pechino Odesláno 10. října 2015 Nahlásit Odesláno 10. října 2015 Ja cumim na hodinky skoro vzdycky, to je nemoc, jen digitalky me neberou. I kdyz all black suunto se mi celkem libily. Nechapu treba trenera ve fitku BBC, ma teplaky, tricko a k tomu oblekovy zlaty iwc portuguese na krokousovi. Tomu by digitalky zrovna sedly lip.
eskimak Odesláno 10. října 2015 Nahlásit Odesláno 10. října 2015 V 10. 10. 2015 v 20:15, pechino napsal: Ja cumim na hodinky skoro vzdycky, to je nemoc, jen digitalky me neberou. I kdyz all black suunto se mi celkem libily. Nechapu treba trenera ve fitku BBC, ma teplaky, tricko a k tomu oblekovy zlaty iwc portuguese na krokousovi. Tomu by digitalky zrovna sedly lip.Asi bol na last minute v Egypte, tam teraz letia.
pechino Odesláno 11. října 2015 Nahlásit Odesláno 11. října 2015 :-D jsem tam byl trikrat a pokazdy mi cpali koberce, ale hodinky zadny :-D
Chorche Odesláno 20. října 2015 Nahlásit Odesláno 20. října 2015 Gen.reditel LG nosi chrona Seiko Premier, trvalo mi to dlouho, ale prisel jsem na to:)
Aktobe Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2015 GR kvarcovky Festiny tak 10 let stare, fin.reditel Perrelet a ja, jak kdy, Longines Heritage 1951, nekdy Vostoky a v patek G-Shocky bo je skoro vejkend.
Valderek Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2016 Tak u nás to vedu asi já se Steinhart pak nejaké casio edifice a prim sport 2
Ondra.T Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2016 Jednání před týdnem s partnery: Breitling chronomat evolution bicolorBreitling for bentleyZenith el primero chronomaster 1969 a já Omegy Aqua terra chronograph:)
Moty Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2016 Nová firma nové postřehy, ale krom CEO a COO, který maj oba B Navitimery, nikde nic krom fashion značek, jo vlastně jeden kolega má seiko v quartzu
AndyAaron Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2016 Muj cesky sef nosil Breitling Navitimer. Kdyz jsem se s nim ted potkal pred vanoci, tak mel uz neco jineho, ale nebyl cas se o tom pobavit. Zbytek ceskeho tymu ignoranti bez hodinek, maz nejaka casia.V US nas sef nosi Rolexky. Jeden reditel ma TH Link v chronu. Sem tam se mihnou Suby, ale jinak Misa Korsu, Daniel Wellington a podobne nesmysly...V CR i v US jsem za magora
Maxel Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2016 (upraveno) O mě už se po firmě taky trochu rozneslo, že se o hodinky jakože zajímám, tak se dneska kolega přišel pochlubit dárkem od přítelky - Armani za skoro vosum litrů! (PO SLEVĚ)Noname quartz, minerál, ... a ještě sou vošklivý. Chjo, škoda mluvit. Krom toho pořád bída, novej generál na ruce pro jistotu vůbec nic. Upraveno 4. ledna 2016 uživatelem Maxel
AndyAaron Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2016 Premyslim, co by se dalo rict za pozitivum o tom EA, ale nic me nenapada... Ten gumovej remen k tomu je hnusnej.Ja jeste zapomnel na jednoho reditele s cernyma monstrama...
M.S. Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2016 Pozitivum? Není to Fík. Když si někdo přijde s těmihle módními hodinkami pro pochvalu, to jsou tak trapný chvíle... Odesláno z mého SM-G925F pomocí Tapatalk
Fajkus Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2016 U nás, majitel Daytona bicol, ředitel Casio, já Prim Orlík, Tissot nebo vintážky, kolega Sinn 104, dvě kolegyně no name za 120kč a třetí zelené plastiky z bonboniéry. Ale o hodinách si povídáme. Je však většinou zajímají ti chlapi v časopisech, co je mají na ruce. Ty dokáží ohodnotit dokonale . Rád je poslouchám.
Pavelpu27 Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2016 (upraveno) U nás nedávno odhalena kolegyně, která jest místní a nosí krásné Stowy na meshi, další kolega se právě pochlubil překrásnými Union Glashuette http://www.union-gla...-427-16-267-00/ Upraveno 15. ledna 2016 uživatelem Pavelpu27
Jupiter7 Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2016 (upraveno) Pracuji v bance. Zatim jsem u kolegu (spis vyse postavenych) identifikoval Carreru 1887, Carreru Caliber 36, Aquaracer Chrono a nejaky IWC pilot.. Upraveno 17. ledna 2016 uživatelem Jupiter7
hbj Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2016 (upraveno) u nás ve firmě neměl do 4.12.2015 hodinky nikdo! od tohoto data máme na 13 lidí jedny.. a to moje omegy SMP 300.. Upraveno 17. ledna 2016 uživatelem hbj
Horhe Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2016 (upraveno) V 17. 1. 2016 v 19:55, hbj napsal: u nás ve firmě neměl do 4.12.2015 hodinky nikdo! od tohoto data máme na 13 lidí jedny.. a to moje omegy SMP 300.. U vás ve firmě jsem měl vždycky nejdražší/jediný hodinky já Jinak u nás ve firmě má akorát kolega moje bejvalý Longines, jinak šrot, max Tissot.Jo a vlastně generálního synátor má béčka Upraveno 17. ledna 2016 uživatelem Horhe
safi Odesláno 17. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 17. ledna 2016 Update: Tag Heuer Carrera bez chrona, B Colt automatic, Seika 5 automatic
Anela Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2016 V 17. 1. 2016 v 19:57, Horhe napsal: U vás ve firmě jsem měl vždycky nejdražší/jediný hodinky já Jinak u nás ve firmě má akorát kolega moje bejvalý Longines, jinak šrot, max Tissot.Jo a vlastně generálního synátor má béčkakdyž jsem dělal v brně, tak k nám od vás jezdil jeden elegantně oblečený kluk, jen z pod manžety "vykukovaly" ingersolly, nějaké quartzové pilotky. a náš ředitel si na něj vždy připravil nějakou obludnost, která měla dvě lupy, na pozici 3 a 9. on toho měl docela plnou kabelku, bohužel samé módní hračky
Horhe Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2016 V 18. 1. 2016 v 7:24, Anela napsal: když jsem dělal v brně, tak k nám od vás jezdil jeden elegantně oblečený kluk, jen z pod manžety "vykukovaly" ingersolly, nějaké quartzové pilotky. a náš ředitel si na něj vždy připravil nějakou obludnost, která měla dvě lupy, na pozici 3 a 9. on toho měl docela plnou kabelku, bohužel samé módní hračky Od nás? Do jaky firmy?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se