LovecK Odesláno 8. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2020 před 1 hodinou, gas napsal: Začínáš prudit jak Radek v důchodovém věku, rychle si najdi mladou babu, začni chlastat a jezdit s námi na srazy. Kup si třeba sporťák. Jinak skončíš jako on Jawohl! já na srazu byl v pátek, nemůžu za to, že jste se báli promořit... zbytek nemůžu komentovat veřejně. Na druhou stranu mám sebereflexi a aspoň si to uvědomuji... jo a teda jedna včerejší s Moonama na rally řemenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2020 Na přizpůsobeném vintage 1181/215 tahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 15. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2020 Kluci potřebuju radu. Chci si objednat tento tah ( leštění - broušení) na svoje moony, ale mají teď dobu dodání v řádu měsíců... Nemáte někdo info, kde se to dá koupit v EU? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 15. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2020 Vcera prebehla vymena, nasadeny zimak (pstros od Ondru) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2020 Havlovky nosím nejraději na tmavomodrém Phenomenato (a pár detailů pro Martara) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2020 A zde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 19. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2020 Nádherný hodinky a parádni strap! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2020 @gas tyto tahy jsou prodávané jen v USA. Jejich EU shop je nemá a mít nebude (rozhodnutí centrály - důvody však neznám). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2020 před 40 minutami, HondzaX napsal: @gas tyto tahy jsou prodávané jen v USA. Jejich EU shop je nemá a mít nebude (rozhodnutí centrály - důvody však neznám). Tak mají nově možnost expres dopravy. Sice stojí 39 USD, ale 1171 dorazí ve čtvrtek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2020 (upraveno) Tady je také alternativa tahu na Moonwatches, cenově bohužel už nad UncleSeiko. https://forstnerbands.com/products/forstner-flat-link-bracelet-for-omega-speedmaster Upraveno 19. října 2020 uživatelem dabelM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2020 Ten jsem koukal. Uvidím co přijde a možná bych zkusil objednat i tento model. Furt je to za cenu kvalitního koženého řemenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2020 Pro forstner, jestli se nepletu, hrajou plné koncovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2020 před 31 minutami, gas napsal: Ten jsem koukal. Uvidím co přijde a možná bych zkusil objednat i tento model. Furt je to za cenu kvalitního koženého řemenu jj, já koupil 1171 na ST1 od Omegy, ale jeden no name na by se mě hodil. ST1 i Snoopy 2020 mají broušené pouzdro, tak bych do jednoho šel. Uncele Seiko broušený je aktuálně bohužel Soud Out. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2020 Uncle Seiko vs Forstner Mel, prosim, nekdo moznost tyto dva tahy porovnat a pokud ano, jake jsou rozdily? Forstner vcera poslali email, ze jejich tah na Moony by mel byt skladem koncem tydne, nebo zacatkem pristiho tydne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2020 Forstner a Uncle Seiko flat link je porovnani na webu, tusim na fratello. Ja cekam na US flat link, tak uvidime az to dojde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 před 21 hodinami, blackhead napsal: Forstner a Uncle Seiko flat link je porovnani na webu, tusim na fratello. Ja cekam na US flat link, tak uvidime az to dojde. jsem blbec, nasel jsem to a je to fajn porovnani, dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 9. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 @feltharg Prosimte co jsou ty moony za referenci? Me tam nesedi bud set rucek, nebo luneta. Nebo mam v sobe uz moc vina... bohuzel nemam po ruce literatůru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 před 23 minutami, martar napsal: @feltharg Prosimte co jsou ty moony za referenci? Me tam nesedi bud set rucek, nebo luneta. Nebo mam v sobe uz moc vina... bohuzel nemam po ruce literatůru. To ti nesedi naprosto spravne... Dobrej postreh Pocitam, ze druhy takovy hodinky na svete nebudou... Jsou to 3575.30 (luneta je z bilyho zlata) na oyster tahu ref. 1186. Handset je modrej z 3689.30.31 (ty byly cely z bilyho zlata, na cernym aligatorovi) se skeletonizovanou chrono vterinovkou - proste nema lumi, asi aby bylo videt na mesicni fazi a kalendar. Dlouho jsem ty WG chtel (protoze rucky a cerna luneta), ale nedavno jsem si vsiml, ze ten cifr neni uplne stejnej. Na zlatakach mi prijde, ze ma o poznani kratsi indexy, nepusobi to uplne tak moc moonwatchovsky. Takze uz je nechci Na ty 3575 jsou puvodne lesteny arrow rucky. Za prvy nejsem moc velkej fanousek arrow rucek a za druhy to nemelo vybec zadnej kontrast ("kolik ze je vlastne hodin???"). Pak se jeste delaj s modrejma arrow, ale tam jsou modry i indexy (to uz bych vzal radsi rovnou havlovky). Stroj je v tom ve vsem stejnej, dekorovanej cal. 1866 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 10. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2021 Tybláho, tak to bych včera nedal ani střízlivej s knihama Dobrý jsou, fakt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se