Micey Odesláno 21. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2022 Jako zadna velka invence, ale bez muceni se priznam ze se mi ty kremovy GMT proste libej no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 21. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2022 před 9 minutami, Emiliano napsal: Přesně, dobrý = 3. Tak za 1 jsou jen Nautily ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 21. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2022 Ja nejak nevim jak se na to mam tvarit. Jako koncepcne tam je vsechno spravne, ale proste mi to tam neklika. A to u zadnych wardu z poslednich let. Jak mi ta znacka byla sympaticka na zacatku, tak ted mi prijde takova bezpohlavni nebo jak to nazvat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 21. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2022 (upraveno) před 26 minutami, AndyAaron napsal: Ja nejak nevim jak se na to mam tvarit. Jako koncepcne tam je vsechno spravne, ale proste mi to tam neklika. A to u zadnych wardu z poslednich let. Jak mi ta znacka byla sympaticka na zacatku, tak ted mi prijde takova bezpohlavni nebo jak to nazvat. Já ti celkem rozumím. Je to daň za úspěch. Ví, co aktualne prodává a tak se tomu prizpusobili. Ten nárůst toho co prodají je mnohonasobny. Jeden z důvodů proč odešel Christopher Ward je dle mého přílišné zaměření na to,co si lidé žádají. Nicméně pořád si myslím, že se toho nebojí a představují opravdu zajímavý kousky. Například C63 Colchester s karbonovym pouzdrem a cifernikem je vcelku neotřelý počin. Tady u tohoto modelu je to spíš sazka na jistotu a první uvedení safírové lunety Upraveno 21. dubna 2022 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 21. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2022 Já jsem zvědavý na C63 v 36mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 21. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2022 To už bude tuze malý si myslím. Ty 39mm mají L2L 46mm a to je ideal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 21. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2022 před 17 minutami, shewcza napsal: To už bude tuze malý si myslím. Ty 39mm mají L2L 46mm a to je ideal. Nechtějí napsat ,že jsou pro ženský, když jsou "gender neutral" . Ten svět spěje do riadnej pi*i Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 21. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2022 jako, ze bych mel neodbytne cukani neco z tehle nove rady koupit, to asi ani ne… Neurazi, z prvnich fotek mi prislo, ze to sklo je zbytecne vypoukle, ale z boku je to fajn. Za me evoluce starych C65 s sirsi lunetou bez diskutabilniho slovniho loga na 9ce. Kdybych si musel vybrat, tak asi ty modry bronzovky… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 21. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2022 @Dokusan @shewcza Hoši, mě nenase.ete, já jsem na ně zvědavej. A mám malou ruku, no a co. Koneckonců turnography jsou taky 36mm, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 21. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2022 Jasný, ale mají o milimetr menší L2L jako 39mm Wardy. Nasrat jsem Tě nechtěl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 21. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2022 Však já to nemyslel vážně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 21. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2022 před 41 minutami, shewcza napsal: Jasný, ale mají o milimetr menší L2L jako 39mm Wardy. Nasrat jsem Tě nechtěl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gazdiq Odesláno 22. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2022 Mne sa tie nove nepacia fantomy. Pride mi to to proste take... Ze uz som to videl vsade možne inde. C65 navyse už mám Te colchestre sa mi pacia veľmi, ale bojim sa tej vyskakovacej korunky, uz som to niekde videl ze vyletela cela von. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 25. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2022 Myslím, že třeba ty Aquitaine Bronze jsou povedené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 1. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2022 Z řady Aquatine se mi doposud nic nelíbilo, tohle bych ale vzal na milost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gazdiq Odesláno 1. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2022 No, ja som musel poslat hodinky zase na opravu, lebo sa pod sklom vykondenzovala nejaka vlhkost neviem skade. Musel som zaplatiť 200! Euro. Neuznali mi to ako reklamaciu a povedali ze sa jedná o poškodenie z mojej strany a este mi aj poslali do mailu brozuru, ako sa zatláča korunka do hodiniek, proste zo mna robia blbca. Hodinky nemajú ani 2 roky! (Zaruka 60 mesiacov!) Mal som ich max v bazéne, pri plavani v mori, alebo vo vani. Takže 150m vodovzdornosti moja riť. S touto značkou som skončil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 1. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2022 A co ti na nich delali? Jinak teda zamrzi no.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gazdiq Odesláno 1. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2022 před 26 minutami, Micey napsal: A co ti na nich delali? Jinak teda zamrzi no.. -servis -ultrazvukove čistenie a vysušenie 200€ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 1. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2022 před 9 minutami, gazdiq napsal: -servis -ultrazvukove čistenie a vysušenie 200€ 60 měsíců je záruka pouze na chod strojku, jen pro upřesnění. Já bych s hodinkama, který nemají šroubovací korunku do moře nevlezl. Náhodné vysunutí korunky není nepravděpodobné. Tím CW neobhajuji ani netvrdil m, že za to můžeš ty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 2. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2022 před 15 hodinami, gazdiq napsal: No, ja som musel poslat hodinky zase na opravu, lebo sa pod sklom vykondenzovala nejaka vlhkost neviem skade. Musel som zaplatiť 200! Euro. Neuznali mi to ako reklamaciu a povedali ze sa jedná o poškodenie z mojej strany a este mi aj poslali do mailu brozuru, ako sa zatláča korunka do hodiniek, proste zo mna robia blbca. Hodinky nemajú ani 2 roky! (Zaruka 60 mesiacov!) Mal som ich max v bazéne, pri plavani v mori, alebo vo vani. Takže 150m vodovzdornosti moja riť. S touto značkou som skončil. Já měl to samé, ale nikam jsem je neposílal vyschlo to samo a proto mají všehny nové modely šroubovací korunku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se