Robero79 Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2020 no vida... tak to je skoro ten pravy cas na zmenu loga :-)))ten ton oznameni mi prijde takovej rozpacitej, jako by se zakladatele pohadali a rozesli v dobrem jen formalne. Pripomina mi to podobnou situaci pred par lety v brasnarstvi Tlusty, kdy Tlusty taky odesel v ?dobrem?, tiskova zprava byla napsana ve stejnem duchu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2020 (upraveno) Tak tak, mohli by se teď teda přejmenovat na něco normálního :-) Upraveno 3. ledna 2020 uživatelem Waya03 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2020 Wardless, podle vzoru Longines Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2020 Stačilo by Ward! Volám potom doma v koupelně už pěkně dlouho :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sima1one Odesláno 4. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2020 Ahoj, jaké Christophery dělají největší? Já našel 42mm nejvíc a to je pro mě málo. Sháním masivní potápky, prvně jsem microbrand nechtěl ale nějak jsem se do ChW zakoukal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 4. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2020 Největší potapky dělají 42mm. Pilotky 44mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 4. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2020 Alebo staršie C60 Mk2 43mm. Ale nebál by som sa, že by na väčšej ruke vyzerali zle 42mm C60 Mk3. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bezous Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2020 C65 Trident, with in-house SH21 caliberPětidenní rezerva nátahu, vypadají opravdu moc hezky. https://www.fratellowatches.com/hands-on-with-christopher-ward-c65-trident/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VendoL Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2020 Trošku přiložim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2020 (upraveno) Jdu se podívat na PayPal Balance. Mám takové tušení, že by příští týden mohly být zajímavý slevy (nemám to zatím ničím podložený)Obzvláště bych uvítal, kdyby byla sekce "From the archives" a sekce "Prototypes" Upraveno 5. ledna 2020 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2020 Ja by som zasa celkom rád prikúpil nejaké remene s rýchlostežejkami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2020 Já bych rád koupil ocelový náramek na ombre a hodně mi svrbý ruka na c65 sh21, ale to by muselo být tak za 40% minimálně, spíš to pade. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janoj Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2020 Ja celkom pokukávam po C65 Sandhurst (díky, Dokusan ) a Trident Vintage Mk II a .... Nemal som od nich zatiaľ nič, no celkom ma to láka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 Slevy už začaly......mam email For 48 hours only, receive exclusive private access to our January Sale before it opens to the general public at midnight Tuesday 7th January. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novopa Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 https://www.christopherward.co.uk/events/jansale2020/half-price Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novopa Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 Směle do utrácení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 Nic co bych potřeboval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 Díky pane (novopa). Snad mi tentokrát ty bronzovky vydržej dýl, za ty prachy by byl hřích je nevzít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 (upraveno) Nevíte někdo znalejší, jestli se dá ten tah použít na C65 Sandhurst?https://www.christopherward.co.uk/events/jansale2020/nearly-new-bracelets/bracelet-780b5c Upraveno 6. ledna 2020 uživatelem Dzos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 Ty slevy mi připomínají stres z přihlašování zkouškových termínů na výšce, člověk na něco klikne, pak očima hypnotizuje prohlížeč a po chvíli napětí zjisti, že má smůlu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se