Přejít na obsah

Vostok Amphibia - 50. výročí Ну, погоди!

Doporučené příspěvky

Hezký den, zajímavá myšlenka, oslovilo mne to GMT a nebál bych se dát na ten subciferník barevnou postavu...

post-14724-0-66674900-1482050637_thumb.png

...tahle kombinace, včetně modifikované lunety (myslím, že by to mělo být trochu vintage), se mi moc líbí.

post-14724-0-06155800-1482050287_thumb.png

Pokud by se měl použít motiv zajíce, alternativně by se dalo použít třeba "poloprosklené" dýnko se značným prostorem na popis...

post-14724-0-74734200-1482050512.jpg

...a zajíce (stále prchajícího) dát na rotor.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@little_w, martar: ok, nesnážím se ten koncept nabourat, spíš jsem jen hlasitě přemýšlel.

@JR_2010: dýnko je zatím jediná věc, která už má jasnou formu

Vlastně vím, co mě k tomu podprahově vede. Pokud to dotáhneme do konce a bude to GMT, tak je určitě budu pravidelně nosit.

A popravdě mám z toho strojku trochu obavu, že se vyjebe. A přeci jenom vyměnit ověřený 2416 je v tomto případě snažší. 

Zase abysme si nelhali do kapsy, že tento 2426 bude nějak extra spolehlivý. Možná jo, já o něm vím kulový.

Odkaz ke komentáři

Travex: Me to vychazi, ze subcifernik by mel mit prumer 11mm. S tim uz se da neco delat.

Dokusan: to je super. Ale ten vlk se tam bude ztracet, myslim. Navic bych se na indexy v subciferniku uplne vykaslal... pokud nekdo neprijde s dobrym napadem, jak do obrazku nejak vtipne a vkusne zakomponovat treba ten zvyrazneny vykroj, jak to tam mas ty. Libi se mi to fakt hodne, ale neumim si dost dobre predstavit, jak by tam sel dat ten obrazek.

EDIT: P.S. Ale mozna by slo udelat neco mezi... ne uplne bily subcifernik, ale treba neutralni seda nebo trosku tmavsi seda... ne uplne cerna.

Upraveno uživatelem little_w
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...