simsa Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 (upraveno) JaRooNe vydrž,jsou to začátky a určitě to dotáhneme do konce. edit: za pouzdro bych také radči 710... Upraveno 22. prosince 2016 uživatelem simsa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 22. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Ten vlk je malej a nevyraznej. Kdyz ty cary zesilim, je to skaredy. JR_2010, az tady budes, muzes mi poslat tu hlavu, kterou jsi pouzil, pekne prosim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 22. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Tak mam tu hlavu vlka od JR_2010 (diky!). Vypada to takhle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Tak mam tu hlavu vlka od JR_2010 (diky!). Vypada to takhle:a to se mi zase líbí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 (upraveno) Jo, tohle se mi hodně líbí. To zapasování nápisu je super, ale v tomto případě bych se vykašlal na vykřičník místo indexu na 12. Byl to pěknej nápad, ale vypadá to podle mě blbě, prodraží to výrobu (pokud to nebude jenom namalovaný) a prostě nemůžou být dva vykřičníky vedle sebe. Ale jinak paráda a je to pro mě výrazná konkurence ke scubavlkovi. A taky kvituju, že obrázky od JR_2010 jsou první, který nejsou jen zmenšený, ale i zjednodušený pro tisk. Díky. edit: Jo a pod vlkem místo chybějícího indexu by mohlo být 1969 - 2019. Upraveno 22. prosince 2016 uživatelem 5etter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 (upraveno) Stavební prvky už máme dobré, to je fajn, výborná práce JR a little_w! Co dát vlka zase pod 12? Ano vím, je tam ten vykřičník a záleží ti na něm. Edit: A teď reaguji na edit 5ettera a je to dobrej nápad. Akorát ty indexy by se musely zmenšit, moc zasahují do kresby. Jo a fakt se mi líbí, jak jste si oba pohráli s ručkama přes kresbu. Upraveno 22. prosince 2016 uživatelem travex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Taky by se mi vlk pocitově líbil víc pod 12 než nad 6, ale bojím se, že se tam bude mlátit s tím nápisem Nu, pogodi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 22. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 (upraveno) Kurna chlapi, nez jsem sem dobehl, zase jsem si hral. Porad chybi indexy. Zkouknul jsem uvodni titulky a z napisu v azbuce jsem ukradl a stylizoval 3-6-9. Ted abych to zase predelaval EDIT: tu to mate: Upraveno 22. prosince 2016 uživatelem little_w Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 (upraveno) Pokud by to šlo tímto směrem, tak do volného místa tečku, jak bývá u Vostoku zvykem. A zkusmo číslo 12 na dvanáctce by taky potěšilo. Edit: vlka na 12 je dobrej, s nápisem se to podle mně netluče. S vykřičníkem ano. Upraveno 22. prosince 2016 uživatelem travex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Pokud by to šlo tímto směrem, tak do volného místa tečku, jak bývá u Vostoku zvykem. A zkusmo číslo 12 na dvanáctce by taky potěšilo. Edit: vlka na 12 je dobrej, s nápisem se to podle mně netluče. S vykřičníkem ano.mně se líbí vlk dole, k 3-6-9 tečky, akorát nevím kam dát 50-letije 1969-2019...:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 22. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 (upraveno) Hele, a co zkusit misto 12 nulu, jako to ma treba Raketa? Za prve je to celkem neokoukane, za druhe se da vyuzit pismeno "O" z titulku. Upraveno 22. prosince 2016 uživatelem little_w Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 (upraveno) To není vůbec zlý, jen bych ho asi trochu zúžil a nebo zvětšil vnitřní ďouru. Je to moc velký plkanec, asi to bude tím ze O bývá širší než 0 Edit: což teda neplatí v případě druhé varianty, tj. vlk na 6. Ale je trochu menší žejo? Nicméně to vypadá dobře a uvolnil se nám tím sektor A1. Můžeme tomu říkat Lefingvelův-Bronštajnův model v tzv. little_w variantě. Upraveno 22. prosince 2016 uživatelem travex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Sakra JR_2010, 22. prosinec si budu pamatovat jako vydařený den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 abc3-710-3.png22:55 návrh, to je bomba! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 JR_2010 : to je super,ale neblbni-takhle tu mimostředku neobhájíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Ten znak Chronomagu na sestce, je docela pekny detail, ktery tam chybel. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 abc3-710-4.pngty tři žluté indexy se mi líbily podstatně víc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 22:55 návrh, to je bomba!Souhlas, už je to téměř dokonalé. Nádherný navrh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se