tommas4 Odesláno 5. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 5. ledna 2017 Jsem určitě pro, tak do dvou počítám že se budeme se ženou točit v restauraci,takže procházka tak 3 hodiny znamená návrat za šera ale už po pěkné cestě do areálu,vemu čelovku a baterku pro sichr a návrat pěkně před večeří. Ideální.
Melly Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2017 Taky bych se na snežnice klidně přidal :-)
Honza.manta Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2017 V 5. 1. 2017 v 10:04, tommas4 napsal: Pánové ještě pro info, v pátek po večeři nikam neutíkejte, nachystám nějaké light zobáníjako kousek sýra, sušenou šunku a samozřejmě zeleninu a ovoce když je po těch Vánocích Na sobotu na večer upeču asi šunku na kosti, k tomu křen, hořčici, čalamádu a pečivo,co myslíte? Bude nás dohromady nevím kolik, nejsem v kanceláři, asi tak 30 dohromady,tak to bude takové komornější, ale to je zcela v pořádku. Předběžně - vytáhnu někoho z vás v sobotu na procházku na sněžnicích? Sněhu mraky, vemu vásjen kousek nahoru na kopec, na úpatí Snězné kotliny, za dva dny se počasí uklidní a tipuju tona vyjasnění, tak to bude paráda.Ideálně abych to věděl předem, půjčovna má počítám čtvery sněžnice, zbytek by jsme muselipůjčit pod kopcem, takže ideálně po cestě nahoru ať pro ně v sobotu neletíme extra dolů. V 5. 1. 2017 v 10:13, roura74 napsal: Kdyby se šlo na sněžnice odpoledne, tak bych i šel. Dopoledne bych chtěl lyžovat, než sjezdovka bude rozbitá.Sněžnice si vezmu svoje. Pravděpodobně to vidím stejně.
Melly Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2017 https://www.novinky.cz/krimi/425492-v-teniskach-dzinach-a-bez-pripravy-mladici-v-jesenikach-volali-o-pomoc.htmlpřiznejte se, kdo z Vás to byl
Lamiczka Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2017 Kluci hoďte i nějakou fotku do vlákna. Při tomhle počasí Vám to vyloženě závidím, ještě ten výlet na sněžnicích... Kdyby to šlo, už bych seděl v autě směr Svitavy Pozdravujte osazenstvo a užijte si to tam
tommas4 Odesláno 5. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 5. ledna 2017 Na ty sněžnice je naprostá nutnost nepromokavé (a teplé) boty a oblečení, jenom připomínám.
Frostie Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2017 V 5. 1. 2017 v 11:06, tommas4 napsal: Na ty sněžnice je naprostá nutnost nepromokavé (a teplé) boty a oblečení, jenom připomínám.hlavně bez tenisek a kraťasů...
tommas4 Odesláno 5. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 5. ledna 2017 Abych uklidnil řidiče tak: dálnice na Olomoucku jsou ok okreska pod kopcem (Velké Losiny) taky ok cesta na kopci v hustým sněžení taky v klidu,silničáři to tady mají namakaný, kamiony taky jezdí v pohodě přes kopec no a okolo baráku to jistíme my se Zetorem horal system
guzmic Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2017 Ach joooo, velká škoda, že se nemůžu přidat. :-(Bohužel práce a rodina nepovolí....
Juraj11 Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2017 Uááá-já už se nemůžu dočkat Kolem poledne jsme tam-tak tam ty děvčice pozdrž Tome
Maxel Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2017 Hoši, bohužel se musim přidat k odpadlíkům, nakonec nedorazíme. Žena má od nového roku zdravotní potíže (obden migréna) a dnes jí doktor cestu nedoporučil - riziko, že jí to tam chytne je vysoké. S*re mě to, moc jsme se těšili. Užijte si to a házejte fotky do vlákna, alespoň budu tiše závidět.
long Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2017 (upraveno) V 2. 1. 2017 v 17:03, Frostie napsal: Mytí rukou by měly zvládnout všechny hodinky... V 5. 1. 2017 v 10:19, tommas4 napsal: Jsem určitě pro, tak do dvou počítám že se budeme se ženou točit v restauraci,takže procházka tak 3 hodiny znamená návrat za šera ale už po pěkné cestě do areálu,vemu čelovku a baterku pro sichr a návrat pěkně před večeří. Ideální. Tome na sněžnicích jsem nikdy nebyl, ale rád bych to s vámí zkusil.Hlavně ať jde třeba Dávid, aby mě mohl nosit :-))) Upraveno 5. ledna 2017 uživatelem long
roura74 Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2017 V 5. 1. 2017 v 16:12, Maxel napsal: Hoši, bohužel se musim přidat k odpadlíkům, nakonec nedorazíme. Žena má od nového roku zdravotní potíže (obden migréna) a dnes jí doktor cestu nedoporučil - riziko, že jí to tam chytne je vysoké. S*re mě to, moc jsme se těšili. Užijte si to a házejte fotky do vlákna, alespoň budu tiše závidět.Škoda Maxeli. Hlavně ať je paňmáma v pořádku. Kup jí od Nutrendu ampule magnézia. Jmenuje se to magneslife. Moje žena má brutální migrény a tohle je jediný co zabere.
Maxel Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2017 V 5. 1. 2017 v 19:57, roura74 napsal: Škoda Maxeli. Hlavně ať je paňmáma v pořádku. Kup jí od Nutrendu ampule magnézia. Jmenuje se to magneslife. Moje žena má brutální migrény a tohle je jediný co zabere.Bohužel, tohle vše již vyzkoušeno, bez valného účinku. Jediné, co po rozjezdu migrény téměř jistě zabere je dávka eletriptanů ve formě prášku Relpax. Prodává se v balení se dvěma pilulemi na platíčku za bratru necelé 4 stovky. Pojišťovna to nehradí a na světě to vyrábí jediná firma, takže monopol (mebo migropol?) jaxviňa. Nekup to! Jsou dny, kdy tam jeden lupne v noci a druhý odpoledne. Už nevíme co s tim... Ale to je na jinou debatu. Hezky se tam bavte a dejte si do čumáku i za mě/nás
JaRooN Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2017 Maxeli, možná ti můžu poradit s tou migrénou. Ale...Pamatuji si, že to kdysi řešila jedna kamarádka. A nakonec našel řešení veterinář, ke kterému chodila s kočkou. Jednou si stěžovala, jak jsou ty prášky drahé a on v záchvatu altruismu sedl k počítači a podle účinných látek v tom léku našel adekvátní náhradu v nějakém léku pro zvířata. Balení po 100 ks za pár korun. Nevím, zda to byl právě ten lék, co bere paní, ale také to bylo baleno po 2ks. Tak to možná stojí za pokus?
Maxel Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2017 (upraveno) @JaRooN: Zní to sice lehce bizarně, ale my už asi zkusíme cokoliv - kdyby sis vzpoměl na název toho léku, hoď mi to pls do SZ. Dneska když jsem zkoumal chemický vzorec Relpaxu (C22H26N2O2S), napadlo mě že na tom musí být hovno to vyrobit, ale asi to vidim jako Hurvínek válku a tak jednoduché to nebude /OT over/ Upraveno 5. ledna 2017 uživatelem Maxel
kuncák7 Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2017 Panove, jinak si to tam uzijte. Hodne mne mrzi, ze jsem tentokrat nemohl prijet.
guzmic Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2017 Maxel, ještě bych vyzkoušel exotickou medicínu. :-)https://m.youtube.com/watch?v=3tEs1beeF6g
Maxel Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2017 V 5. 1. 2017 v 21:04, guzmic napsal: Maxel, ještě bych vyzkoušel exotickou medicínu. :-)https://m.youtube.com/watch?v=3tEs1beeF6gTy si vůůůl
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se