Zdenek1307 Odesláno 28. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Postal80 Odesláno 3. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2025 Hydra o v Novém roce 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kloubik Odesláno 4. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
CEGY Odesláno 5. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2025 144 Ti Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
kloubik Odesláno 5. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2025 Pecka největší. Zrovna jsem si říkal pár dní zpátky že by zas Sinn mohl udělat titanovky 144, třeba jako limitku, v kombinaci s tegimentem. Dokonce jsem šel na Sinn stránky, jestli se třeba nevrátily do nabídky ale nic.... Sent from my Pixel 9 Pro using Tapatalk
CEGY Odesláno 6. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2025 Dík. Neplánovaná koupě v Onyxu. Šel jsem si vyměnit baterku a voni ve vitríně.
M-72 Odesláno 6. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2025 před 11 hodinami, CEGY napsal: Dík. Neplánovaná koupě v Onyxu. Šel jsem si vyměnit baterku a voni ve vitríně. Tak gratuluju, měl jsem je v hledáčku, ale vyhrály pédéčka... Tento tvar pouzdra má své kouzlo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
KFL Odesláno 6. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2025 Eště že jsem do Onyxu nešel v pátek, když jsem byl v Jihlavě. 144 St jsem měl jako první "drahý" hodinky. Dodnes na ně vzpomínám. Gratulace!
Bukoowsky Odesláno 7. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
CEGY Odesláno 7. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2025 Diky hoši. Titan a zažloutle tritium je parádní kombinace. Celkově mám titanové hodinky rád, pohodlně se nosí.
Dushakx Odesláno 8. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2025 Tak v tom lítám taky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 2
špelda66 Odesláno 10. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2025 (upraveno) U50 "Tegi" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 10. ledna 2025 uživatelem špelda66 2
miro_mt Odesláno 16. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2025 Moje naj Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lindys Odesláno 20. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2025 Vždycky, když je ponosim, jsem trochu překvapenej, jakej poctivej kus hodinek to je, přitom maj necelých 41 mm. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
kloubik Odesláno 20. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2025 Jsou skvely. 1-2 roky zpatky je tu horhe prodaval za tasku hrusek a ja blbec je nevzal...
EpsteinBarr Odesláno 20. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2025 No, o moje byvale EZM 3F, cize v podstate rovnake hodinky v 99,9% stave za 1100 eur tu v predajnej sekcii nikto ani nezakopol A ano, su to perfektne hodinky. Ked som ich kupil v chronoshope, po par dnoch som ich chcel predat. Nasledne nechceli dole z ruky cele mesiace za nic na svete. Na cierno-cervenom silikonovom Bartone to bola radost nosit.
lindys Odesláno 20. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2025 Mě teda ještě svrbí ruka na ty U1 Tegi v inzerci, kdybyste je někdo koupil, udělali byste mi radost
EpsteinBarr Odesláno 20. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2025 Uz som tu kedysi pisal, celkom ma hneva, ze som U1 predal...a neboli to obycajne U1 Nebudes lutovat. Akoze na tahu, alebo aj na origo silikone so sponou to nieco vazi, ale tie hodinky boli super. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lindys Odesláno 20. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2025 před 36 minutami, EpsteinBarr napsal: Uz som tu kedysi pisal, celkom ma hneva, ze som U1 predal...a neboli to obycajne U1 Nebudes lutovat. Akoze na tahu, alebo aj na origo silikone so sponou to nieco vazi, ale tie hodinky boli super. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tys to vyved, teď si je musim dojet alespoň vyzkoušet
bacil.357 Odesláno 22. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2025 Prěhrabuju se v kabelce... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se