důstojného, co půjde k těm roládám. Tak jako tak to bude další odpoledne v prd.l., ale chápu, že k pracovním hodinkám se musí dodržovat nějaká kultura oblékání. :cheers:

Odkaz ke komentáři

V 16. 3. 2017 v 11:42, Lukyn77 napsal:

Hele na to musíš mít koule, no ... vzít si na ruku Tissely a vylézt s nima na světlo boží před zdejší soud a očekávat že každej druhej, co možná nedávno z těch tepláků vylezl, se o něj bude otírat.

Být držitelem týhle vyladěný kopírky ti na druhou stranu dává naprostou svobodu v hospodě u piva, nemusíš se bát, že si odřeš sponu u RLX, víme ? ... já bych řekl že víme.

:D

V 16. 3. 2017 v 12:23, Jagman napsal:

Ja na sponu u svejch Rolad kaslu sou to pracovni hodinky

Super, že jsi to přehodnotil, Jagu.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...