Gres Odesláno 13. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2021 (upraveno) před 27 minutami, PavelSch napsal: Červená vteřinovka tomu dává šťávu. Na druhou stranu původní, neohraničené ručky se mi asi zamlouvají víc. Datum na 6 nebo 3 mi nijak nevadí, hlavně že tam je! Jinak tady jedny "oldschool" 556 Tak ono jde o dva ruzny modely, 556 i ve verzi s cervenou ruckou ma zbyle stale neohranicene. Ty 836 se precejen musej lisit trosku vic nez jen datumem na sestce za ty penize bych rekl, kazdopadne oboje jsou nemecky hezke a musim uznat ze s pevnym dynkem se me mozna libi i vic, skoda ze 556 nemaj variantu bez pruhledu Upraveno 13. dubna 2021 uživatelem Gres Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
323GT Odesláno 13. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2021 Tak především je to větší porce hodinek, proto ta vyšší cena než u 556. Kromě rozdílu ve velikosti, mají průměr 43 mm, jsou tu rozdíly v parametrech. Tegiment pouzdro, odolnost vůči magnetickému poli (díky vnitřnímu pouzdru 80.000 A/m). 836 mají nižší voděodolnost (10bar) než 556 (20bar). Mně osobně se hodně líbí třeba i detail v podobě rhodiovaných broušených ruček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bcmike Odesláno 2. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2021 UX S a splnění snu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 2. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2021 Olejofky jsou fajn. Tak gratulace a at slouzi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 3. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2021 Souhlas, tohle jsou podarene tooly. At delaji radost:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 V 2. 5. 2021 v 21:18, bcmike napsal: UX S a splnění snu Gratulace, jsou perfektne. Posledni mesice nosim EZM3 a porad na gume Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 EZM jsou ultimatni tooly, to se povedlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lipic Odesláno 9. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2021 V 13. 4. 2021 v 10:49, 323GT napsal: Tak především je to větší porce hodinek, proto ta vyšší cena než u 556. Kromě rozdílu ve velikosti, mají průměr 43 mm, jsou tu rozdíly v parametrech. Tegiment pouzdro, odolnost vůči magnetickému poli (díky vnitřnímu pouzdru 80.000 A/m). 836 mají nižší voděodolnost (10bar) než 556 (20bar). Mně osobně se hodně líbí třeba i detail v podobě rhodiovaných broušených ruček. Mě by se ještě na 556 už stou červenou vteřinovkou líbily aplikované indexi a bylo by vymalováno. Ty už na nějakých jsou,ale zase mi tam chybí datum. Škoda, mohli by designéři u Sinnu zabrat špónu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuborg Odesláno 12. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2021 Dneska jsem je zkusil dát na hadr a není to zlý Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 12. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2021 Není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 13. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2021 V 9. 5. 2021 v 9:40, lipic napsal: Mě by se ještě na 556 už stou červenou vteřinovkou líbily aplikované indexi a bylo by vymalováno. Ty už na nějakých jsou,ale zase mi tam chybí datum. Škoda, mohli by designéři u Sinnu zabrat špónu... Neboj nezaberou já stále čekám a čekám a oni jen tisknou a tisknou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lipic Odesláno 13. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2021 Tak,to jsme na tom úplně stejně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 13. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2021 Já už to vzdal. Jsem spokojenej se svýma klasickýma 556i... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 V 12. 5. 2021 v 11:37, cuborg napsal: Dneska jsem je zkusil dát na hadr a není to zlý Sent from my iPhone using Tapatalk Mne se hrozne libej U1 s tegiment lunetou na sedo-stribrnym, ale jsem asi moc rozmazlenej ze silikonu a kuze, mozna za to muze moje placaty zapesti ale strap mi proste nesedi. Kazdopadne vypadaji dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 Rozmohl se nám tady takový nešvar... remcat na tištěné indexy . Mě to tedy u Sinnu nevadí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bcmike Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 V 12. 5. 2021 v 11:37, cuborg napsal: Dneska jsem je zkusil dát na hadr a není to zlý Sent from my iPhone using Tapatalk Vůbec ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bcmike Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 Sladěno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuborg Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 Ty UX maji taky koule, parada Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 15. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2021 konecne jsem sehnal 556 I cifernik je uzasnej. nevite z ceho je? protoze me to prijde stejny jako keramika u SMPc. + - přehledny cifr - idealni velikost - pruhled na strojek - vodotesnost 20bar - diry v nozickach pro lepsi meneni remenu - nic jsou dokonaly :)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfesh Odesláno 15. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2021 před 2 hodinami, moralles napsal: konecne jsem sehnal 556 I cifernik je uzasnej. nevite z ceho je? protoze me to prijde stejny jako keramika u SMPc. + - přehledny cifr - idealni velikost - pruhled na strojek - vodotesnost 20bar - diry v nozickach pro lepsi meneni remenu - nic jsou dokonaly :)) Gratulace! Ten rejnok se mi na nich docela líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se