Přejít na obsah

Vostok Amphibia - 50. výročí Ну, погоди!

Doporučené příspěvky

Jo, tohle se mi hodně líbí. To zapasování nápisu je super, ale v tomto případě bych se vykašlal na vykřičník místo indexu na 12. Byl to pěknej nápad, ale vypadá to podle mě blbě, prodraží to výrobu (pokud to nebude jenom namalovaný) a prostě nemůžou být dva vykřičníky vedle sebe. Ale jinak paráda a je to pro mě výrazná konkurence ke scubavlkovi. A taky kvituju, že obrázky od JR_2010 jsou první, který nejsou jen zmenšený, ale i zjednodušený pro tisk. Díky.

edit: Jo a pod vlkem místo chybějícího indexu by mohlo být 1969 - 2019.

Upraveno uživatelem 5etter
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Stavební prvky už máme dobré, to je fajn, výborná práce JR a little_w!

Co dát vlka zase pod 12? Ano vím, je tam ten vykřičník a záleží ti na něm.

Edit: A teď reaguji na edit 5ettera a je to dobrej nápad. Akorát ty indexy by se musely zmenšit, moc zasahují do kresby.

Jo a fakt se mi líbí, jak jste si oba pohráli s ručkama přes kresbu.

Upraveno uživatelem travex
Odkaz ke komentáři

Pokud by to šlo tímto směrem, tak do volného místa tečku, jak bývá u Vostoku zvykem.

A zkusmo číslo 12 na dvanáctce by taky potěšilo.

Edit: vlka na 12 je dobrej, s nápisem se to podle mně netluče. S vykřičníkem ano.

mně se líbí vlk dole, k 3-6-9 tečky, akorát nevím kam dát 50-letije 1969-2019...:-(

Odkaz ke komentáři

To není vůbec zlý, jen bych ho asi trochu zúžil a nebo zvětšil vnitřní ďouru. Je to moc velký plkanec, asi to bude tím ze O bývá širší než 0

Edit: což teda neplatí v případě druhé varianty, tj. vlk na 6. Ale je trochu menší žejo?

Nicméně to vypadá dobře a uvolnil se nám tím sektor A1. Můžeme tomu říkat Lefingvelův-Bronštajnův model v tzv. little_w variantě.

Upraveno uživatelem travex
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...