Cherokee Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2017 Na tom nástřelu od JR to vypadá dobře, ale mám strach že ve finále to bude vypadat hůř, asi jak na těch obrázcích nad tím. Potisk bude asi lepší. Ale beru každou variantu. Díky borcům za práci na této limitce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 19. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2017 Idealni by bylo, kdyby hlasovali vsichni ucastnici limitky. Panove, nenechte se prosit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2017 Váhal jsem, ale nakonec zvítězil potisk...jinak s lumi jsem taky klidně pro pořádný zvěrstvo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2017 Idealni by bylo, kdyby hlasovali vsichni ucastnici limitky. Panove, nenechte se prosit Zatím jsme s "volební" účastí na 40,58%. To je slušný výsledek vztáhneme li to např. ke krajským volbám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cherokee Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2017 To procento bude vyšší , někteří členové mají více kusů . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2017 Přesně tak - já mám čtyři kusy, ale jen jeden hlas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kudrnac Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2017 Hlasoval jsem pro potisk. Podle mě se sendvič hodí více na jednodušší ciferníky, kde jsou pouze indexy. Každopádně na vizualizaci to nevypadalo úplně špatně. Díky chlapi za práci na této limitce i trpělivosti! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2017 Udělal jsem vám ještě přímé porovnání... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2017 Hlsoval jsem pro sendvic, ale ted teda nevim. To je tak, kdyz ma clovek moznost volby...Ty vyrezy v cifru by asi mely byt vetsi, takhle se ty indexy trosku ztraci. Zas aby to pak nevypadalo humpolacky. No ted babo rad... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2017 Sorry, že do toho kecam, ale dejte si prostej potisk a přitom všechno, co je bílý, tak v jedný barvě lumi. Máte to perfektní, smekám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2017 Ve srovnání vedle sebe, jsem rád, že jsem hlasoval pro potisk. Líbí se mně prostě víc.Jinak fakt dík za práci, co odvádíte, smekám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2017 Vsak hlas se da odebrat a dat jinam, ne? ;-)Kazdopadne jsem hlasoval za potisk a u toho zustanu. Takhle je to super, nadhera. Budeme pak muset tvurcum a tem, kdo kolem toho nejvic maji prace koupit nejakou lahev jako podekovani...Vodku samozrejme ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2017 Předání by mohlo proběhnout na prvním českém srazu Amfibistů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2017 Asi blbej dotaz ale : Ty bilý místa ve verzi sendvič by byli vyplněný lumi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2017 Ten sedvič znamená dvě vrstvy - cifr a pod ním lumi, kterou vidíš těmi vyřezanými dírami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simsa Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2017 Taky jsem hlasoval pro potisk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2017 Vím co je sendvic jen jsem nenechazel slova jak to vyjádřit. OK díky. Za me potisk, ale nebude mi vadit žádná varianta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2017 Jsem pro potisk a také já velice děkuji celému realizačnímu týmu limitky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2017 Ted koukam na ty srovnavaci fotky a mate recht, ten potisk je hezci... takze menim nazor a hlas prehazuju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2017 (upraveno) Hezký večer, chtěl jsem jen všem váhavcům, kteří si nejsou jisti, říct, že ty indexy jsou u obou verzí rozměrově stejné a ta perspektiva opticky klame oko a myslíte si, možná zbytečně, že ten sendvič je má menší. Potisk na té vizualizaci vypadá krásně uhlazeně, sendvičem ve skutečnosti získáte hodinky, které budou působit o třídu výše a draze, a to v podstatě za stejný peníz, navíc, jak jsem již psal, kdo z vás to má? Já ne a nenuťe mne koupit si kvůli tomu, že chcete obyčejný potisk, třeba Panerai, protože já už po sendvičovém ciferníku koukám delší dobu a furt jsem nevěděl, jakou cestou se vydat, teď je to na dosah a vy chcete tampón Ale jinak to berte samozřejmě s rezervou, napsal jsem to jen kvůli tomu, abych upozornil, že rozměry indexů jsou u obou verzí stejné a opět upozorním na velikost těch fotek, to co vypadá na fotkách humpolácky (třeba síla ciferníku a tím utopenost lumi indexu) bude ve skutečnosti okem nepostřehnutelné a bude to působit jemně. Pro lepší představu... Upraveno 19. ledna 2017 uživatelem JR_2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se