wizard-ov Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 Pánové - vše by již řečeno, fakt nemám co dodat. Snad jen - MOC DĚKUJI !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 Kompletace na zítřejší předávací roadshow... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ...a na ruce, jak jinak Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 Jirko, me desis. Kolik toho teda bude? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 Pro Tebe jen polovina, a neboj, já Ti z toho udělám krásně upravený balíček (no ale být Tebou, tak nějaký vozík bych si stejně vzal ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 Rudl a multikara nachystana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.e.n.i.k.82 Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 Jirko, ty seš démon.. :-DTady je pěkně vidět, že ta práce vyzvednutím balíčků z Ruska rozhodně nekončila.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysiak Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 Zaznelo to tu uz vela krat..ale ste fakt frajeri. Rano som prevzal balicek, otvoril a odvtedy chodim vysmiaty ako leco, tolko radosti mi nespravili ani 10x drahsie hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 27. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 Je to tak... mam je na ruce od nedele, a nepamatuji si, kdy jsem se tak casto dival na hodinky... a stejne porad nevim, kolik je hodin... vzdycky se zadivam na vlka a zapomenu proc se vlastne divam na zapesti A Jirka je opravdu borec! Bez nej by to neslo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 Dejte pokoj, ještě mi zítra naprší do nosu...Ale abyste se tedy pobavili, tak vám taky ukážu některé pracovní snímky z doby, kdy se to rodilo, třeba, jak se pracovalo na balení... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EDYMI Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 Dnes sa ku mne dostal môj kúsok a okrem samotných hodiniek som bol uchvátený balením. Klobúk dole, ďakujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 Jirko, bylo mi jasne, kdyz sem videl to baleni, ze za tim musela byt spousta rucni prace. Netusil sem vsak, ze tolik ji bylo "Tvoji" (vasi). Myslel sem, ze nektere veci jste zadali. Kdyz vidim to popisovani cisel, tak mne obleva pot. To musela byt nekonecna prace. To bych radeji delal okop pro tank polni lopatkou. Snad si kazdy uvedomi, ze kdybys ten cas venoval nejake sve vydelecne cinnosti, tak si tim vydelas na nove Omegy...Neuveritelne.Srdcervouci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 Jirko, fakt diky, tusil jsem, ze za tim je hodne prace, ale predcili jste veskere me ocekavani. Smekam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 Pánové, ani si to někteří, podle mne, neumí představit, ani ne tak tu práci, ale tu zodpovědnost, abych něco nepokazil, vždycky jsem to zkoušel nejprve na "svém" balení. Ale dopadlo to snad dobře, tedy aspoň podle vašich ohlasů, a to mě opravdu těší. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 Takovou? Kde jsi vzal mou fotku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 Kde jsi vzal mou fotku?Normálně sem zadal do googlu: manťákova kouzelná košile Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 TVL když vidím ty fotky z příprav, tak si toho vážím ještě více Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 JR 2010 - jinak asi víš, že do práce zapojovat děti a manželku, je u nás trestné? :-))Já jen, aby sis z toho neudělal manufakturu :-).Jinak klobouk dolů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 Jinak pokud náhodou někdo neznáte testy Amphibia vs. auto, tak tady jsou nějaké videa:-) Na netu je toho víc... A jak vám šlapou? Mě od neděle udělaly nějakých cca 15 sec. plus, což je na Vostoky pecka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbuddy Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 (upraveno) Manželka čuměla a velmi se jí vše líbilo, detaily hodinek i balení. Akorát od té doby už třikrát přepočítávala mé hodinky, napočítala jich na stolku 7 (včetně bronzovek), plastová Casia 20 let stará jsem vyřadil z počítání s tím, že jsou šrot. Já akorát nejsem zvyklý na automaty, toto jsou mé prvé, takže se mi v noci zastavily. A když jsem ráno spěchal na vlak, tak jsem napoprvé neměl ten grif a trpělivost na korunku, napodruhé večer ano, ale ráno zase stály. Winder si kvůli ním nekoupím. Takže je buď budu nosit nebo půjdou do krabice a tašky. Na půdu už je ale jako předím bronzovky Prim neschovám, jak se mi kolegové smáli na předání :-) Obojí se pokusím mít v provozu, Primky se bohudík dají rychle nařídit a natáhnout... Upraveno 28. listopadu 2018 uživatelem zbuddy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMASS Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 Jirko, je to jen o Tve vyrobe prototypu? nebo vsech 100ks je Tva rucni manufaktura na krajeci salamu? vypada to velmi profesionalne vyrezane, pokud je to krajecem a rezakem na koberce..tak dvojnasobny klobouk dolu.. to je pak uz defacto jemna modelarina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se