lub Odesláno 5. března 2024 Nahlásit Odesláno 5. března 2024 V 29. 2. 2024 v 23:02, martiste91 napsal: Já dnes rovněž tyto, jen jinou odnož/provedení. Ty tvoje mám také. Jsou lehčí na ruce než tyto. Přesto a prostě oboje jsou fajn. Rozšířit mně se líbí základní černá se zeleným akcentem a pozitivním displejem. už jsem o nich víckrát uvažoval, třeba ten krokoměr je na trekovkách výborná věc, potom parádně čitelný cifr. jediné, co mě odrazuje, je baterka, přecejen utáhnout 4 senzory + BT ..škoda absence soláru. zkoušeli jste během výletu synchronizaci přes gps z mobilu? to by mě zajímalo, jak dobře to funguje, resp. jestli se dle toho automaticky kalibruje výška..
Variant86 Odesláno 6. března 2024 Nahlásit Odesláno 6. března 2024 V 6. 3. 2024 v 6:43, kaktusář napsal: Rozšířit 6 mohli dát jen k nápisu Multiband. Dole to torzo vypadá divně (když už tam není 5 a 7).
kaktusář Odesláno 6. března 2024 Nahlásit Odesláno 6. března 2024 právě mě to dycky udivilo, že je to od nepaměti divná tradice
ctvrtek Odesláno 14. března 2024 Nahlásit Odesláno 14. března 2024 Dnes GLS8900 limitka aurora light, má někdo další kousky z téhle edice?
Jiří Sedlák Odesláno 28. března 2024 Nahlásit Odesláno 28. března 2024 Konec pracovního týdne se blíží, už jenom 40 minut a máme tu 4 dny volna, v mém případě vlastně 5. I géčka dostanou 5 dní volna pokud nebudu něco dělat na zahradě.
Pa13cz3k Odesláno 31. března 2024 Nahlásit Odesláno 31. března 2024 Dnes Casio GS 1100 1A. Málem skončily v koši, kolega je chtěl vyhodit, že už jsou opotřebované a nefungují, prej konečná, tak jsem se jich ujal, nechal pár dní na sluníčku a zase hezky šlapou, prostě CASIO.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se