simsa Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 Vzhledem k tomu, jakou upřímnou nenávist k slizkému vzornému zajíčkovi většina z vás chová, by se jistě dala vymyslet buď nějaká ponižující poloha zajíčka, nebo by mohl být rovnou mrtvej ala silver Snoopy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 Hezký den, zajímavá myšlenka, oslovilo mne to GMT a nebál bych se dát na ten subciferník barevnou postavu... ...tahle kombinace, včetně modifikované lunety (myslím, že by to mělo být trochu vintage), se mi moc líbí. Pokud by se měl použít motiv zajíce, alternativně by se dalo použít třeba "poloprosklené" dýnko se značným prostorem na popis... ...a zajíce (stále prchajícího) dát na rotor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simsa Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 Mě se to líbí.Ty bych bral hned... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 @little_w, martar: ok, nesnážím se ten koncept nabourat, spíš jsem jen hlasitě přemýšlel. @JR_2010: dýnko je zatím jediná věc, která už má jasnou formu Vlastně vím, co mě k tomu podprahově vede. Pokud to dotáhneme do konce a bude to GMT, tak je určitě budu pravidelně nosit.A popravdě mám z toho strojku trochu obavu, že se vyjebe. A přeci jenom vyměnit ověřený 2416 je v tomto případě snažší. Zase abysme si nelhali do kapsy, že tento 2426 bude nějak extra spolehlivý. Možná jo, já o něm vím kulový. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 Jinak mi zhruba vychází, že subcifr by měl mít průměr 8mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 Jakožto chronomagor jsem naprostý začátečník, takže můj názor berte s rezervou, ale mě by se líbilo, když už tam ten subdial bude, aby nebyl inverzní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 18. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 (upraveno) Travex: Me to vychazi, ze subcifernik by mel mit prumer 11mm. S tim uz se da neco delat. Dokusan: to je super. Ale ten vlk se tam bude ztracet, myslim. Navic bych se na indexy v subciferniku uplne vykaslal... pokud nekdo neprijde s dobrym napadem, jak do obrazku nejak vtipne a vkusne zakomponovat treba ten zvyrazneny vykroj, jak to tam mas ty. Libi se mi to fakt hodne, ale neumim si dost dobre predstavit, jak by tam sel dat ten obrazek. EDIT: P.S. Ale mozna by slo udelat neco mezi... ne uplne bily subcifernik, ale treba neutralni seda nebo trosku tmavsi seda... ne uplne cerna. Upraveno 18. prosince 2016 uživatelem little_w Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.e.n.i.k.82 Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 Mně se líbí nápad a také se hlásím mezi zájemce.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 a.pngtohle se mi líbí-i barevně to pěkně ladí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 Tak tento projekt, by chtěl dotáhnout do konce. To by byla veliká paráda. Vlk na cifru nemá chybu.... :-DDD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 Ještě chvíli a vymyslíme panda cifr a do toho 3133 A teď vážně: líbí se mi kam to směřuje! Jen ten inverzní subcifr se mi asi bude líbit víc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 Jen prosím myslete i na to, že model co sem dal Dokusan je limitka španělského fóra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 Ještě chvíli a vymyslíme panda cifr a do toho 3133 A teď vážně: líbí se mi kam to směřuje! Jen ten inverzní subcifr se mi asi bude líbit víc... Panda by byla super:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 Jo a v jednom subcifru vlk a ve druhém zajíc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daur Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 tohle se mi líbí-i barevně to pěkně ladí Parádní, tak jak jsou a dýnko. Zajíce ne a pandy už vubec ne. Čím méně, tím to bude lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 18. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 Tmave modrej cifr, svetle modrej subcifr (modra ze zaberu s uvodnimi titulky)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 18. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 Furt si hraju... ale furt to neni ono. Dam si pauzu... jestli budete mit napady nebo kreativni naladu, tak prosim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 Co totok? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 Furt si hraju... ale furt to neni ono. Dam si pauzu... jestli budete mit napady nebo kreativni naladu, tak prosim. Kreativní náladu dnes sice moc nemám, ale pořád mám pocit, že by tomu vlkovi slušely spíš jen kontury. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se