Zdenek1307 Odesláno 28. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2024 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna Hydra o v Novém roce 2025 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 4. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 144 Ti 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna Pecka největší. Zrovna jsem si říkal pár dní zpátky že by zas Sinn mohl udělat titanovky 144, třeba jako limitku, v kombinaci s tegimentem. Dokonce jsem šel na Sinn stránky, jestli se třeba nevrátily do nabídky ale nic.... Sent from my Pixel 9 Pro using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna Dík. Neplánovaná koupě v Onyxu. Šel jsem si vyměnit baterku a voni ve vitríně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna před 11 hodinami, CEGY napsal: Dík. Neplánovaná koupě v Onyxu. Šel jsem si vyměnit baterku a voni ve vitríně. Tak gratuluju, měl jsem je v hledáčku, ale vyhrály pédéčka... Tento tvar pouzdra má své kouzlo 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna Eště že jsem do Onyxu nešel v pátek, když jsem byl v Jihlavě. 144 St jsem měl jako první "drahý" hodinky. Dodnes na ně vzpomínám. Gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bukoowsky Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna Diky hoši. Titan a zažloutle tritium je parádní kombinace. Celkově mám titanové hodinky rád, pohodlně se nosí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna Tak v tom lítám taky 3 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna (upraveno) U50 "Tegi" Upraveno 10. ledna uživatelem špelda66 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro_mt Odesláno 16. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna Moje naj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lindys Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna Vždycky, když je ponosim, jsem trochu překvapenej, jakej poctivej kus hodinek to je, přitom maj necelých 41 mm. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna Jsou skvely. 1-2 roky zpatky je tu horhe prodaval za tasku hrusek a ja blbec je nevzal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna No, o moje byvale EZM 3F, cize v podstate rovnake hodinky v 99,9% stave za 1100 eur tu v predajnej sekcii nikto ani nezakopol A ano, su to perfektne hodinky. Ked som ich kupil v chronoshope, po par dnoch som ich chcel predat. Nasledne nechceli dole z ruky cele mesiace za nic na svete. Na cierno-cervenom silikonovom Bartone to bola radost nosit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lindys Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna Mě teda ještě svrbí ruka na ty U1 Tegi v inzerci, kdybyste je někdo koupil, udělali byste mi radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna Uz som tu kedysi pisal, celkom ma hneva, ze som U1 predal...a neboli to obycajne U1 Nebudes lutovat. Akoze na tahu, alebo aj na origo silikone so sponou to nieco vazi, ale tie hodinky boli super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lindys Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna před 36 minutami, EpsteinBarr napsal: Uz som tu kedysi pisal, celkom ma hneva, ze som U1 predal...a neboli to obycajne U1 Nebudes lutovat. Akoze na tahu, alebo aj na origo silikone so sponou to nieco vazi, ale tie hodinky boli super. Tys to vyved, teď si je musim dojet alespoň vyzkoušet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 22. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna Prěhrabuju se v kabelce... 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se