Chegi Odesláno 19. července 2022 Nahlásit Odesláno 19. července 2022 Navitimer pro chudý v Alpách pro chudý
Henry Dragonfly Odesláno 22. července 2022 Nahlásit Odesláno 22. července 2022 Sent from my iPhone using Tapatalk
vojdan Odesláno 22. července 2022 Nahlásit Odesláno 22. července 2022 Před hodinou, Henry Dragonfly napsal: Sent from my iPhone using Tapatalk Ta zelená na slunci famózně září! A pěkná číča
Henry Dragonfly Odesláno 22. července 2022 Nahlásit Odesláno 22. července 2022 Ta zelená na slunci famózně září! A pěkná číča Naživo se parádně třpytí a číča, ta je paf z toho vedra Sent from my iPhone using Tapatalk
Michal. Odesláno 22. července 2022 Nahlásit Odesláno 22. července 2022 Navitimer pro chudý v Alpách pro chudý Pěkný! Můžu se zeptat, jak velké máš zápěstí?
Chegi Odesláno 22. července 2022 Nahlásit Odesláno 22. července 2022 před 2 hodinami, Michal. napsal: Pěkný! Můžu se zeptat, jak velké máš zápěstí? Díky. "Lovečák" 17,5 cm. Víc jak 41 až na výjimky nosit nemůžu, pokud to tedy není Seiko, díky jejich L2L.
Michal. Odesláno 22. července 2022 Nahlásit Odesláno 22. července 2022 Děkuji, mám o něco menší ruku... budu muset vyzkoušet.
bacil.357 Odesláno 30. července 2022 Nahlásit Odesláno 30. července 2022 V 28. 6. 2022 v 14:47, bacil.357 napsal: Rozprávka o lidskej blbosti... To takhle ráno po noční lezu do trezoru a uklízím papíry od nových hodinek a přejedu sklíčkem po pootevřených dvířkách. Tak v panice běžím k oknu na sluníčko, s rozbušeným srdcem, zkontrolovat jestli se nic nestalo. No a koukám koukám natáčím hodinky ve slunečních paprscích a zjišťuji, že na skle neco je. Zkouším to utřír a jde to. Ach jen šmouha.. a tady je škrábanec.. nene to je taky jen upatlaný .. Vše v pořádku.. a sakra, hodinky vyklouzly z ruky a poadají směr dlažba... krev v žilách tuhne, srdce buší na max. Pár pokusů o zachycení, ale reflexy po noční opravdu nejsou v dobré kondici. Hodinky naráží na holeň a odrážejí se na hohu stolu. Naštěstí dřevěného. ... A dopadají na podlahu. Vteřinu se bojím je zvednout, ale nakonec se odhodlávám. Skenuji pouzdro a lunetu.. Na lunetě je jen malý ťukanec, taková ploška.. JInak dobrý.. No pepotěší to , ale dá se s tím žít. Jdu se vykoupat. Při snídani pohlédnu na hodinky a zase mě zamrazí. Nejdou. Zatřesu s nima. Něco tam drhne. Sakra. Pořádně je okukuju. Luneta se trochu vyklá. Pořádně si vynadám a potom ještě jednou. Dávám je do krabičky a beru na ruku U jedničky. Postupně ve mě sílí pocit, že si musím udělat radost, když jsem smutný z poškození hodinek. Takže když jsem měl cestu ke svému dvornímu dodavateli hodinek, nechal jsem tam EZMka a pořídil pro zlepšení nálady Panovy od Mühle a objednal S. A. R. se světlým cifrem, ať se rozveselím trochu......Konec a zvonec Vypadá to na šťastný konec. Přišel mail, že hodinky jsou opraveny a mohu si je vyzvednout.. Hurá jedeme na výlet do Chemnitz. A navíc .. náklady na opravu bere Sinn na sebe. Prý v rámci záruky. Takový přístup jsem nečekal...
villain83 Odesláno 1. srpna 2022 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2022 před 37 minutami, kloubik napsal: Skvely hodinky s koulema az po kolena, az budou casem vosoupany, tak to bude jeste lepsi.
Dantechno Odesláno 2. srpna 2022 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2022 V 30. 7. 2022 v 20:14, bacil.357 napsal: Vypadá to na šťastný konec. Přišel mail, že hodinky jsou opraveny a mohu si je vyzvednout.. Hurá jedeme na výlet do Chemnitz. A navíc .. náklady na opravu bere Sinn na sebe. Prý v rámci záruky. Takový přístup jsem nečekal... Tak to je super přístup !
kloubik Odesláno 2. srpna 2022 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2022 před 18 hodinami, villain83 napsal: Skvely hodinky s koulema az po kolena, az budou casem vosoupany, tak to bude jeste lepsi. Diky, porad me bavi. A souhlas, uz se tesim az se trochu osoupou Ale ta povrchovka zatim drzi jak cert a je pekne tvrda Na spone po pul roce zatim ani mikro skrabance.
EpsteinBarr Odesláno 2. srpna 2022 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2022 Pripomina mi to foto myslim od @nickolas ako patinovali kamaratovu termosku stanley...kebyze potrebujes pomoc Inak ale staci obycajny hlinikovy notebook a spona bude raz dva na poriadku
EpsteinBarr Odesláno 9. srpna 2022 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2022 Tak to je super, ze vsetko dobre dopadlo. Reakcia Sinn bola Ja som mal svoje chvilu v predajnej sekcii, ale nastastie som stihol inzerat zrusit.
bacil.357 Odesláno 9. srpna 2022 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2022 před 5 hodinami, EpsteinBarr napsal: Tak to je super, ze vsetko dobre dopadlo. Reakcia Sinn bola Ja som mal svoje chvilu v predajnej sekcii, ale nastastie som stihol inzerat zrusit. Ano u Sinn nadstandardní přístup a navíc mi v hodinářství nechali Sinn cestovní futrálek, protože na ruce jsem měl jiné hodinky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se