Jeronimo Odesláno 28. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2022 V 27. 8. 2022 v 13:30, Spongebob napsal: Ten cifr je fakt pecka Je, a to jsem ještě nechytl to správné světlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 3. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2022 (upraveno) Sealander, limitka pouze o 40 kusech. Moc povedený cifr. • Hybridní popruh: 695 £ • Verze náramku (s gravírovanou sponou): £800 • Náramek A hybridní řemínek: 845 £ Upraveno 3. září 2022 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 4. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2022 (upraveno) Až budete mít někdo nový C60 300 hoďte prosím info k tomu novému tahu. Upraveno 4. září 2022 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cityfly Odesláno 16. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2022 (upraveno) Nevíte prosím jestli C63 sealander v 36mm verzi má stejný tah jako 39mm? Respektive jestli mají stejně dlouhé spony? Taky sem nikde nedohledal jestli se tah zužuje z 20mm na 18 nebo 16mm. Moc díky předem. https://www.christopherward.com/sports-watches/c63-sealander-automatic/C63-36ADA3-S00W0-B0.html edit - už jsem dohledal že zúžení tahu by mělo být z 20 na 16,4mm Upraveno 16. září 2022 uživatelem cityfly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 16. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2022 Ty jsou moc pěkný ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 29. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2022 Wardí novinky… https://www.christopherward.com/loupe-magazine/article?cid=militarycollection za mě se mi líbí ty pilotky - na zadku královské letectvo, mmm! a bronzovky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 14. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2022 Ty bronzovky se mi sakra zamlouvaj, škoda že mám furt v sobě takovej ten pocit, že Wardy se kupujou s minimálně 40% slevou. Dokonce na ně koukám dělaj celobronzovej náramek, což už je kapku moc, ale fajn že je tam možnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 14. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2022 Před hodinou, Micey napsal: Ty bronzovky se mi sakra zamlouvaj, škoda že mám furt v sobě takovej ten pocit, že Wardy se kupujou s minimálně 40% slevou. Dokonce na ně koukám dělaj celobronzovej náramek, což už je kapku moc, ale fajn že je tam možnost. Sám jsem zvědav, jestli budou v obchodní politice vysokých slev pokračovat, nebo už s výprodeji končí. Na bronzový tah jsem koukal, ale chtějí za něj 675EUR, což už je docela síla, respektive půlka ceny hodinek na kůži. Dle popisu na webu to vypadá, že bude opravdu "full bronz" = zelená ruka bude jistotou, tedy ideální hodinky pro Hulky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 14. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2022 Jo, cena toho bronzovýho náramku je brutál.. sakumprdum za pade už to úplně deal neni. Jako přišel mi teďkonc slevovej voucher, ale i s těma 120 Eur dolu sou celkem drahý.. na Ward teda. Skoro 30 je skoro 30:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 14. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2022 Novinky jsou vždycky dražší. A navíc, levně už bylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 28. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2022 Sakra, co to bude? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 28. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2022 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 28. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2022 Uz sme dakde pisali... bud repeater alebo budicek. Mozno na zakladoch SH21. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 28. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2022 Všiml jsem si, že jste založili nové vlákno později. Dle většinového přesvědčení to bude budíček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 28. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2022 Ja som si zas nevsimol, ze si pisal aj tam Uvidme aky chrono zazrak vypustia... a jak si ho nacenia... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom@s Odesláno 30. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2022 Kdyby chtěl někdo využít slevu 120 EUR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gazdiq Odesláno 1. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2022 Nove wardy, za 4k ojro BEL CANTO https://www.christopherward.com/watches/c1-bel-canto-limited-edition-/C01-41APT1-T00B0-VB.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 1. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2022 před 6 minutami, gazdiq napsal: Nove wardy, za 4k ojro BEL CANTO https://www.christopherward.com/watches/c1-bel-canto-limited-edition-/C01-41APT1-T00B0-VB.html Je tady někde samostatné vlákno k tomuto modelu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 1. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2022 ....Powered by our new FS01 movement, every 60 minutes a ‘hammer’ strikes a chime to mark the hour (what the Swiss call a ‘Sonnerie au Passage’ complication)..... Jeden úder za hodinu. To se moc nepředali Nevím, ale v době, kdy se dají za nižší peníze sehnat pětiminutové repetice mi tohle připadá poněkud zbytečné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 1. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2022 před 4 minutami, Bert napsal: ....Powered by our new FS01 movement, every 60 minutes a ‘hammer’ strikes a chime to mark the hour (what the Swiss call a ‘Sonnerie au Passage’ complication)..... Jeden úder za hodinu. To se moc nepředali Nevím, ale v době, kdy se dají za nižší peníze sehnat pětiminutové repetice mi tohle připadá poněkud zbytečné. Tak ona repetice je obecně zbytečná komplikace. Spíš je to o tom, že to ta značka umí a chce udělat. Nedokážu si představit, že by mi kladívko odbijelo každých pět minut. Naopak celá hodina mi přijde ideální. Ale možná se pletu, nemám s touto komplikací zkušenosti. Můžeš mi uvést nějaký příklad hodinek, které takovou repetici mají? (v kategorii do 100k) Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se