lub Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března V 1. 3. 2024 v 0:02, martiste91 napsal: Já dnes rovněž tyto, jen jinou odnož/provedení. Ty tvoje mám také. Jsou lehčí na ruce než tyto. Přesto a prostě oboje jsou fajn. mně se líbí základní černá se zeleným akcentem a pozitivním displejem. už jsem o nich víckrát uvažoval, třeba ten krokoměr je na trekovkách výborná věc, potom parádně čitelný cifr. jediné, co mě odrazuje, je baterka, přecejen utáhnout 4 senzory + BT ..škoda absence soláru. zkoušeli jste během výletu synchronizaci přes gps z mobilu? to by mě zajímalo, jak dobře to funguje, resp. jestli se dle toho automaticky kalibruje výška.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března Lezou mi tam žížaly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Variant86 Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března před 1 hodinou, kaktusář napsal: 6 mohli dát jen k nápisu Multiband. Dole to torzo vypadá divně (když už tam není 5 a 7). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března taky me to stve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března ... ale dělá se to tak "od nepaměti" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března právě mě to dycky udivilo, že je to od nepaměti divná tradice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 11. března Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března Po čase opět solární Edifice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctvrtek Odesláno 14. března Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března Dnes GLS8900 limitka aurora light, má někdo další kousky z téhle edice? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 16. března Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března Téměř 8 let s původní baterií. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 16. března Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 17. března Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olgojchorchoj Odesláno 22. března Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března Casio Duro Pepsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 28. března Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března Konec pracovního týdne se blíží, už jenom 40 minut a máme tu 4 dny volna, v mém případě vlastně 5. I géčka dostanou 5 dní volna pokud nebudu něco dělat na zahradě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 28. března Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března Dnes zase v lese Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czechgun Odesláno 29. března Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Němý Bobeš Odesláno 29. března Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března G-Shock family Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m3rlin Odesláno 29. března Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března Poslední dobou vedou tyto.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 30. března Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pa13cz3k Odesláno 31. března Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března Dnes Casio GS 1100 1A. Málem skončily v koši, kolega je chtěl vyhodit, že už jsou opotřebované a nefungují, prej konečná, tak jsem se jich ujal, nechal pár dní na sluníčku a zase hezky šlapou, prostě CASIO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se