Přejít na obsah

Jake Sinn mate prave na ruce?

Kid_A

Doporučené příspěvky

• po 4 týdnech...
  • po 4 týdnech...

@KFL Gratulka. Farba cifernika a absencia datumu total super. Spracovanie z mojho pohladu na extra vysokej urovni. Tah neskutocne fajn (vzdy som mal len tie obyc H link od Sinn-u). Ked som sa s hodinkami hral s lupou na oku, detaily na ciferniku, aplikovane logo uplne super, radost pozerat.

Akurat, ako som pisal vyssie, "osobnostne" som sa do tej spleti malych cisielok a vsetkeho dalsieho akosi netrafil. Ale hodinky robia neuveritelnu radost dalsiemu panovi, ktory ich nestihol kupit a mali byt darcekom k jeho vlastnym narodkam. Takze cajk.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jj, zpracování je pecka. Mám je od čtvrtka na ruce bez sundání a velká radost. Lumi by mohla být trochu lepší, ale dneska ve tři ráno, když mě vzbudil nějakej nesmyslnej sen, jsem čas odečetl dobře.

Tah výbornej, ale jako u všech motýlovek, je trochu potíž s jemným nastavením. Buď mi při finálním nastavení trochu plandaj, anebo totál škrtěj ruku, když uberu půldílek, nic mezi tím. Ale co už, zvyknu si. Lesk jak blesk je pro mě nezvyk teda :D.

Na těch 41 mm působí mnohem větší. Prostě slušnej ingot, jak se sluší a patří :).

Upraveno uživatelem KFL
Odkaz ke komentáři

V 8. 10. 2024 v 22:35, OndraPod napsal:

Paráda!

Díky!

IMG_20241011_164444.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...