Ladin Odesláno 13. září 2012 Nahlásit Odesláno 13. září 2012 U nás majitel asi půl roku Archimedy Klassic Chronograph v černé, předtím tuším nějaký starý Tissot Quartz chrona. No a já střídám už víc jak 2roky Archimedy Piloty, Trasery Sporty a starší Glashuttky. Dost dlouho se nechal přesvědčovat a teď si je nemůže vynachválit
Liqid Odesláno 15. září 2012 Nahlásit Odesláno 15. září 2012 Tak u nás nikdo nic moc, většinou china quartz nebo ty "moderní" silikonvý za 60 Kč .Naštěstí jeden kolega nosí Engelharty. Jsou to pěkný automaty.
Beladona Odesláno 16. září 2012 Nahlásit Odesláno 16. září 2012 U nás jeden hipster poljot de luxe.Tak jsem mu je pochválil. Ukazoval mi, že se pěkně sami natahují pohybem ruky . Obchodní zástupce měl pěkné Fortisky. Tak jsem mu je také pochválil.Stěžoval si ale, že je nikdo jinej z okolí nezná (a tudíž neví kolik vlastně stály...)
IzTaPa Odesláno 16. září 2012 Nahlásit Odesláno 16. září 2012 U nas typicky ajtaci, kdyz uz ma nekdo festiny tak takovy ty preplacany kovovy mrchy, obcas nejakej starsi kolega prekvapi primkama, ale drtiva vetsina lidi nema nic. To zmenime! predpokladam, ze pro klasickeho ajtaka jsou hodinky zastaralym single-purpose zarizenim
flyte Odesláno 1. října 2012 Nahlásit Odesláno 1. října 2012 Zmena prace a nejake ulovky: clen predstavenstva: IWC Big Pilotclenka predstavenstva: Oranzove Seamaster PO
Daemonultimate Odesláno 1. října 2012 Nahlásit Odesláno 1. října 2012 U nás šéf Omega Constellation,potom jsou tam Béčka,jedny U-boat a pak taková ta běžná konfekce.
odjinud Odesláno 1. října 2012 Nahlásit Odesláno 1. října 2012 (upraveno) Šéf hodinky sbírá a taky s nima vydatně obchoduje, takže co chvíli balí nějaký ten balíček pro aukro / ebay. Takže to má jako já, každej den jiný.... akorád já točím většinou primky :-)Jeho šéf, asi 70 lidí pod sebou, měl decentní Armani quartz chrono, teď cosi jiného; budu se muset podívat zblízka. Další kolega má Zeppelin quartz chrono. Všechno jsou to B2B obchodníci. Většina lidí tu ale hodinkama tak nějak pohrdá a nenosí je. Upraveno 1. října 2012 uživatelem odjinud
_Boss_ Odesláno 1. října 2012 Nahlásit Odesláno 1. října 2012 Muj sef ma jakesi digitalky, ktere kazdou hodinu pipnou (mimochodem vyborna prevence protahovani meetingu). Na sluzebni ceste putovaly hodinky na letisti do rentgenu prirucnich zavazadel a ven vyjely vyresetovane
JKsro Odesláno 1. října 2012 Nahlásit Odesláno 1. října 2012 Tak u nas je to sama cina a ja nejcastehi nosim TAGy F1
u04298 Odesláno 9. října 2012 Nahlásit Odesláno 9. října 2012 Tak šéf má nějaké ty plastové Casia (s ručičkama), které mi připomínají moje staré dobré digitálky, jež jsem odložil před cca dvanácti lety, kdy jsem začal odečítat datum a čas z tehdy nově přiděleného mobilního aparátu. Šéf šéfa měl nějaké Omegy, ale ten právě odešel (i s těma Omegama) někam ke konkurenci. Jinak zbytek našeho IT osazenstva je plus mínus novodobá klasika - mobil (teda pardon, smartphone). Snad až na vedení, tam už to bude asi nějaká ta vyšší mechanizace, ale moc je nepotkávám, tak nemůžu říct. Nicméně já se právě chystám na první menší mechanickou akvizici - Tissot LeLocle Automatic.
