solitaire Odesláno 27. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2018 A sakra , zrovna jsem je chtěl pořídit do obýváku k televizi... .
Hardslimer Odesláno 5. května 2018 Autor Nahlásit Odesláno 5. května 2018 V 27. 4. 2018 v 9:51, Conrad napsal: Bohužel po necelém roku provozu vymačkané plastové soukolí neopravitelné U me vse slape jak ma. Zajimave.Nemas je nahodou jeste? Ze bys vyfotil to vymackane soukoli? Diky.
jakubko Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Odesláno 15. května 2018 Po něčem takovém jsem pokukoval před strašně dlouhou dobou, potřebuju něco zajimavého do obyváku. díky za příspěvek!
solitaire Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Odesláno 25. června 2018 (upraveno) Tak mně zatím sviští, jako na cvičišti P.S. Za 13 USD... Upraveno 25. června 2018 uživatelem solitaire
Hardslimer Odesláno 30. června 2018 Autor Nahlásit Odesláno 30. června 2018 Fajn klapacky za fajn cenu.Myslim, ze budes spokojeny.Moje uz fachci rok a pul bez jakehokoliv problemu. Za tu dobu pouze jedna vymena baterky.
solitaire Odesláno 30. června 2018 Nahlásit Odesláno 30. června 2018 (upraveno) Do obýváku, k televizi fakt sednou, příjemně šustěj a navíc je to dokonalej old scool, jako za komančů na nádraží . Vůbec mě neuráží, že to není "handaufzug" a má to plastovou kisnu..., ten obývák taky není echt holz, ale piliny s lepidlem z Polska Upraveno 30. června 2018 uživatelem solitaire
bicista Odesláno 24. července 2018 Nahlásit Odesláno 24. července 2018 a co 3d tiskarna, nesly by kolecka vytisknout ?
solitaire Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Odesláno 25. července 2018 To bicista : Joo, dobrej nápad, na to bych si klidně vsadil :-) P.S. " Průměr hodinek = ( odmocnina z obvodu zápěstí ) x 10 "...,a já pořád dumal, proč se mi 47mm zdá tak akorát
5etter Odesláno 23. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2018 V červenci mi z eBay přišly tyhle krásné hodiny za tři stovky. Jely bez problému až do změny času. Tehdy jsem do nich začal vrtat, protože mě štvalo, že jdou o půl minuty napřed nebo pozdě. Prostě se překlopily tehdy, když na přesných digitálkách bylo něco kolem 30s a to mě neskutečně iritovalo. Tak jsem to furt šteloval, snažil se najít okamžik, kdy se to překlopí a v ten moment vkládal vytažené baterky, no prostě hrozné harakiri a furt se mi to nedařilo nastavit napřesno. No a po pár dnech se začaly zastavovat na padesáti minutách.Tak teď nevím, jestli je mám rozebírat a zkoušet hledat vylomený zub, nebo je rovnou mrsknout do koše. Asi je nechám stát jako vkusný interiérový doplněk. To ale riskuju problémy v práci, protože včera jsme tady měli delegaci prezidenta společnosti (prostě Bůh, Nejvyšší, něco jako Bert na Chronomagu) a v rámci příprav na jeho návštěvu, kromě natírání trávníku na zeleno byli peskováni ti, kteří měli na stolním kalendáři neaktuální týden. A teď si představte, že šéf uvidí zastavené hodiny...
Xenomorfus Odesláno 23. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2018 Hele, tak je nastav na nulu, nechej bezet a doufej, ze sef do 50-ti minut vypadne ;-).
solitaire Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2018 Moje zatím šlapou, jako hodiny... Přiznám se ale, že s každou změnou času očekávám zlomení nějakého plastu uvnitř a to mnetrochu mrzí, designově mi totiž, vzhledem k umístění, vyhovují... Co na plat, levný plast má svá omezení...
Hardslimer Odesláno 14. března 2019 Autor Nahlásit Odesláno 14. března 2019 Dnes vymenena v poradi druha baterie. Vse slape bez problemu dal.
Tikal Odesláno 14. března 2019 Nahlásit Odesláno 14. března 2019 zatím jedu první baterku a nemohu si stěžovat
ramon Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Odesláno 19. března 2019 V 23. 11. 2018 v 9:37, 5etter napsal: IMG_20181122_080656.jpgDocela zajímavý jsou ty žlutý digitálky Seiko za oknem.
5etter Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Odesláno 19. března 2019 Vypadá to jako head-up display, ale je to jen ochranná fólie ze stolních hodin Seiko QHL062Y
Hardslimer Odesláno 22. dubna 2020 Autor Nahlásit Odesláno 22. dubna 2020 Tak opět raport po třech letech: Vše klape jak má! Sice jsou lístky už trochu zaprášené, ale neeviduji žádný časový výkyv, žádné poškození ozubených kol nebo něco podobného. Hodiny se staly součástí rodinného života a klapání je tak samozřejmé jako je východ slunce. Budu rád, pokud přidáte i ostatní své poznatky. Tzn. počet výměn baterií, přesnost atd. Suma sumárum: klap, klap, klap.
Tikal Odesláno 23. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2020 Já také jedu v pohodě, dokonce pořád na tu první baterku, co jsem tam dal...
Hardslimer Odesláno 19. srpna 2020 Autor Nahlásit Odesláno 19. srpna 2020 Klap, klap...........cinsky vyrobek stale fachci. Asi to bude tim, ze je hlida hlinena kocka.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se