MartyH Odesláno 6. září 2022 Nahlásit Odesláno 6. září 2022 před 1 hodinou, jendazhor napsal: Mám tyhle "multifunkce" rád. Zkusils vzdálenost na nějaké mapě měřit? Taky to tak mám. Co se týká toho měření, funguje to překvapivě přesně a to jak na mapě, tak i při běžném měření vzdálenosti. U map jsou přednastavená měřítka, u běžného měření jsou možné metrické i imperiální jednotky. Má to i funkci pro navigaci, ale jak to funguje, jsem ještě nezkoumal.
jendazhor Odesláno 6. září 2022 Nahlásit Odesláno 6. září 2022 Takže jak jsem předpokládal. Pěkný. To by jeden z nostalgie na chvíli nechal mobil s online mapama v kapse a vytáhnul nějakou tištěnou.
MartyH Odesláno 7. září 2022 Nahlásit Odesláno 7. září 2022 Dnes fúze mých 2 nejoblíbenějších značek! Sent from my iPhone using Tapatalk
Kamil.K Odesláno 7. září 2022 Nahlásit Odesláno 7. září 2022 Tssss...takhle si gravírou zmrvit Casia!
MartyH Odesláno 7. září 2022 Nahlásit Odesláno 7. září 2022 před 2 minutami, Kamil.K napsal: Tssss...takhle si gravírou zmrvit Casia! To já ne, to Japonci... Navíc bych to právě takto nehodnotil, ale to je čistě subjektivní pohled.
mvguzzi Odesláno 9. září 2022 Nahlásit Odesláno 9. září 2022 Dnes mi dorazily od váženého člena...moje první Protreky . Jsou super. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Barbossa Odesláno 10. září 2022 Nahlásit Odesláno 10. září 2022 Kocoury Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Rendell Odesláno 10. září 2022 Nahlásit Odesláno 10. září 2022 Kdo pozná odrůdu? Casio Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MartyH Odesláno 10. září 2022 Nahlásit Odesláno 10. září 2022 TS-2000, rok ‘83Sent from my iPhone using Tapatalk
petr4612 Odesláno 10. září 2022 Nahlásit Odesláno 10. září 2022 Náhodou se mi povedlo koupit Gatesovy hodinky a docela mě baví. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Spok Odesláno 10. září 2022 Nahlásit Odesláno 10. září 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Kamil.K Odesláno 11. září 2022 Nahlásit Odesláno 11. září 2022 Dnes tyto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Joe75 Odesláno 11. září 2022 Nahlásit Odesláno 11. září 2022 Já Včera, dnes a zítra a taky V sobotu večer a v neděli ráno - takto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
crouch14 Odesláno 11. září 2022 Nahlásit Odesláno 11. září 2022 Vzpomínky na dovolenou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
chief Odesláno 11. září 2022 Nahlásit Odesláno 11. září 2022 Dnešní houbová mise Sent from my iPhone using Tapatalk
Sslava Odesláno 12. září 2022 Nahlásit Odesláno 12. září 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MartyH Odesláno 13. září 2022 Nahlásit Odesláno 13. září 2022 Otloukánek W-760 Sent from my iPhone using Tapatalk
Bells Odesláno 13. září 2022 Nahlásit Odesláno 13. září 2022 Pepsi Duro Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Waya03 Odesláno 14. září 2022 Nahlásit Odesláno 14. září 2022 Oceanus po Tátovi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
nicomnik3333 Odesláno 15. září 2022 Nahlásit Odesláno 15. září 2022 tiffany blue Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se