Bayard Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna Náhodně dnes vybrané at se trochu protáhnou... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna Tak už konečně zase v kempu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 31. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna U Rýna 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 31. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna Viac menej len vyskusane....dal som im sancu, ale proste v tomto pripade to osobnostne nevychadza. A mozno len chronodepka, kedze som uz pustil snowflake, teraz tato LE a tiez EZM 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 31. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna @EpsteinBarr se ti nedivím. Ta barva cifru je taková divná, moc se k těm hodinkám nehodí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 26. září Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září (upraveno) Konečně dorazily, jsou boží! . Cifr přesně takovej, jak jsem čekal . Pecka! Upraveno 26. září uživatelem KFL 11 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 27. září Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září @KFL Gratulka. Farba cifernika a absencia datumu total super. Spracovanie z mojho pohladu na extra vysokej urovni. Tah neskutocne fajn (vzdy som mal len tie obyc H link od Sinn-u). Ked som sa s hodinkami hral s lupou na oku, detaily na ciferniku, aplikovane logo uplne super, radost pozerat. Akurat, ako som pisal vyssie, "osobnostne" som sa do tej spleti malych cisielok a vsetkeho dalsieho akosi netrafil. Ale hodinky robia neuveritelnu radost dalsiemu panovi, ktory ich nestihol kupit a mali byt darcekom k jeho vlastnym narodkam. Takze cajk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 29. září Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září (upraveno) Jj, zpracování je pecka. Mám je od čtvrtka na ruce bez sundání a velká radost. Lumi by mohla být trochu lepší, ale dneska ve tři ráno, když mě vzbudil nějakej nesmyslnej sen, jsem čas odečetl dobře. Tah výbornej, ale jako u všech motýlovek, je trochu potíž s jemným nastavením. Buď mi při finálním nastavení trochu plandaj, anebo totál škrtěj ruku, když uberu půldílek, nic mezi tím. Ale co už, zvyknu si. Lesk jak blesk je pro mě nezvyk teda . Na těch 41 mm působí mnohem větší. Prostě slušnej ingot, jak se sluší a patří . Upraveno 29. září uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 29. září Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září Safra, už jsou tady zase ty zimy. Musel jsem už převlíct bermudy za teplákovku. #sinnsunday 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackwhit Odesláno 3. října Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října Lásky... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 7. října Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 8. října Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října před 23 hodinami, nizkotucnytvaroh napsal: Paráda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října V 8. 10. 2024 v 22:35, OndraPod napsal: Paráda! Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 19. října Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října Průvlek za pár kaček od pana Frýdla, líbí se mi to 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 19. října Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října před 2 minutami, špelda66 napsal: Průvlek za pár kaček od pana Frýdla, líbí se mi to Single pass remeny jsou paradni. Dobre to je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 19. října Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října (upraveno) Díky, ta fotka není úplně povedená, na vlastní oko však výborný, takový jakoby military chladný, kovový kombo. Upraveno 19. října uživatelem špelda66 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 19. října Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října před 5 minutami, špelda66 napsal: Díky, ta fotka není úplně povedená, na vlastní oko však výborný, takový jakoby military kovový kombo. Jj to verim a pekne ted vynikne cerny ciselnik. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 24. října Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 24. října Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 31. října Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se