Emiliano Odesláno 19. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2020 Jj hoši. Máte pravdu. 556 nejsou ani ryzí pilotky, ani ryzí potápky, ale jsou to parádní univerzální hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronař Odesláno 20. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2020 Já vždycky myslel, že jsou pro potápění pilotů v Arktidě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(eco)Driver Odesláno 20. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2020 Já vždycky myslel, že jsou pro potápění pilotů v Arktidě... S teplotním rozsahem "reliable from -45 °C up to +80°C" jsou asi pro potápění pilotů na Arktidě i na Sahaře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 20. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2020 Když jsou to pilotky, tak k nim patří křídla :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 29. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2020 Kluci, kdyby ste někdo chtěl pustit nějaký "U" tak se mi ozvěte, ideállně asi U1, ale klidně i UXdíky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 29. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2020 neviem sa ich dnes nabazit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 29. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2020 Zrovna u Tebe jsem si říkal, ze bys je mohl pustit i třeba jen na nějakou dobu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 30. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2020 minimalne este dnes budem otravovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 30. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2020 vím proč sem je měl tak rád:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 30. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2020 U Epsteina našly správný domov - mně i přes velkou snahu přišly být tyhle limitky moc strohý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 31. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2020 556i Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackwhit Odesláno 31. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2020 Proste je miluju Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 31. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2020 keby tie 556 a spol. nemali 38mm, ale aspon 40, tak ich uz davno mam...mne minimalizmus neskutocne vyhovuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 31. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2020 Nech nám aspoň tyhle 556ky. Hodinek 40mm+ je spousta, ale najít nějaký 40mm- s menším lug to lug, je už docela problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 31. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2020 Nosim aj SARB033, ktore maju 38mm a po tyzdni na ruke uz ten rozmer nevnimam. Resp. potom uz zase chvilu trva, kym si zvyknem na väcsie hodinky.Myslel som to tak, ze keby mali 40, tak ich beriem ako jedny z moznych definitvnych tool. Krasa v jednoduchosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 31. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2020 Ceterum autem censeo že bys je stejně měl zkusit. Na mě jsou taky proporcema divný, ale prostě to ignoruju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 31. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2020 Aj ja si myslim...diagnoza urcena spravne.Skoda, ze tie z predajnej sekcie mi pridu az prilis dotoolovane na moj vkus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yeager Odesláno 2. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2020 Čekání v letištní kavárně na přílet letadla je vždy příjemnější se Sinn 103 St na ruce Není to tak trapné, že se na ně pořad dívám :-)Jen tu neni vhodné světlo pro zajímavé foto.. možná za chvíli dodám heh.. pěknou neděli magoři.. chronomagoři tedy přesněji.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfesh Odesláno 2. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2020 Zase Euroflieger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 3. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2020 Jsou super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se