Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ja jsem treba rad ze nejsou v Automatu. Me ta presnost nadmiru vyhovuje. Navic se ke me dostaly rizenim osudu. Pred letycjsem poptaval U1. Dostal jsem nabidku na tyto UX a vznikla laska na druhy pohled. Po par kouscich experimentovani jsem vzdy rad dal na ruku UX. Vice jak roka a pul uz jsem nic na zkousku nekoupil a jsem OWG.

Odesláno

...ještě , že mám čas o tom přemýšlet, ale jinak také preferuji zatím U1čky...ale třeba čas ukáže a přesvědčí mě Sinnovské technologie...:)

Odesláno
  V 9. 2. 2017 v 9:13, jencekgs napsal:

Ten efekt malovanych rucicek je skvely. Diky nemu jsou hodinky citelne z kazdeho uhlu. Jen se to blbe foti.

Ten "tistenej" cifr je super, mne na UX lehce irituje ta vracejici se vterinovka, ale na to se da asi zvyknout ;)

Odesláno

By mě zajímalo jak ty ux plní.  Aby nebyla bublinka.

Odesláno
  V 9. 2. 2017 v 19:23, OndraPod napsal:

Ten "tistenej" cifr je super, mne na UX lehce irituje ta vracejici se vterinovka, ale na to se da asi zvyknout ;)

Hele staci, kdyz neznalemu reknes koukej, jak olej vraci vterinovku zpet. Ten na to cumi jak puk a ty jako majitel si tu vlastnost proste zamilujes. Kazda vlasnost se musi jen dobre podat.

Treba ja kdyz vybiram nove hodinky, jako prvni kriterium vyberu dam, ze musi byt plnene olejem. Tim padem jsem premohl chronobundus, protoze jine nejsou:-))))

Odesláno

Omlouvam se za kvalitu, ale berte to jako dokumentacni snimky.

1 mezni uhel, kdy zacina zrcadlit.

2 zrcadleni

3 uhel, u ktereho u normalnich hodinek nic nejde videt

post-20883-0-20162600-1486671679_thumb.jpg

post-20883-0-32187700-1486671703_thumb.jpg

post-20883-0-21105000-1486671725_thumb.jpg

Odesláno

jencekgs: husty foto!! Libi se mi.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...