sodekcz Odesláno 23. července Nahlásit Odesláno 23. července Když už se toulám po horách, stále s G-shockama. (Doufám, že mi moje Citizen sada promine ). 2 1
_lip_ Odesláno 24. července Nahlásit Odesláno 24. července Tak jsem vzal oceány do jejich přirozeného prostředí 3 1
Tyr Odesláno 25. července Nahlásit Odesláno 25. července Na modrém natu byly perfektní - ale šedivé mě dostalo úplně 2 1
DarylVanHorne Odesláno 1. srpna Nahlásit Odesláno 1. srpna (upraveno) Během výměny musely dolů. Ne že by to nedaly, ale já bych to nedal - jako proč tam nechávat tolik místa, žárovky se přece nemění Upraveno 1. srpna uživatelem DarylVanHorne
Johny1911 Odesláno 2. srpna Nahlásit Odesláno 2. srpna (upraveno) Moje úplně první hodinky vůbec Upraveno 2. srpna uživatelem Johny1911 6
Vasil Odesláno 5. srpna Nahlásit Odesláno 5. srpna V 4. 8. 2025 v 14:05, James24 napsal: Nové automaty (fotka včerejší)... Jaký jsou? Včera jsem si jich všiml ve výloze a vypadají dobře.
Harrior Odesláno 10. srpna Nahlásit Odesláno 10. srpna Ne zrovna právě teď, ale včera večer na kulturní akci bylo rušno na posílání fotek. Casia mají v arzenálu už 3/4 rodiny 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se