huhu4d Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2019 vlnky vyborne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2019 To zvýraznené logo je Mne sa najviac páčia č.3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2019 Ta dvojka jestli obrázek neklame postupně tmavne od stredu k černé lunetě. To by nebylo marný. Škoda že to logo neni na všech. Není to marná kolekce a dokonce i tý klasice přicházím na chuť. Vlnky parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2019 Logo bude na všech, to jsou zatím jen nápady, který si někdo upravil v nějakým softwaru. Je to podnět pro diskuzi v rámci skupiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2019 Jednicka a dvojka se mi libi nejvic. Vlnky uz vylozene kopirujou nove SMPc, vcetne podoby minutovych indexu. To uz Ward nema zapotrebi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2019 Tak on to Ward nebude vůbec oficiálně prodávat. Je to 50 ks na přání, takže to Warda netrápí. Navíc si za tu limitku priplacime. Ale jinak souhlas s těma vlnkama. Ale jak říkám, jsou to amatérské vizualizace jednoho kolegy z facebookove skupiny. Ve finále by ty vlnky vypadaly jak na předchozí verzi Tridentů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2019 Ale teda ty bily gmt by se delat mohly. Udelejte si limitku zelenou, ta me netrapi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2019 Já zelený Wardy nechci, to by šlo mimo mě. Naopak ty polárky bych bral, možná by stálo za to "opeprit" to aplikovanym oranžovým logem pod 12tkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2019 At te oranzove neni moc. Ten napis pod Automatic dle me staci. Myslel jsem to tak, ze pokud to bude limitka, tak se k tomu clovek tezko dostane. Tak at je limitka zelena a ty bile zacnou normalne prodavat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2019 Černý Tridenty jsem sice nakonec vrátil, ale ty bílý GMT ? kdyby dopadly v 40mm pouzdře, bych se asi zas neudržel. Hodně dobré! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2019 Ty bílé bych bral. Otázkou je jaka je možnost se na limitku přihlásit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2019 https://wornandwound.com/review/review-christopher-ward-c60-trident-pro-v3/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2019 Samá chvála, ale souhlasím, dlouhou cestu ušli a jdou furt nahoru.Jen tak dál, držím jim palce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2019 Tak u Tridentů MkIII mají dílčí problémy, ale to bývá i u mnohem "lepších" značek. U Trident Elite byly problémy s COSC Sellitou u pár kusů, dále se pak objevily problémy s volnější lunetou (mírná vůle v horizontální rovině). Naštěstí mají slušnej Customer Service, takže OK. Trochu se obávám krize z růstu, ale snad to zvládnou. Pánové majitele nejsou žádní mladí jelimani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2019 Jak píšeš i mnohem zvučnější jména mají občas u nových modelů nějaký ty porodní bolesti, ale myslím, že tak všeobecně to prostě vzali za správnej konec a jdou prostě furt nahoru. Berou na vědomí i zpětnou vazbu komunity a to je mi taky odjakživa sympatický. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 24. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2019 42 mm, ještě bych chtěl přímé porovnání s 40mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 24. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2019 Další konkurent k výběru modrých Mido a LHC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 24. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2019 42 mm, ještě bych chtěl přímé porovnání s 40mm. Veru takéto modré v 40mm puzdre by sa mi lúbili. Vie sa kedy prídu iné farebné varianty v 40mm puzdre? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 24. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2019 A treba nam lepsie znacky?C8 Flyer za 2 mesiace v priemere +1s/d! Na ruke, vo winderi ci polozene, vsetko jedno... A to je tam jednoducha Sellita SW200-1. *starsia foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 24. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2019 (upraveno) A sakra. Jdu rozbít prasátko nebo něco prodat. Upraveno 24. června 2019 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se