wizard-ov Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 Jen pár postřehů:Osobně jsem taky pro paušál, jak psal Sashator...Profi šmelináři, měniči, vylupovači balení s následným přeprodejem apod. tu budou vždycky - prostě se to jen více rozjede po SZ...Kilundron mi osobně nevadí, alespoň tu dotáhne občas něco nového Bude i sociální fond pro magory co na každém obchodu tratí ? Bych se tam zapsal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 Já bych měl pár otázek, které vložím do textu prvního příspěvku: Konečně se nám všem zúčastněným podařilo finalizovat podobu budoucího placeného členství. Fórum se za posledních několik let stalo vynikajícím prodejním kanálem, čehož tady řada lidí úspěšně využívá. Vzhledem k tomu, že nám to nepřijde fér k současným platícím členům ?. chtěl bych definovat slovo ?nám? = komu konkrétně to nepřijde fér ?.... nebo se bouří platící členové ?(kteří) ?.kolik je v současné době platících členů (počet) a aby se alespoň malá část protočených prostředků vracela zpět na fórum, rozhodli jsme se po dohodě s majitelem upravit stávající (víceméně nefunkční) pravidla "Profi" členství?.. co mi přinese profi členství kromě toho, že budu platit desátek ?bude nějaká ochrana před lumpy, zločinci a podvodníky? Nebo mi přinese jenom to, že na tomhle zaprděným kopečku můžu prodat svoje zaprděný hodinky? Pravidelný prodejce drobného příslušenství (řemeny a pod) bude přispívat částkou 1 000,- Kč/rokPravidelný prodejce 2 000,- Kč/rokVelkoobchodník 5 000,-/rok Pravidelný prodejce kromě velkoobchodníka nebo maloobchodníka je kdo? Kdo bude dělat čárky u jednotlivých členů, aby zjistil tu správnou hranici, nebo to bude podle ksichtu ? Pravidelný prodej se vztahuje i na nožíky, snoubordy, skříně a auta ? Částky jsou včetně DPH To doufám Kdo spadá do jaké kategorie určí moderátoři na základě objemu a charakteru prodejů?.kteří moderátoři a jakým mechanismem to budou dělat (viz výše) Dotyčný bude mít na výběr, zda omezí inzerci, nebo přejde na placené členství. Poplatek bude samozřejmě fakturován provozovatelem serveru a bude plně začlenitelný do účetnictví. Sekce "Prodej a nabídky obchodníků" se změní na "Spřátelené eshopy", která bude sloužit na prezentaci prodejců a diskuzi s nimi. Inzeráty "Profi" členů budou umístěné normálně v inzerci. Diskuzi v tomto vlákně berte prosím věcně, OT typu "hurá" a "konečně"budu promazávat. Doufám, že to nebylo moc OT a pokud chcete přispívat, tak zaveďte to co už bylo zmíněno ? paušál pro všechny příchozí i stálé členy (přinese to jednoznačný úbytek blbů) a wizard bude dál moct prodávat svoje hodinky se ztrátou aniž by byl nasranej, že je ta ztráta ještě větší (protože ho to prostě baví a nevexluje ?? a tomu rozumím) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 paušál pro všechny příchozí i stálé členy (přinese to jednoznačný úbytek blbů) Taky si myslím, že by to mohlo posunout úroveň vpřed a vyčistí vzduch od trollů, kteří jen štouchaj do druhejch. Já osobně jsem se vyjádřil, že nemám problém přispět, ale bylo by fajn, kdyby to platilo pro všechny, kdo cokoliv zobchodují (hadry, telefony, hodinky a podobně). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 (upraveno) Asi jo, ale predpokladam, ze jedna z podminek byla mala pracnost profi systemu... A vybirat, uctovat a kontrolovat pausaly od tisice clenu, asi neni uplne zabava... :-) P.s. ti co by zaplatili, by nakonec mozna meli vetsi potrebu do "vseho kafrat", protoze si to prece zaplatili... :-) Ps.s. a neslo by to vzit opravdu citelne... Neco jako jeden inzerat mesicne zdarma (bonus fora) a pokud das dalsi, tak zaplat... ? Upraveno 22. listopadu 2016 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 (upraveno) Taky si myslím, že by to mohlo posunout úroveň vpřed a vyčistí vzduch od trollů, kteří jen štouchaj do druhejch. Já osobně jsem se vyjádřil, že nemám problém přispět, ale bylo by fajn, kdyby to platilo pro všechny, kdo cokoliv zobchodují (hadry, telefony, hodinky a podobně). paušál pro všechny příchozí i stálé členy (přinese to jednoznačný úbytek blbů) Naprostý souhlas. Upraveno 22. listopadu 2016 uživatelem km.kmk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 Některá fora to řeší třeba i ročním poplatkem, skončí poplatek, nelze se přihlásit, platí pro všechny členy bez vyjímky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 Asi jo, ale predpokladam, ze jedna z podminek byla mala pracnost profi systemu... A vybirat, uctovat a kontrolovat pausaly od tisice clenu, asi neni uplne zabava... :-)P.s. ti co by zaplatili, by nakonec mozna meli vetsi potrebu do "vseho kafrat", protoze si to prece zaplatili... :-)Ps.s. a neslo by to vzit opravdu citelne... Neco jako jeden inzerat mesicne zdarma (bonus fora) a pokud das dalsi, tak zaplat... ?Tohle není špatný nápad. Klidně by ta frekvence mohla být i o něco menší, třeba dva měsíce, ale ošetřilo by to případ notorických hledačů dokonalých hodinek a promiskuitů, který na hodinách obvykle nejen že nevyd?lávají, ale obvykle dost tratí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 (upraveno) Josef01 - tak to uz neni diskuse o profi sekci, ale o celkovem charakteru fora... poplatek za přihlášení... Jakekoliv prilisne uzavirani je cesta do zahuby... Upraveno 22. listopadu 2016 