travex Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2016 Vlk zožral.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2016 ...a koza, co dojí krev, zůstala celá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2016 Nechal bych tam jen vlka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaloZV Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2016 ...vlk potapac je 100%...nie je nutne mat aj vlka aj zajaca, stejne bol vlk ten jediny spravny "gangsta"...pridavam sa Vlčí smečka:little_wsimsa 1xJaRooN - 2xsectMichelinHardslimer - 2xFrostie - 1xtravex - 1xvanuska - 1xspeedwalker - 1xmysiakTrojan - 2xXenomorfus -1xDokusan - 1xEDYMI - 1xAndyAaron - 1xmartar - min. 3ksCHerokee-1xXprcz01 - 1xHonza.manta 3-4xfarky 1xTikal 1xuff 1xcorwin 1xSborez 1xDon2008 1xMareka01 1x komplet hodinkydaur 1x kompletRoman I. - komplet hodinkyJR_2010 - komplet hodinkykudrnac - 1x komplet hodinkyjuraj11-1x komplet hodinkykuncák7 - 1x komplet hodinkyKristian.nov 1x komplet hodinkyGuzmic 1x komplet hodinkyBells - 1x komplet hodinkyTOMASS - 1x komplet hodinkyLibor_OV - 1x komplet hodinky5etter - 1x komplet hodinkyPaloZV - 1x komplet hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thor Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2016 Rafani přidejte me Prosím do seznamu jsem a budu ted jen na mobilu.1 X komplet hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2016 (upraveno) Vlčí smečka:little_wsimsa 1xJaRooN - 2xsectMichelinHardslimer - 2xFrostie - 1xtravex - 1xvanuska - 1xspeedwalker - 1xmysiakTrojan - 2xXenomorfus -1xDokusan - 1xEDYMI - 1xAndyAaron - 1xmartar - min. 3ksCHerokee-1xXprcz01 - 1xHonza.manta 3-4xfarky 1xTikal 1xuff 1xcorwin 1xSborez 1xDon2008 1xMareka01 1x komplet hodinkydaur 1x kompletRoman I. - komplet hodinkyJR_2010 - komplet hodinkykudrnac - 1x komplet hodinkyjuraj11-1x komplet hodinkykuncák7 - 1x komplet hodinkyKristian.nov 1x komplet hodinkyGuzmic 1x komplet hodinkyBells - 1x komplet hodinkyTOMASS - 1x komplet hodinkyLibor_OV - 1x komplet hodinky5etter - 1x komplet hodinkyPaloZV - 1x komplet hodinkyThor - 1x komplet hodinky Upraveno 19. prosince 2016 uživatelem Hardslimer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2016 I na mobilu to jde.Jen musis dole prepnout na plnou verzi. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2016 (upraveno) Vlčí smečka:little_wsimsa 1xJaRooN - 2xsectMichelinHardslimer - 2xFrostie - 1xtravex - 1xvanuska - 1xspeedwalker - 1xmysiakTrojan - 2xXenomorfus -1xDokusan - 1xEDYMI - 1xAndyAaron - 1xmartar - min. 3ksCHerokee-1xXprcz01 - 1xHonza.manta 3-4xfarky 1xTikal 1xuff 1xcorwin 1xSborez 1xDon2008 1xMareka01 1x komplet hodinkydaur 1x kompletRoman I. - komplet hodinkyJR_2010 - komplet hodinkykudrnac - 1x komplet hodinkyjuraj11-1x komplet hodinkykuncák7 - 1x komplet hodinkyKristian.nov 1x komplet hodinkyGuzmic 1x komplet hodinkyBells - 1x komplet hodinkyTOMASS - 1x komplet hodinkyLibor_OV - 1x komplet hodinky5etter - 1x komplet hodinkyPaloZV - 1x komplet hodinkyCelkem 48ks! Upraveno 19. prosince 2016 uživatelem JaRooN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2016 A co Thor, ktereho jsem pridal? ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2016 Mně tedy přijde škoda nevytěžit ten potenciál, který to téma nabízí. Jednak tahle značka tradičně pracuje s různými, barevnými logy a obrázky na ciferníku celkem často a tohle byl jeden z mála barevných kreslených seriálů v té době, navíc ten příběh byl založený na páru vlk a zajíc. Bylo by, podle mne, škoda udělat z toho prvoplánově nenápadný hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2016 Přidal bych svojí maličkost.Nevím jak to je s tím seznamem,ale beru to podle posledního co dal JaRooN. Vlčí smečka: little_wsimsa 1xJaRooN - 2xsectMichelinHardslimer - 2xFrostie - 1xtravex - 1xvanuska - 1xspeedwalker - 1xmysiakTrojan - 2xXenomorfus -1xDokusan - 1xEDYMI - 1xAndyAaron - 1xmartar - min. 3ksCHerokee-1xXprcz01 - 1xHonza.manta 3-4xfarky 1xTikal 1xuff 1xcorwin 1xSborez 1xDon2008 1xMareka01 1x komplet hodinkydaur 1x kompletRoman I. - komplet hodinkyJR_2010 - komplet hodinkykudrnac - 1x komplet hodinkyjuraj11-1x komplet hodinkykuncák7 - 1x komplet hodinkyKristian.nov 1x komplet hodinkyGuzmic 1x komplet hodinkyBells - 1x komplet hodinkyTOMASS - 1x komplet hodinkyLibor_OV - 1x komplet hodinky5etter - 1x komplet hodinkyPaloZV - 1x komplet hodinkybobi - 1x komplet hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2016 (upraveno) Thor by byl smutnej... pridavam ho. Vlčí smečka: little_wsimsa 1xJaRooN - 2xsectMichelinHardslimer - 2xFrostie - 1xtravex - 1xvanuska - 1xspeedwalker - 