Přejít na obsah

Vostok Amphibia - 50. výročí Ну, погоди!

Doporučené příspěvky

Na tom nástřelu od JR to vypadá dobře, ale mám strach že ve finále to bude vypadat hůř, asi jak na těch obrázcích nad tím. Potisk bude asi lepší. Ale beru každou variantu. Díky borcům  za práci na této limitce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vsak hlas se da odebrat a dat jinam, ne? ;-)

Kazdopadne jsem hlasoval za potisk a u toho zustanu. Takhle je to super, nadhera. Budeme pak muset tvurcum a tem, kdo kolem toho nejvic maji prace koupit nejakou lahev jako podekovani...Vodku samozrejme ;-)

Odkaz ke komentáři

Hezký večer, chtěl jsem jen všem váhavcům, kteří si nejsou jisti, říct, že ty indexy jsou u obou verzí rozměrově stejné a ta perspektiva opticky klame oko a myslíte si, možná zbytečně, že ten sendvič je má menší. Potisk na té vizualizaci vypadá krásně uhlazeně, sendvičem ve skutečnosti získáte hodinky, které budou působit o třídu výše a draze, a to v podstatě za stejný peníz, navíc, jak jsem již psal, kdo z vás to má? Já ne a nenuťe mne koupit si kvůli tomu, že chcete obyčejný potisk, třeba Panerai, protože já už po sendvičovém ciferníku koukám delší dobu a furt jsem nevěděl, jakou cestou se vydat, teď je to na dosah a vy chcete tampón  :bangin:

Ale jinak to berte samozřejmě s rezervou, napsal jsem to jen kvůli tomu, abych upozornil, že rozměry indexů jsou u obou verzí stejné a opět upozorním na velikost těch fotek, to co vypadá na fotkách humpolácky (třeba síla ciferníku a tím utopenost lumi indexu) bude ve skutečnosti okem nepostřehnutelné a bude to působit jemně.

Pro lepší představu...

post-14724-0-50053600-1484863553_thumb.jpg

Upraveno uživatelem JR_2010
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...