Kid_A Odesláno 16. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2018 druhej pstros shora + modrej jsou uzasny
leebauer Odesláno 16. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2018 Pštros /ten druhej zhora/ je skvělej,ale ten první je taky dobrej.Takovej bych potřeboval na Hujery.
bizzydko Odesláno 16. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2018 Všetky su z cheapestnatostraps, v tomto poradí :Kvarnsjö Premium Racing Rusty with black stitchingClassic Ostrich Brown Kvarnsjö Tanned with black stitching Classic Ostrich Dark Brown with white stitching Classic Suede Navy Mne sa tiež páči ten hnedy pštros, ten vyzera mega aj na Bondovkách, zatial ponosim ten racing, je vo fajn kvalite, určite ich odporúčam.Akurát že všade pchajú ten quickrelease system, mne to nevadí, ale niekomu môže.
martar Odesláno 16. srpna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 16. srpna 2018 (upraveno) mě pomáhá prohlížení cizích manželekNaprostej luxus! A Quick release je dobrá zpráva pro chudinky nožičky našich speedů... edit: čím myslíš, že to někomu může vadit? Upraveno 16. srpna 2018 uživatelem martar
bizzydko Odesláno 16. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2018 Kvalita tých pinov je dosť mediocore, na potápky by som to nedal, na speedy ale pohoda.
Kid_A Odesláno 16. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2018 (upraveno) Hele, to je ostrich pattern, nebo echt operenec? Jinak mne by ty release piny taky vadily. Upraveno 16. srpna 2018 uživatelem Kid_A
bizzydko Odesláno 16. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2018 Hele, to je ostrich pattern, nebo echt operenec? Jinak mne by ty release piny taky vadily. Pattern na telacine.
martar Odesláno 16. srpna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 16. srpna 2018 Mně by se líbilo mít QR stěžejky na příležitostnejch řemenech, který nasazuju třeba jen na jeden večer. A klasický poctivý stežejky mít k tahu.
Povidláček Odesláno 19. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2018 Pasuje na ně přesně ta spona jako na SMPc, ale musíš ještě dokoupit jiný koncovky ke sponě. Díky za tip. Trochu jsem o tom googlil a vypadá to, že možností spon je několik. Uvažoval jsem nad tou sponou z nových Seamasterů MC, kterou nejčastěji lidi dokupují právě na SMPčka (ref. číslo spony je 117STZ001154), ale říkám si, jestli to na Speedy nebude moc robustní. Je přeci jen dost dlouhá a patří spíš na potápky... je prý ještě nějaká novější spona, která je kratší a na Speedy by asi byla vhodnější (ref. 117STZ004666).... jen ta kratší má 3 pozice a ta předchozí 6, tak si říkám, zda to bude stačit.... neřešil jste to někdo s novýma Moonama se šroubovaným tahem? Ta myšlenka toho, že si přes den upravuju sponu podle libosti se mi líbí, navíc mi nebude tolik vadit na ní sbírat vlásečnice a origo spona bude schovaná doma... jen řeším, kterou vzít no... zatím se přikláním k té menší. Tak jako tak člověk potřebuje ty dva koncový dílky u spony (ref. 0118ST1589) ..... viz toto vlákno https://forums.watchuseek.com/f20/117stz004666-adjustable-clasp-speedmaster-professional-311-30-42-30-01-005-a-4492833.html
ragu Odesláno 19. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2018 Máme s Andym objednaný ty na SMPc s mikroregulací, tak jestli jsi v Praze, můžeš se na to kouknout.
ragu Odesláno 19. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2018 (upraveno) Double Upraveno 19. srpna 2018 uživatelem ragu
martar Odesláno 22. srpna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 22. srpna 2018 (upraveno) Asi to patři sem. Na zakladě diskuze ve statutech a SZ s Povidláčkem jsem slíbil natočit krátké video o tom, jak používám "kružítko" na snímání a nandavání tahů a řemenů. Je to třetí video, které jsem v životě vyrobil, tak buďte shovívaví. Navíc mám plesnivé ruce - chytil jsem něco od ryb. Je v krátkosti: podle mého názoru na těle nástroje nezáleží, jen na trochu šikovných rukou a na kvalitních hrotech, které se dají objednat samostatně. Pro moony je ideální šiřka hrotů 1,2 - 1,4 mm. Upraveno 22. srpna 2018 uživatelem martar
Návštěvník Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2018 Martine já se nestačím divit, Ty jsi dopustil aby se kovový tah dotýkal dýnka a ještě u Tvých hodinek ?
zekon7302 Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2018 (upraveno) Teď se mnozí ptají, jestli to koupit? Mám už s každé strany nepěkný šrám od stěžejkovače na dýnku, takže ano. Upraveno 22. srpna 2018 uživatelem zekon7302
martar Odesláno 22. srpna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 22. srpna 2018 Martine já se nestačím divit, Ty jsi dopustil aby se kovový tah dotýkal dýnka a ještě u Tvých hodinek ? Však jsem u toho taky trpěl! (normálně tam dávám kus bublinkový folie, ale to by už na videu nebylo vidět vůbec nic...)
colommbo Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2018 Moc pěkný! jako bys to už někdy předtím dělal...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se