Primm Odesláno 10. října 2012 Nahlásit Odesláno 10. října 2012 Muj sef ma Omega Seamaster quartz, jeho sef ma nejake ORIS, ani jeden to s nicim nestrida. Pak tu je jeden director, ktery strida vic kousku: Rado Sintra, hranate Longines a mimo jine i nejake levne prekomplikovane Fossily. Druhy reditel ma Citizeny s digi displayem vespod. Kolegove a kolegyne vetsinou takove ty modni braky na baterky E.Armani, Guess, Police a pak i finske Leijona. Nikdo se tu o hodinky nezajima, takze ani neni s kym o nich pokecat. Krome jednoho kolegy, ktery sni o tom, ze si koupi Moonwatche kdyz budou rocni odmeny.
Schumi666 Odesláno 10. října 2012 Nahlásit Odesláno 10. října 2012 (upraveno) Můj šéf nosí Oris Carlos Coste - je to pořádnej kus železa. Ředitel IT má Omega De Ville a jinak je to u nás slabota... Upraveno 10. října 2012 uživatelem Schumi666
rejan Odesláno 26. října 2012 Nahlásit Odesláno 26. října 2012 U nás nuda ,šeď. Šéfka nějaký obdelníkový Police či co to je,samej kamínek a kolik je hodin nevidět/za rok 2x na reklamaci/.Bývalý ředitel nějaký prťavý nevím co ,ale asi QQ nebo tak něco. Nový ředitel hodinky nenosí.Kolegyně nic. jen mobilní telefony.Není s kým slovo o hodinkách prohodit.Já střídám Breitle s Tissotkami a Lum-tec na Wolframu a jsem za cvoka!Kdyby věděli co mě ten Watch park stál ,tak mě asi vyhoděj !
pacient Odesláno 26. října 2012 Nahlásit Odesláno 26. října 2012 U nas sef IWC, pak jedny Rolady a TH golf, jinak samej shit a to je nas vic nez 100....nejvic me to ale bavi na schuzkach mimo cz, to uz je pak jiny pokoukanicko....
Aclaim Odesláno 30. října 2012 Nahlásit Odesláno 30. října 2012 U nás jsme 4 a je to katastrofa. Šéf má Ganty , kolegyně Festiny (to už je o něco lepší) a to je všechno. Já mám Monaca, tak je všechny strkám do kapsy
odjinud Odesláno 30. října 2012 Nahlásit Odesláno 30. října 2012 Šéf hodinky sbírá a taky s nima vydatně obchoduje, takže co chvíli balí nějaký ten balíček pro aukro / ebay. Takže to má jako já, každej den jiný.... akorád já točím většinou primky :-) Takže poté, co prodal Brajtle automat chrono, nosí střídavě IWC a cosi co nepozám.... Koukal jsem i na našeho CEO, ale nepoznal jsem to...
organic Odesláno 30. října 2012 Nahlásit Odesláno 30. října 2012 U nás jsme 4 a je to katastrofa. Šéf má Ganty , kolegyně Festiny (to už je o něco lepší) a to je všechno. Já mám Monaca, tak je všechny strkám do kapsy S prehledem
flyte Odesláno 2. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2012 Zmena prace a nejake ulovky: clen predstavenstva: IWC Big Pilotclenka predstavenstva: Oranzove Seamaster PO V stredu sa ukazal na akcii generalny a asi sa chystal na instalatersku sichtu (ale model PAM si netrufam hadat)
tommasini Odesláno 2. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2012 (upraveno) Rejan:Kdyby věděli co mě ten Watch park stál ,tak mě asi vyhoděj ! To je výborná hláška. No něco jako když Havel musel parkovat Mercedesa venku před pivovarem, aby pracující třídu nepobuřoval. :-) Upraveno 2. listopadu 2012 uživatelem tommasini
Návštěvník MartinKocurek Odesláno 14. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2012 u nás v ceskem zavode slabota, bud zadne hodinky nebo nejake hracky nebo fejky z ciny (umyslne koupene) ..ovsem v danske pobocce se to hemzi omegama, rolexama, breitlingama..nekdy na meetingu uplne zapomenu o cem se bavime a studuji co to majina rukach :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se