RND Odesláno 7. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2018 Cerstve, este teple 104ky z chronoshopu A jedna kde je lepsie vidiet sunburst Sent from my iPhone using Tapatalk
pepyczek Odesláno 7. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2018 Cerstve, este teple 104ky z chronoshopu A jedna kde je lepsie vidiet sunburst Sent from my iPhone using Tapatalk Gratuluju k novému přírůstku, ta modrá je super a s hnědým řemenem to vypadá báječně!
El Nano Odesláno 7. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2018 Jsou parádní, užívej :-) díky za návštěvu!
OndraPod Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2018 Sent from my iPhone using TapatalkPekne ty! Tahle modra verze mi nejak unikla, zase mam o cem premyslet...
Dokusan Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2018 1736 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
RND Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2018 Gratuluju k novému přírůstku, ta modrá je super a s hnědým řemenem to vypadá báječně!Jsou parádní, užívej :-) díky za návštěvu!Diky kluci, fakt robia radost, bola to skvela kupa Pekne ty! Tahle modra verze mi nejak unikla, zase mam o cem premyslet...Dorazne varujem pred navstevou chronoshopu - ked ich das na ruku, tak da pracu odist bez nich Sent from my iPhone using Tapatalk
blackwhit Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2018 momentálně koukám po obojím! Hodinkách Sinn a Mocca konvičce! ;-)
Zmrzlinar Odesláno 15. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2018 S dovolením se přidávám do klubu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
El Nano Odesláno 15. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2018 Dorazne varujem pred navstevou chronoshopu - ked ich das na ruku, tak da pracu odist bez nich Sent from my iPhone using Tapatalk :D pro jistotu sem přidám ještě jednu fotku těch modrých stočtyřek, kterou jsem už dával k sobě do vlákna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
El Nano Odesláno 15. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2018 S dovolením se přidávám do klubu 016c932dfa6e47f67576a6fe92f672cd3324db34c4.jpg Díky za včerejší návštěvu! Sedí parádně :-)
RND Odesláno 15. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2018 S dovolením se přidávám do klubu No nehovoril som to? Raz ides do chronoshopu & hned odides s nimi.. Ale nie, vypadaju super, uzivaj! Sent from my iPhone using Tapatalk
steel Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2018 103 dnes, remen RC3 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kuncák7 Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2019 Sice jsem jejich první a třetí majitel, ale pro mě jsou to jedny z nejuniversalnejsich hodinek, co jsem měl. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Americkej Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2019 144-ky, ze všech hodinek co mi prošly rukama a poslal jsem je dál, mne tyhle mrzí nejvíc. První Titanovky. Ty měly zůstat, k čertu s OWG! Aspoň že k Tobě našly cestu zpátky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kuncák7 Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2019 Moc pěkný a tlačítka máš na správné části Prahy :-).Nedivím se, že litujes.
wolfesh Odesláno 19. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2019 Japonská limitka zpět na ruce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
dr.sphinx Odesláno 22. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2019 556 snesou cokoli, i spolupráci s konkurencí aus Schwarzwald: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
wolfesh Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Odesláno 9. února 2019 Arktis Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dokusan Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Odesláno 19. února 2019 Po dlouhé době na ruce 1736 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se