tombas Odesláno 26. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2021 před 1 minutou, Spongebob napsal: S tím hnědým strapem z babičiné sedačky tu už budou navždy jen jedny.. Je to jako Mona Lisa, ta je taky jen jedna a jakou má dneska cenu? Je to klenot, Bottle capy jsou na tom stejně . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 26. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2021 před 7 hodinami, tombas napsal: Je to jako Mona Lisa, ta je taky jen jedna a jakou má dneska cenu? Je to klenot, Bottle capy jsou na tom stejně . Já dnes totálně happy z nového přírůstku. Všichni tu touží po Mantách, ale já šel jednoznačně do klasiky bez kyklopa. Asi moje nejmilejší překvapení ve smyslu rozdílu foto-video versus skutečnost. Naživo a na ruce pro mě úplně TOPka! Krásný víkend všem! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Polo21 Odesláno 26. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2021 dark manta na oceli Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 26. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2021 před 2 hodinami, Chronopetr napsal: Já dnes totálně happy z nového přírůstku. Všichni tu touží po Mantách, ale já šel jednoznačně do klasiky bez kyklopa. Asi moje nejmilejší překvapení ve smyslu rozdílu foto-video versus skutečnost. Naživo a na ruce pro mě úplně TOPka! Krásný víkend všem! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jakkoliv jsou limitky STO zajímavé, klasika je klasika a v tomhle s tebou souhlasím. Nejde jen o kyklopa, ale celkové sladění je prostě skvělé. Gratuluji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 26. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2021 před 33 minutami, tombas napsal: Jakkoliv jsou limitky STO zajímavé, klasika je klasika a v tomhle s tebou souhlasím. Nejde jen o kyklopa, ale celkové sladění je prostě skvělé. Gratuluji. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 26. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2021 před 5 hodinami, Polo21 napsal: dark manta na oceli Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Co je to za náramek prosím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Polo21 Odesláno 27. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2021 je zo strapcode.com model Hexad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 27. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2021 Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 27. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2021 První lesní procházka.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uja Odesláno 27. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2021 před 6 hodinami, Spongebob napsal: První lesní procházka.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jsou fakt krásné gratuluji ,jaký je zatím postřeh chodu v záběhu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 28. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2021 Díky! Včera při té prochajdě jsem odečetl +5 sec. Uvidíme co to bude dělat dál.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geralt Odesláno 4. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2021 Seiko šlo poměrně mimo mě.. dokud jsem nenarazil na oranžového samuraje... zatim vše šlape a dělají radost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geralt Odesláno 16. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2021 samurajské vlákno příliš nežije, tak si ještě dovolím foto na oranžovém hadru Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 16. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 1. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 1. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2021 V 16. 6. 2021 v 11:50, geralt napsal: samurajské vlákno příliš nežije, ... přesto, že jsou Samuraje lepší než Želvy Samuraje po zásahu mého prstu katanou, totiž kosou... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Samuraje na BOR tahu od US: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 11. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2021 je tu někdo s zápěstím cca 17cm? jestli jsou ještě nositelné Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 11. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2021 Třeba já viz pár obrázků výš. Za mě super..jak to vidí někdo druhý už je otázka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 11. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2021 Já mám 17,5 a taky můžeš kouknout o pár fotek výš, jak to vypadá. A fotky navíc zkreslují, jak víme. Za mě naprosto v pohodě. Prostě sportovní hodinky. Tam se i větší v pohodě snesou. Horší, když si někdo s 16 cm zápěstím koupí k obleku na svatbu společenské 43 mm. To už může vypadat trochu nepatřičně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 12. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2021 @Spongebob @Chronopetr Tak to je v pohodě . Jj potápky a jine sportovní hodinky se unosí snadněji to je fakt. Díky pánové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se