corwin Odesláno 10. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2018 Ahoj, přijedu si pro ně kamkoliv po Praze, spíše ale v pracovní dny.Pravidelně pak jezdím Brno a Nové Mesto nad Váhom, kdyby chtěl někdo dovézt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 14. září 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2018 Vazeni pratele, vypada to, ze termin predani v polovine rijna byl preci jen mirne optimisticky. Hodinky jsou sice hotove a zkompletovane, chybi jim ale porad luneta, na kterou se ceka. Vyroba lunet mela byt dokoncena v poslednim tydnu srpna, od toho se odvijel predpokladany termin predani v tom rijnu. Posledni zprava zni tak, ze lunety se opozdily ve vyrobe, a predpokladany termin, kdy dorazi k Dimitriovi ke kompletaci, je posledni tyden v zari, tedy cca za ctrnact dnu. Timto se omlouvam, ale ten rijen realne nevidim. (I kdyz zazraky se obcas deji, ze...) Musim rict, ze tohle je v podstate prvni a jediny zadrhel, ktery nas potkal. Navic to de facto zdrzi predani snad jen o ten mesic, cili jsme porad jeste v predstihu. Dekuji vsem za podporu a trpelivost. Verim, ze brzo to bude bohate odmeneno. Konec hlaseni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xprcz01 Odesláno 14. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2018 Velký díky všem, co se na této limitce podílí a díky také za průběžné zprávy. Těším se strašně moc na výsledek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 14. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2018 Za mne absolutně O.K.. A taktéž velké díky otcům této limitky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 14. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2018 Ahoj, za co se omlouvas? Zcela vazne, mate s tim horu prace a komunikovani a zpozdeni je tak nejak zakalkulovano a pocita se s tim.Moc diky za info, za me se nic nedeje a drzim palce nadale. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2018 Výstava díla výtvarníka Svetozara Rusakova bude zahájena ve druhém lednovém týdnu 2019 a potrvá do cca 20. února 2019 s malými možnými úpravami v řádu pár dní. Ujal by se někdo odsud malého zahajovacího referátu v rozsahu 5-6 minut na téma Vlk a Zajíc? Veřejně promítat bohužel moc nelze, s ohledem na to, že galerie nemá koncesi kina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 16. září 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2018 Frostie, jeste jednou dekuji, zes zprostredkoval tu vystavu. Jenom napad, ale mozna by nebylo od veci opravdu zorganizovat nejaky ten predavaci srazik (zacatek listopadu, snad?) a nekoho zdobrovolnit tam? Jak rikam, jen napad, protoze osobni kontakt by v tomhle pripade mohl jen prospet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2018 Já jsem ji nezprostredkoval, ale jsem spoluporadatel. O osobním setkání zapremyslim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka19 Odesláno 18. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2018 Vazeni pratele, vypada to, ze termin predani v polovine rijna byl preci jen mirne optimisticky. Hodinky jsou sice hotove a zkompletovane, chybi jim ale porad luneta, na kterou se ceka. Vyroba lunet mela byt dokoncena v poslednim tydnu srpna, od toho se odvijel predpokladany termin predani v tom rijnu. Posledni zprava zni tak, ze lunety se opozdily ve vyrobe, a predpokladany termin, kdy dorazi k Dimitriovi ke kompletaci, je posledni tyden v zari, tedy cca za ctrnact dnu. Timto se omlouvam, ale ten rijen realne nevidim. (I kdyz zazraky se obcas deji, ze...) Musim rict, ze tohle je v podstate prvni a jediny zadrhel, ktery nas potkal. Navic to de facto zdrzi predani snad jen o ten mesic, cili jsme porad jeste v predstihu. Dekuji vsem za podporu a trpelivost. Verim, ze brzo to bude bohate odmeneno. Konec hlaseni. Není zač se omlouvat a díky za info! Počkám rád, aspoň se budu víc těšit :-) Spíš mám pořád radost, že to vůbec celý dopadlo, ani si nedovedu představit, co je za tím práce, takže obdiv a žádný spěch ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.e.n.i.k.82 Odesláno 1. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2018 (upraveno) Kdo si počká, ten se dočká.. Kolik členů má realizační tým? Mám pro ně a pár dalších účastníků drobnost, která se k limitce také bude hodit.. Upraveno 1. října 2018 uživatelem j.e.n.i.k.82 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 2. října 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2018 Prave jsem obdrzel zpravu z Ruska, a rekl jsem si, ze Vam / nam to udela radost... no a protoze radosti neni nikdy dost, tak mi ty zpravu opepril Dmitrij informaci, ze chysta balik a prvni varkou fotek - ano, slysite dobre, je to poprve, co to vubec nekdo z nas vidi... Dmitrij si rad drzi veci u tela, a protoze az do minuleho tydne cekal na lunety, nechtel posilat prubezne fotky. No nic, jsem rad, ze to vidim! Co vam bohuzel zatim nedokazu rict, je vyse doplatku. Pocitam, ze v pristich dvou trech dnech to Dmitrij sesumiruje, bude znat cenu dopravy, a tim padem muzeme potom zacit sbirat doplatek. Takze tady to mame, cerstva fota z Tatarstanu: Jako vzdy Vas poprosim jeste o poslednich par kapek trpelivosti. Ted nas ceka uz jenom expedice, netrpelive popohaneni kuryrni sluzby (aspon v duchu), celni rizeni, kteremu se asi nevyhneme, a potom uz jen pietni ulozeni do krabicky a cesta k majiteli To je za me v tomto okamziku vse. Hezke utery vinsuju! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2018 Super zprava :-). Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2018 Paráda.Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fandy Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2018 Mega parada! Velké díky organizátorům limitky! Uz se těším Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedwalker Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2018 Absolutní pecka, vypadají fakt sqwěle, díky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2018 Ty sou parádní , moc se těším díky, díky všem .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2018 Parada, diky panove! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bezous Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2018 Luxus, už se těším, až budou na ruce. DÍKY. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daur Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2018 To je super, už tu moc nechodím a dnes jsem klik včas Ještě jednou velká poklona.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2018 Wau, těším se kluci!! :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se