Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobry podvecer vsetkym. Myslite ze ked kupim a ponosim steiny gmt coke/pepsi tak zistim, ci by ma bavilo nosit rolex gmt coke/pepsi? Trocha sa nudim tak reku ze skusim najprv takto. Ide mi aj o vizual aj o pocit pri noseni. Ale obavam sa ze kazde asi sedia na ruke uplne inak...?

• Odpovědi 51
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Mám ( steiny gmt s pepsi lunetou ) a měl jsem možnost ponosit i RLX. Je to fakr něco úplně jinýho, nezjistíš z toho nic.

Odesláno

Udělal jsem to tak se zmíněnými "suby" od Tisellu a posloužily své věci velmi dobře. Dokonce tak, že vedle GMT slouží vesele dál :) Steiny vůbec, když už tak předloze věrnější je Davosa. Pokud to ale má posloužit jen uvedenému účelu, proč platit zbytečně víc ; ty Tiselly vyšly se všim sakumprdum na 6,5k pokud si dobře vzpomínám.

Odesláno (upraveno)

Dakujem za zorientovanie, vidim ze som bol dost mimo :D

Alphy som na obrazku nasiel. Ale tisell sa mi nedari. Na chrono24 o nich nepoculi alebo nieco robim zle. Kde sa take eventualne kupuje ?

Elnano dakujem za ponuku. Kuknem najprv jak vypadaju tie tisell.

Edit to su korejske tie tisell ? Toto ?

http://m.tisell.kr/

Upraveno uživatelem ivan_989
Odesláno

No moment......... to jako opravdu chcete říct, že Steiny jsou jiné než RLX a ty gigabity flejmů jsou vlastně o ničem ?! Přišel jsem o víru :death:

Odesláno

No moment......... to jako opravdu chcete říct, že Steiny jsou jiné než RLX a ty gigabity flejmů jsou vlastně o ničem ?! Přišel jsem o víru :death:

Přesně to mě napadlo taky ?

Odesláno

Je to jako když prefikneš hnusnou Eržiku vod vas z baraku a reknes si, ze to asi bude stejny, jako mit v posteli Vicu Kerekeš :lol2: Vysledek je v podstate podobnej, ale prece jen.......

Odesláno

No jo. Zatial dakujem.. Intenzivnym obzeranim fotografii a zivou predstavivostou som nakoniec usudil, ze coke/pepsi by ma dlho nebavili.

Nicmenej, plamienok sa rozhorel. Ja nejake potapky fakt skratka potrebujem. Asi take "kvalitnejsie". Nie tisell a pod. Roky sa odhodlavam k nakupu ciernych kvarcovych bondoviek, az sa prestali vyrabat. Dlho som rozmyslal nad tudor red...jeden z kandidatov je to stale. Tie bezstarostne kvarcove omegy by boli idealne, ale....kvarc ?!

Skratka nejake potapky 40-42mm, dobra lumi, okruhle indexy, nie prilis masivne, skor konzervativny vzhlad (ziadna kombinacia modrej, oranzovej, zelenej a pod), 500 - 2.500?. Viac nedam a suby nechcem. Napada vam nieco ?

Odesláno

Zajímavá myšlenka testovat nejdříve "kopii" a podle toho se rozhodnout. Pokud ti jde pouze o ten fyzický kontakt, tak si myslím, že Tiselly poslouží (asi tak jako ta Éržika). Nicméně pokud si chceš ověřit i ten "pocit", to podle mě nahradit nejde a budeš muset jít do originálu (Kerekeš)  :lol2: .

Odesláno

Presiel som si katalog potapiek na chronosope ale nic ma nechytilo... Ale sak sa ani nikamm neponahlam :)

Odesláno

No jo. Zatial dakujem.. Intenzivnym obzeranim fotografii a zivou predstavivostou som nakoniec usudil, ze coke/pepsi by ma dlho nebavili.

Nicmenej, plamienok sa rozhorel. Ja nejake potapky fakt skratka potrebujem. Asi take "kvalitnejsie". Nie tisell a pod. Roky sa odhodlavam k nakupu ciernych kvarcovych bondoviek, az sa prestali vyrabat. Dlho som rozmyslal nad tudor red...jeden z kandidatov je to stale. Tie bezstarostne kvarcove omegy by boli idealne, ale....kvarc ?!

Skratka nejake potapky 40-42mm, dobra lumi, okruhle indexy, nie prilis masivne, skor konzervativny vzhlad (ziadna kombinacia modrej, oranzovej, zelenej a pod), 500 - 2.500?. Viac nedam a suby nechcem. Napada vam nieco ?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...