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 Zavedením plošnýho placení od 0 příspěvků máte jistotu, že sem už nikdo novej nepřijde (krom pár vychcánků, co si to zaplatí aby něco prodali) a to by byla imho dost škoda, protože každej nějak začínal = je to blbost. Zkusil bych jak bude fungovat to co se teď zavádí a zbytečně tu furt nekafral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 dekuju ti, nacelniku, ze ses me zastal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2016 za dva dny sem se nedozvěděl odpovědi na své prosté otázky ..... takže to vypadá, že projekt je upečen .... takhle nějak to vypadá když nějaké území ovládá parta nekompetentních blbů Já bych měl pár otázek, které vložím do textu prvního příspěvku: Konečně se nám všem zúčastněným podařilo finalizovat podobu budoucího placeného členství. Fórum se za posledních několik let stalo vynikajícím prodejním kanálem, čehož tady řada lidí úspěšně využívá. Vzhledem k tomu, že nám to nepřijde fér k současným platícím členům ?. chtěl bych definovat slovo ?nám? = komu konkrétně to nepřijde fér ?.... nebo se bouří platící členové ?(kteří) ?.kolik je v současné době platících členů (počet) a aby se alespoň malá část protočených prostředků vracela zpět na fórum, rozhodli jsme se po dohodě s majitelem upravit stávající (víceméně nefunkční) pravidla "Profi" členství?.. co mi přinese profi členství kromě toho, že budu platit desátek ?bude nějaká ochrana před lumpy, zločinci a podvodníky? Nebo mi přinese jenom to, že na tomhle zaprděným kopečku můžu prodat svoje zaprděný hodinky? Pravidelný prodejce drobného příslušenství (řemeny a pod) bude přispívat částkou 1 000,- Kč/rokPravidelný prodejce 2 000,- Kč/rokVelkoobchodník 5 000,-/rok Pravidelný prodejce kromě velkoobchodníka nebo maloobchodníka je kdo? Kdo bude dělat čárky u jednotlivých členů, aby zjistil tu správnou hranici, nebo to bude podle ksichtu ? Pravidelný prodej se vztahuje i na nožíky, snoubordy, skříně a auta ? Částky jsou včetně DPH To doufám Kdo spadá do jaké kategorie určí moderátoři na základě objemu a charakteru prodejů?.kteří moderátoři a jakým mechanismem to budou dělat (viz výše) Dotyčný bude mít na výběr, zda omezí inzerci, nebo přejde na placené členství. Poplatek bude samozřejmě fakturován provozovatelem serveru a bude plně začlenitelný do účetnictví. Sekce "Prodej a nabídky obchodníků" se změní na "Spřátelené eshopy", která bude sloužit na prezentaci prodejců a diskuzi s nimi. Inzeráty "Profi" členů budou umístěné normálně v inzerci. Diskuzi v tomto vlákně berte prosím věcně, OT typu "hurá" a "konečně"budu promazávat. Doufám, že to nebylo moc OT a pokud chcete přispívat, tak zaveďte to co už bylo zmíněno ? paušál pro všechny příchozí i stálé členy (přinese to jednoznačný úbytek blbů) a wizard bude dál moct prodávat svoje hodinky se ztrátou aniž by byl nasranej, že je ta ztráta ještě větší (protože ho to prostě baví a nevexluje ?? a tomu rozumím) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2016 A bude se posuzovat podle toho kolik prodává nebo za kolik prodává. Souhlasim s Jankem, že je to hodně ošemetný. Každopádně jsem rád, že se to trošku řeší, aspoň bude víc peněz na chod. Já bych třeba neměl problém ani s tím, kdyby kdokoliv chce něco prodat musel zaplatit např. 300-500,-/rok podobně jak je to na rolexforu. Chronomag by alespoň nemusel rozesílat žádosti o příspěvek, takhle by se vybralo docela dost+1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2016 ako spoplatnite predaj auta v sekcii ine ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2016 nijak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2016 A motorky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2016 Nechal bych to rozbehnout a pak se uvidi. Osobne se mne to moc nelibi - protoze i blb ( jako treba ja, ma alespon moznost se vyjadrit ), s hodinkama nekseftuju a prodelavam na kazdem prodeji ( i kdyz ne zdaleka jako wizard ), ale bavi mne to.Poplatkem pri vstupu si myslim forum zhyne ( jak tu uz nekdo pise, novacky to odradi a stari si vjedou do vlasu kvuli kazde blbosti, obchody uzavrou mimo a bude tu mrtvo ). Nemam pripadne problem odvadet "desatek" z uzavreneho obchodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2016 Poplatkem pri vstupu si myslim forum zhyne ale nezhyne ... oddělí se zrno od plev a šou pokračuje dál .... akorát ubude na hodnotě, protože bude jenom sto aktivních členů místo virtuálních několika desítek tisíc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2016 ale nezhyne ... oddělí se zrno od plev a šou pokračuje dál .... akorát ubude na hodnotě, protože bude jenom sto aktivních členů místo virtuálních několika desítek tisícA možná, že by to i trochu vyfiltrovalo dotazy, jaké automaty za dvojku v titanu a se safírem mi poradíte... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2016 Zadnej ucenej z nebe nespad. nevim, proc davat poplatek za vstup. 'Profi' poplatek se dotkne minima clenu a nikdo ho platit nemusi. Dotycny bude upozornen, ze prodava dost a bud, at to omezi, nebo at zaplati. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2016 'Profi' poplatek se dotkne minima clenu a nikdo ho platit nemusi. no ták .... všechno při starým Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se