Frostie Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2016 Co se týče profilu Casio, jsem plně pro. Jinak bych řekl, že kromě pár výjímek typu superquartz nebo precidrive japonský quartz celkově ten švýcarský docela převálcoval na plné čáře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2016 Kupodivu má, i když ne takový jako u mechaniky. Nějaké odkládání na 6, 9 12 nebo dýnko nehraje celkem roli, ale spíše má vliv nošení-nenošení. Poloha na přesnost nemá vliv, pouze nošení na ruce vyvolá teplotní rozdíl a krystal, pokud nemá stabilizaci teplotní závislosti, tak změní frekvenci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2016 Poloha na přesnost nemá vliv, pouze nošení na ruce vyvolá teplotní rozdíl a krystal, pokud nemá stabilizaci teplotní závislosti, tak změní frekvenci.Myslím, že je tam trochu i vliv pohybu ruky, i ldyž s tím krystalem a jeho teplotní nestálostí máš pravdu, samozřejmě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2016 (upraveno) Tak já se taky přikláním k vlivu teploty. Jako na kole mi taky budík nijak zvlášť nefixluje a rozhodně rukou tak nekvedlám. To ti spíš vypadnou na pavé plomby. A když mrzne až praští tak bude mít spíš problém baterka. U el zařízení je nízká teplota spíš ku přesnosti. Upraveno 1. listopadu 2016 uživatelem Marhi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2016 (upraveno) Omega to kdysi vyřešila banánovým tvarem krystalu, který je nejvíce odolný proti změnám teploty. Já jsem to zkoušel v praxi, na hodinkách Omega Marine Chronometer byla časová odchylka dvojnásobná, když byly hodinky "na ruce" (mám namysli zahřáté hodinky rukou) nebo na stole. U jiných hodinek to může být (a bude) více a zrovna tak lze nastavit, že se na stole zpožďují a na ruce předcházejí a tím se částečně kompenzuje odchylka. Dodám, že jsem i testoval nahřátí hodinek na vyšší teplotu a odchylka se dále zvyšovala v závislosti na teplotě. Upraveno 1. listopadu 2016 uživatelem Josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2016 Ještě sem dám jednu typickou křivku změny frekvence v závislosti na teplotě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2016 takže pro založení profilu Casio v japonských hodinkách na Chronomagu jsem já a Frostie,přidá se ještě někdo?*** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2016 takže pro založení profilu Casio v japonských hodinkách na Chronomagu jsem já a Frostie,přidá se ještě někdo?*** Za mě též palec hore! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2016 Klidně i já, pro správce je to otázka pár kliknutí myší a bude to přehlednější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2016 takže pro založení profilu Casio v japonských hodinkách na Chronomagu jsem já a Frostie,přidá se ještě někdo?*** udělal jsem hlášení ředitelstvu, tak uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2016 udělal jsem hlášení ředitelstvu, tak uvidíme.taky bych byl pro.. +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2016 Já taky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2016 Hele kucí, je to blbý a je to off. t. nebo jak se to říká. Dalo mi dost práce najít jak se zakládá nové téma. A kdo to znás v poslední době dělal::.Tak tohle je docela těžký na webu najít. Ale sem věčná lama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 2. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2016 Jsem taky pro. Snad nebude problém v tom, že Casio je buď digi nebo kvarc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2016 Frostieseš borec nakonec - díky za námahu a komunikaci do vyšších sfér*** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2016 Frostieseš borec nakonec - díky za námahu a komunikaci do vyšších sfér***díky za pochvalu, líná huba, holý neštěstí. Zkusil jsem to a vyšlo to. Modům jsem poděkoval, nevím komu konkrétně, ale vlákno by tu bylo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 4. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2016 Casio, asi jóóó!!!!!!!!!! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeňa Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2016 Co se týká přesnosti, tak moje Candino Sportive se strojkem ETA F03.111 dělají za půlrok (mezi změnami času) - 1 s. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2016 (upraveno) ...děkuji všem za Casio vlákno. Jinak jste mne vyprovokovali k tomu, abych měřil odchylku u Seiko SQ 8223, tak z roku 1981...no a zatím jsou po 48h na nule. Upraveno 5. listopadu 2016 uživatelem Sacíbagr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2016 Jo jo, u nekterych hodinek nema smysl merit presnost driv jak po pul roce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se