Kostra Odesláno 30. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2016 (upraveno) A já se jmenuji trumpeta, omluva Adame, netuším, jak mi to v hlavě přeskočilo;-)Asi dnes moc poctivě trénuju na Silvestra:-D Edit: Ale první písmenko jsem měl správně:-D:-D A jen tak mimochodem, to zátiší máš doma, nebo ještě pořád sedíte v Black Stuffu? Upraveno 30. prosince 2016 uživatelem Kostra
nividic Odesláno 30. prosince 2016 Autor Nahlásit Odesláno 30. prosince 2016 Home, sweet home Inspiroval jsem se u Hasni, takhle se ta zima dá fakt o dost líp vydržet!
AndyAaron Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2016 Nahodou, ten mobil ti zas tak spatne fotky nedela, ba naopak!A jeste kdyz te Kostra oslovil jako Alese, tak mi zatrnulo a rikal jsem si, ze jsem magor a musim vic davat pozor na jmena. V postu hned na to se to vysvetlilo. Ale lekl jsem se
dufi Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2016 Gratuluji...nádherný hodinky, rezerva je skvělá komplikace a moc jim sluší, já osobně bych je taky "votahoval"...užívej!
Kid_A Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2016 jo, tohle jsou velkoparadnicky flieger chrona. a rezerva natahu je rafinova a sexy:))
E36 Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2016 Nádherný elegantní chrona. Neměly by mít průhledný dýnko? Nějak mi tu chybí foto strojovny
nividic Odesláno 31. prosince 2016 Autor Nahlásit Odesláno 31. prosince 2016 Andy: no, nedělá, tos neviděl fotosurovinu, ta se nedá publikovat. Ono problém je vůbec něco vyfotit v nepříznivých podmínkách. Tvoje fotky z toho temnýho koutku v Blackstuffu bych třeba vůbec nedal - nechápu jak to Jobs zvládl, že to tak skvěle fotí. Dufi + Kid: díky! E36: je to safírovej sendvič, takže průhled na stroj je, ale zatím se mi ani jedna fotka moc nepovedla. Postnu až bude něco k světu.
nividic Odesláno 31. prosince 2016 Autor Nahlásit Odesláno 31. prosince 2016 Tak k světu to asi nebude, no aspoň pokus.
Bobeš01 Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2017 Jo, jo. Taky po nich koukám. A možná by ani nevadily bez ukazatele rezervy (když už se nevyrábí). Za mne gratulace a pořádně si je užívej.
dr.sphinx Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2017 To jsem neměl vidět. Proč jenom tu rezervu nátahu nedělaj takhle u devítistovek, teď mě to, že tam není, začíná skoro fyzicky bolet :wallbash: Gatuluju a závidím.
nividic Odesláno 20. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 20. ledna 2017 ??????? ??????????-???????? ?????????? ?????
nividic Odesláno 16. února 2017 Autor Nahlásit Odesláno 16. února 2017 Zase jsem cosik pofotil, tak to tu opráším.
MíraMíra Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Odesláno 16. února 2017 Jsou fakt parádní.Líbí se mi víc a víc.
nividic Odesláno 2. října 2017 Autor Nahlásit Odesláno 2. října 2017 Jsem to tu nechal nejak moc zapadnout, tak par aktualnich.
Lukyn77 Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Odesláno 4. října 2017 Opakovaně jsem koukal na standardní verzi day-date a prostě to není ono. Ta rezerva nátahu se jim vážně povedla. Klidně bych oželel date a místo toho komplikaci ukazatele dobrý - špatný dny ;-)
nividic Odesláno 4. října 2017 Autor Nahlásit Odesláno 4. října 2017 Tak já bych neřek, že to není ono - přecejen jsou to standardní flígry, kam daydate patří, ale u té dětské verze 38,5mm ta gangrezerva docela pěkně vyvažuje rozložení cifru. I když zase to někomu pak může připadat jako moc přeručkovaný a překomplikovaný, jak tuhle někdo poznamenal na srazu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se