Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

sales ma meeting: manageri Rolex datejust a nejake Tag-y, vsetko osuchane tak ze to vyzera na vintage... 

• Odpovědi 844
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

U nás bída. Generál nic, odborní ředitelé nic až jeden letité TH Carrera, ostatní (Hugo Boss, Adidas, Casio, CaK, všechno quartz). Šéfové mimo republiku Hamilton, TH, 1x IWC. Takže mé Omegy tu nikoho netrápí, protože nikdo neví, co to je za hodinky :)

• po měsících...
Odesláno

Ředitel v bývalé firmě v práci střídal TH Carrera calibre 16 a Longines Master Chronograph a teď si vybarteroval Rolex Datejust. Jo a na firemní vodě prý nějaký Citizen ecodrive.

Odesláno

U nas je to celkem huste pokryty, tak jen namatkou Portuguese 7days, El Primero, Daytona, Calatrava, PO 007 edition, iwc flieger chrono, th carrera, Navitimer B01, BfB 6.75, bondovky, Portuguese chrono, pilot exupery, certina divers, fortis pilotky, suby, yachtmastery, UN marine...

Odesláno

U nas je to celkem huste pokryty, tak jen namatkou Portuguese 7days, El Primero, Daytona, Calatrava, PO 007 edition, iwc flieger chrono, th carrera, Navitimer B01, BfB 6.75, bondovky, Portuguese chrono, pilot exupery, certina divers, fortis pilotky, suby, yachtmastery, UN marine...

Chronofilův ráj. Nenabíráte? :)
Odesláno

Bohužel spíš naopak :hang: , to jsem vyjmenoval většinou pár náčelníků, dělnická třída samozřejmě jede nižší ligu(i když výjimky se najdou), ale i mezi nima jsou vintážníci s Primkama, nebo starýma Glashutte, obecně je to fajn mít možnost radost z hodinek vysdílet a nepřipadat si tam s nějakýma hodinkama blbě :-)

Odesláno

Karusselli, to je paráda, tuhle jak jsem kdysi psal o šéfovi s Dieselama, tak teď nedávno upgradoval na nějaká solární Casia, asi Edifice, docela decentní v rámci jejich designu - kouká se na to rozhodně líp  :smile_anim:

Odesláno (upraveno)

Tak dneska další kousek do sbírky. Máme jednoho kolegu ze zahraničí, který přišel povzbudit náš výzkum a celou dobu na své útlé ručce nosí něco velkého :)

Dneska jsem konečně zjistil co...Jsou to Tissot Tradition...Zkusím ho naočkovat, snad se nechá :D

Já dnes tohle...Pořídil jsem nádherný řemen, který k nim prostě patří, tož jsem je po skoro roce zase s láskou začal nosit..

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem lukis
  • po měsících...
Odesláno

Dnes se představenstvo potkalo ve složení: BP, PP, AP a Hublot. A protože Hublot není žádní pořádná hodinařina, tak psala zápis :-)

Odesláno

U nas? :)). Vetsina Casio, par uchylaku ma hodinky z FB za 300 kc. Tri lidi maji hodinky: 2 x orange Monstra, 1 x Certina DS Diver a 1 x Eterna Kontiki. Jinak bida na tak velky barak.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...