1xmysiakTrojan - 2xXenomorfus -1xDokusan - 1xEDYMI - 1xAndyAaron - 1xmartar - min. 3ksCHerokee-1xXprcz01 - 1xHonza.manta 3-4xfarky 1xTikal 1xuff 1xcorwin 1xSborez 1xDon2008 1xMareka01 1x komplet hodinkydaur 1x kompletRoman I. - komplet hodinkyJR_2010 - komplet hodinkykudrnac - 1x komplet hodinkyjuraj11-1x komplet hodinkykuncák7 - 1x komplet hodinkyKristian.nov 1x komplet hodinkyGuzmic 1x komplet hodinkyBells - 1x komplet hodinkyTOMASS - 1x komplet hodinkyLibor_OV - 1x komplet hodinky5etter - 1x komplet hodinkyPaloZV - 1x komplet hodinkybobi - 1x komplet hodinkyThor - 1x komplet hodinkyPokud dobre pocitam, tak celkem mame 50ks. Upraveno 19. prosince 2016 uživatelem AndyAaron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2016 Omlouvám se, Thor mi vypadl. Vypadá to, že 50 ks je finito Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thor Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2016 Díky chlapci za přidání ;-)Byly to teda nervy :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 19. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2016 No, akorat ze teda na to, ze jsem byl tak nejak u pocatku, jste mi to pekne zkrouhli... zacinal jsem se 2-3 kusy. No, ono se to stejne jeste zredukuje, jako vzdycky, ze? S tim zajicem... nejak se mi tam proste nehodi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2016 (upraveno) Ale kdyz vykukuje spoza cifru, tak mi to prijde fajn. Bylo by smutny, kdyby tam vlk nikoho nehonil Edit: jo a dve verze (subcifr s gmt a centralni vterinovku) jsme zavrhli nebo se to bude jeste rozpracovavat? Upraveno 19. prosince 2016 uživatelem AndyAaron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2016 V 19. 12. 2016 v 23:34, little_w napsal: No, akorat ze teda na to, ze jsem byl tak nejak u pocatku, jste mi to pekne zkrouhli... zacinal jsem se 2-3 kusy. No, ono se to stejne jeste zredukuje, jako vzdycky, ze? S tim zajicem... nejak se mi tam proste nehodi. Jo, takhle jsem to myslel. Seznam beru jen jako průzkum zájmu, jestli je dost bláznů, kteří by do toho šli. Předpokládám, že to není závazná objednávka. Zatím jsme se neshodli na finálním návrhu (a možná nikdy neshodnem ), neupravili jsme ho tak, aby to bylo technologicky možné vyrobit, zatím nám nikdo neslíbil, že to vyrobí atd. atd. Předpokládám, že než to vykrystalizuje, tak opadne počáteční nadšení a 80% zájemců odpadne.Jak to vidíte s výrobou? Myslím, že bude lepší to svěřit externímu odborníkovi než přímo Vostoku. Aby nám to nechtěli třeba zatrhnout, kecat do toho (několikrát vzpomenutá autorská práva) nebo na nás nějak vydělat... Co se týče strojku, tak já jsem pro tu nejjedndušší variantu - kalibr 2415 s velkou centrální vteřinovkou, bez datumu, bez GMT. Ksicht vlka v subciferníčku, kterej kroutí cigaretou bych taky skousl, ale víc se mi líbí myšlenka Scubavolk, přijde mi to vtipný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2016 (upraveno) little_W Honzo, krásně jsi to dotáhnul. U Ampphibií mám toho potápěče zafixovaného přesně v této podobě a dle mého názoru je to ono. Ten druhý návrh není špatný, cifr znám, ale trochu mne tahá za oči. Hlavně tady je ten fór, že to vychází z klasického dialu. Jinak bych byl pro tu ostřejší bílou verzi,ta vyblitá mi přijde o ničem. Co se týká verze subdial, tak za mne ne.Přijde mi na potápkách zbytečná a hůře čitelná, i když fórek s cigárem kvituji, ale v tom případě by to chtělo tu ručku va tvaru bělomorky. Zajíce klidně snesu, i když je to z.rd Upraveno 20. prosince 2016 uživatelem Tikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kudrnac Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2016 Souhlas s Tikalem. Podle mě je ideální ta verze s bílým (plná bílá -100%) vlkem místo potápěče, aby byl co nejvíce zachován "duch Amfibií". Pokud by se odhlasoval dole ten zajíc, tak asi OK, ale mně tam přjde trochu navíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2016 Andy díky za přidání, já jsem vyčkával, co z toho nakonec vůbec bude a podle toho bych se dopsal, nebo ne, ale když už jsi to udělal za mě, tak proč ne Pánové pěkné, pěkné, poslední návrh s vlkem místo potapěče se mi líbí, stejně tak i nápis Jen počkej místo vostoku, to se povedlo little_w, dobře jsi to dotáhnul.Já bych k tomu jen možná měl jednu věc, co takové porušení logo manuálu? Vycházím ze svého zaměstnání, kde máme spoustu značek a k nim jsou vždy také jasně dané logo manuály a ty říkají, co se s logem dá a nedá dělat a zrovna todle byť je to fakt povedené je totálně přes čáru, takže si říkám, jestli je vůbec reálné to udělat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se