Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ja cumim na hodinky skoro vzdycky, to je nemoc, jen digitalky me neberou. I kdyz all black suunto se mi celkem libily. Nechapu treba trenera ve fitku BBC, ma teplaky, tricko a k tomu oblekovy zlaty iwc portuguese na krokousovi. Tomu by digitalky zrovna sedly lip.

• Odpovědi 844
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 10. 10. 2015 v 20:15, pechino napsal:

Ja cumim na hodinky skoro vzdycky, to je nemoc, jen digitalky me neberou. I kdyz all black suunto se mi celkem libily. Nechapu treba trenera ve fitku BBC, ma teplaky, tricko a k tomu oblekovy zlaty iwc portuguese na krokousovi. Tomu by digitalky zrovna sedly lip.

Asi bol na last minute v Egypte, tam teraz letia.

• po 2 týdnech...
  • po měsících...
Odesláno

Jednání před týdnem s partnery:

Breitling chronomat evolution bicolor

Breitling for bentley

Zenith el primero chronomaster 1969

a já Omegy Aqua terra chronograph:)

Odesláno

Nová firma nové postřehy, ale krom CEO a COO, který maj oba B Navitimery, nikde nic krom fashion značek, jo vlastně jeden kolega má seiko v quartzu

Odesláno

Muj cesky sef nosil Breitling Navitimer. Kdyz jsem se s nim ted potkal pred vanoci, tak mel uz neco jineho, ale nebyl cas se o tom pobavit. Zbytek ceskeho tymu ignoranti bez hodinek, maz nejaka casia.

V US nas sef nosi Rolexky. Jeden reditel ma TH Link v chronu. Sem tam se mihnou Suby, ale jinak Misa Korsu, Daniel Wellington a podobne nesmysly...

V CR i v US jsem za magora

Odesláno (upraveno)

O mě už se po firmě taky trochu rozneslo, že se o hodinky jakože zajímám, tak se dneska kolega přišel pochlubit dárkem od přítelky - Armani za skoro vosum litrů!  :eek:  (PO SLEVĚ)

Noname quartz, minerál, ... a ještě sou vošklivý. Chjo, škoda mluvit. Krom toho pořád bída, novej generál na ruce pro jistotu vůbec nic.

post-37766-0-30351600-1451923236_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Maxel
Odesláno

Premyslim, co by se dalo rict za pozitivum o tom EA, ale nic me nenapada... Ten gumovej remen k tomu je hnusnej.

Ja jeste zapomnel na jednoho reditele s cernyma monstrama...

Odesláno

Pozitivum? Není to Fík. Když si někdo přijde s těmihle módními hodinkami pro pochvalu, to jsou tak trapný chvíle...

Odesláno z mého SM-G925F pomocí Tapatalk

Odesláno

U nás, majitel Daytona bicol, ředitel Casio, já Prim Orlík,  Tissot nebo vintážky, kolega Sinn 104, dvě kolegyně no name za 120kč a třetí zelené plastiky z bonboniéry. Ale o hodinách si povídáme. Je však většinou zajímají ti chlapi v časopisech, co je mají na ruce. Ty dokáží ohodnotit dokonale  :cool02:. Rád je poslouchám.  

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Pracuji v bance. Zatim jsem u kolegu (spis vyse postavenych) identifikoval Carreru 1887, Carreru Caliber 36, Aquaracer Chrono a nejaky IWC pilot..

Upraveno uživatelem Jupiter7
Odesláno (upraveno)

u nás ve firmě neměl do 4.12.2015 hodinky nikdo! od tohoto data máme na 13 lidí jedny.. :lol2: :clap: a to moje omegy SMP 300.. :notworthy:

Upraveno uživatelem hbj
Odesláno (upraveno)
  V 17. 1. 2016 v 19:55, hbj napsal:

u nás ve firmě neměl do 4.12.2015 hodinky nikdo! od tohoto data máme na 13 lidí jedny.. :lol2: :clap: a to moje omegy SMP 300.. :notworthy:

U vás ve firmě jsem měl vždycky nejdražší/jediný hodinky já :)

Jinak u nás ve firmě má akorát kolega moje bejvalý Longines, jinak šrot, max Tissot.

Jo a vlastně generálního synátor má béčka

Upraveno uživatelem Horhe
Odesláno
  V 17. 1. 2016 v 19:57, Horhe napsal:

U vás ve firmě jsem měl vždycky nejdražší/jediný hodinky já :)

Jinak u nás ve firmě má akorát kolega moje bejvalý Longines, jinak šrot, max Tissot.

Jo a vlastně generálního synátor má béčka

když jsem dělal v brně, tak k nám od vás jezdil jeden elegantně oblečený kluk, jen z pod manžety "vykukovaly" ingersolly, nějaké quartzové pilotky. a náš ředitel si na něj vždy připravil nějakou obludnost, která měla dvě lupy, na pozici 3 a 9. on toho měl docela plnou kabelku, bohužel samé módní hračky :)

Odesláno
  V 18. 1. 2016 v 7:24, Anela napsal:

když jsem dělal v brně, tak k nám od vás jezdil jeden elegantně oblečený kluk, jen z pod manžety "vykukovaly" ingersolly, nějaké quartzové pilotky. a náš ředitel si na něj vždy připravil nějakou obludnost, která měla dvě lupy, na pozici 3 a 9. on toho měl docela plnou kabelku, bohužel samé módní hračky :)

Od nás? Do jaky firmy?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...