RND Odesláno 7. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2018 Cerstve, este teple 104ky z chronoshopu A jedna kde je lepsie vidiet sunburst Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 7. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2018 Cerstve, este teple 104ky z chronoshopu A jedna kde je lepsie vidiet sunburst Sent from my iPhone using Tapatalk Gratuluju k novému přírůstku, ta modrá je super a s hnědým řemenem to vypadá báječně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 7. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2018 Jsou parádní, užívej :-) díky za návštěvu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2018 Sent from my iPhone using TapatalkPekne ty! Tahle modra verze mi nejak unikla, zase mam o cem premyslet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2018 1736 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RND Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2018 Gratuluju k novému přírůstku, ta modrá je super a s hnědým řemenem to vypadá báječně!Jsou parádní, užívej :-) díky za návštěvu!Diky kluci, fakt robia radost, bola to skvela kupa Pekne ty! Tahle modra verze mi nejak unikla, zase mam o cem premyslet...Dorazne varujem pred navstevou chronoshopu - ked ich das na ruku, tak da pracu odist bez nich Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackwhit Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2018 momentálně koukám po obojím! Hodinkách Sinn a Mocca konvičce! ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmrzlinar Odesláno 15. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2018 S dovolením se přidávám do klubu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 15. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2018 Dorazne varujem pred navstevou chronoshopu - ked ich das na ruku, tak da pracu odist bez nich Sent from my iPhone using Tapatalk :D pro jistotu sem přidám ještě jednu fotku těch modrých stočtyřek, kterou jsem už dával k sobě do vlákna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 15. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2018 S dovolením se přidávám do klubu 016c932dfa6e47f67576a6fe92f672cd3324db34c4.jpg Díky za včerejší návštěvu! Sedí parádně :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RND Odesláno 15. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2018 S dovolením se přidávám do klubu No nehovoril som to? Raz ides do chronoshopu & hned odides s nimi.. Ale nie, vypadaju super, uzivaj! Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2018 103 dnes, remen RC3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2019 Sice jsem jejich první a třetí majitel, ale pro mě jsou to jedny z nejuniversalnejsich hodinek, co jsem měl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2019 144-ky, ze všech hodinek co mi prošly rukama a poslal jsem je dál, mne tyhle mrzí nejvíc. První Titanovky. Ty měly zůstat, k čertu s OWG! Aspoň že k Tobě našly cestu zpátky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2019 Moc pěkný a tlačítka máš na správné části Prahy :-).Nedivím se, že litujes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfesh Odesláno 19. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2019 Japonská limitka zpět na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 22. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2019 556 snesou cokoli, i spolupráci s konkurencí aus Schwarzwald: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfesh Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2019 Arktis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2019 Po dlouhé době na ruce 1736 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se