jencekgs Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 Ve vode je to taky, neni to uplne ze vsech uhlu, od urciteho uhlu taky zrcadli. Zkusim to vecer vyfotit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 super, škoda, že se to nedá dělat v automatu, už bych je měl asi doma... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jencekgs Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 Ja jsem treba rad ze nejsou v Automatu. Me ta presnost nadmiru vyhovuje. Navic se ke me dostaly rizenim osudu. Pred letycjsem poptaval U1. Dostal jsem nabidku na tyto UX a vznikla laska na druhy pohled. Po par kouscich experimentovani jsem vzdy rad dal na ruku UX. Vice jak roka a pul uz jsem nic na zkousku nekoupil a jsem OWG. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 ...ještě , že mám čas o tom přemýšlet, ale jinak také preferuji zatím U1čky...ale třeba čas ukáže a přesvědčí mě Sinnovské technologie... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 Dneska zase Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jencekgs Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 Jsou skvele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 At uz myslis ty moje 556 nebo U1, UX nebo 9kila, velmi s tebou souhlasim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jencekgs Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 Myslel jsem v tomto pripade 556. Jestli nekdy budu mit potrebu mit druhe hodinky, budou to 556. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 je fakt, že 556 jsou brutální univerzály, takže by ty UX, které jsou brutální samy o sobě, dobře doplňovaly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 Ten efekt malovanych rucicek je skvely. Diky nemu jsou hodinky citelne z kazdeho uhlu. Jen se to blbe foti.Ten "tistenej" cifr je super, mne na UX lehce irituje ta vracejici se vterinovka, ale na to se da asi zvyknout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 By mě zajímalo jak ty ux plní. Aby nebyla bublinka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 (upraveno) Napadá mě, pod hladinou. Upraveno 9. února 2017 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jencekgs Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 Ten "tistenej" cifr je super, mne na UX lehce irituje ta vracejici se vterinovka, ale na to se da asi zvyknout Hele staci, kdyz neznalemu reknes koukej, jak olej vraci vterinovku zpet. Ten na to cumi jak puk a ty jako majitel si tu vlastnost proste zamilujes. Kazda vlasnost se musi jen dobre podat.Treba ja kdyz vybiram nove hodinky, jako prvni kriterium vyberu dam, ze musi byt plnene olejem. Tim padem jsem premohl chronobundus, protoze jine nejsou:-)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jencekgs Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 Omlouvam se za kvalitu, ale berte to jako dokumentacni snimky.1 mezni uhel, kdy zacina zrcadlit.2 zrcadleni3 uhel, u ktereho u normalnich hodinek nic nejde videt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McLenin Odesláno 10. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2017 Luxus! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 10. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2017 Jo, pěkně zdokumentovaný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan.w Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2017 Jedeme na vylet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jencekgs Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2017 Ja vencil kluky v malem svete techniky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2017 jencekgs: husty foto!! Libi se mi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McLenin Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2017 Jencekgs: Industriálne Perfektne tam pasujú! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se