lub Odesláno 17. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2024 V 15. 10. 2024 v 19:16, ... napsal: Jak to s tím "dojením" myslíš? je to vsechno podobny modul, s ruckou na devitce pro den nebo pro jine fce u solarni varianty, lisi se jen tvarem displeje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
... Odesláno 17. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2024 Aha, takže jde spíše o "dojení" prostorového rozvržení funkcí, nežli konkrétního modulu, jako např. u ručičkových hodinek evidentně již do mrtě "vydojené" ručičky uprostřed, datum na třetí hodině. No Casio evidentně ví, jak své fanoušky/zákazníky podojit (a to mě u něj právě baví). Hlásím další plasťáky na cestě... Ale zároveň musím konstatovat, že bych si s těmito naprosto vystačil: Hodně jsem si oblíbil odpočet času - protipožární opatření při současném hraní na PC a vaření. (BTW nehraje tu někdo Call Of Duty? Že bychom uspořádali v private match "boží soud" stran displejů - normální vs inverzní. ) Z fleku bych vyměnil nevyužívaných 5 různých alarmů za více předuložitených hodnot odpočtů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
... Odesláno 18. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2024 GBD-200 - nevtíravá časomíra nocí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 19. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2024 Den jak malovaný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
... Odesláno 19. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2024 Casio chobotnice: A to jsem si říkal, že jsou ty AE-1500 příliš velké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
... Odesláno 20. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2024 GM-5600SS-1ER (SS = sváteční společenské) se sníženým obsahem plastu, nedělní Geez_Shock model tradičního střihu řádu uctívačů (zal. 1983), s flexibilním (od slova flexit) opásáním paže a transportní krabičkou na muffin. Na pozadí síť lapající marnotratníky v osidla hříšné marnivosti. Bať bať, čas pozvednout mysl v nedělním usebrání, a porozjímat nad letitým moudrem východního filosoficko-ekonomického učení: Dokud prachy mají, umožníme jim v mikroplast je obrátit! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stingi Odesláno 20. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 21. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2024 před 19 hodinami, ... napsal: GM-5600SS-1ER (SS = sváteční společenské) se sníženým obsahem plastu, nedělní Geez_Shock model tradičního střihu řádu uctívačů (zal. 1983), s flexibilním (od slova flexit) opásáním paže a transportní krabičkou na muffin. Na pozadí síť lapající marnotratníky v osidla hříšné marnivosti. Bať bať, čas pozvednout mysl v nedělním usebrání, a porozjímat nad letitým moudrem východního filosoficko-ekonomického učení: Dokud prachy mají, umožníme jim v mikroplast je obrátit! Hezky jsi to napsal. Básníků už je obecně málo. A přitom zrovna současný hodinkový svět by byl pro povznesené rozjímání ve verších vhodné téma. A pro tuhle sekci fóra by verše rovnou mohly být napsané jako Haiku... A já si pořád říkal, proč mají Casia tu kulatou plechovou krabku. A ona je na muffiny... Napadaly mě spíš pringlesky, nebo snad hostie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
... Odesláno 21. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2024 haiku horalu Honzovi Casioplasty lemují naše cesty hladových duší 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 21. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2024 Hezké. Někde v Japonsku bůh Inari udiveně pozvedl jedno obočí. A v Casio spokojeně pomrkla jedna z kontrolek na kase... Mimochodem model GM-5600-1ER mi přijde jako jeden z těch hezčích pocákaných a pomalovaných. Jen jim moc nevěřím odolnost barev proti otěru hlavně na řemínku. Ovšem série modelu 2100 v provedení MNG mě onehdá příjemně překvapila. I model GA-2140RX-7AER je celkem barevně zajímavý, jen se ty světlé ručky na strakatém černobílém pozadí budou asi trochu ztrácet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
... Odesláno 21. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2024 Pevnost v tahu, na gumě? Pro mě za mě... Nezkoumám. Otloukám je, otloukám, na nějaký šrám nekoukám. Radost mi dělaj' - řácký tool. Koňská síla? Tažný vůl! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
... Odesláno 22. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2024 před 10 hodinami, jendazhor napsal: Mimochodem model GM-5600-1ER mi přijde jako jeden z těch hezčích pocákaných a pomalovaných. Jen jim moc nevěřím odolnost barev proti otěru hlavně na řemínku. Ovšem série modelu 2100 v provedení MNG mě onehdá příjemně překvapila. I model GA-2140RX-7AER je celkem barevně zajímavý, jen se ty světlé ručky na strakatém černobílém pozadí budou asi trochu ztrácet. Ze dvou modelů kolekce "Blue" je ten modrý nadmíru epesní. Až jsem si říkal, zda si nepohrát s nějakou ošoupanou 2100, pokud by se naskytla. (Nějaké zkušenosti s malováním na plast origo řemínků - technika/druh barvy/fixace/trvanlivost?) Z dostupných méně běžných kolekcí není až tak marný černobílý kousek (až na cenu za plastový plášť) "Master of G Tribute". Líbí se mi z posledních let i modely "Functional Logo", "Shin Kamen Rider ", 2100 z "Multi-Color Gradation" a 2000 z "Team Land Cruiser Toyota". Za nejhezčí/nejvýraznější G-Shock kousek (na který jsem zatím narazil) považuji MTG-B2000XMG-1A. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 22. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2024 Made in Japan Géčka 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 22. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2024 před 12 hodinami, ... napsal: Ze dvou modelů kolekce "Blue" je ten modrý nadmíru epesní. Až jsem si říkal, zda si nepohrát s nějakou ošoupanou 2100, pokud by se naskytla. (Nějaké zkušenosti s malováním na plast origo řemínků - technika/druh barvy/fixace/trvanlivost?) Z dostupných méně běžných kolekcí není až tak marný černobílý kousek (až na cenu za plastový plášť) "Master of G Tribute". Líbí se mi z posledních let i modely "Functional Logo", "Shin Kamen Rider ", 2100 z "Multi-Color Gradation" a 2000 z "Team Land Cruiser Toyota". Za nejhezčí/nejvýraznější G-Shock kousek (na který jsem zatím narazil) považuji MTG-B2000XMG-1A. Přiznávám se dobrovolně, že už ty barevné variace nestíhám sledovat. Pokud mne teda nepraští do bulvy, jako ty z manga (MNG) kolekce. Je to celkově takový nenápadný přechod Casia do trendů 80. a 90. let a celé tehdejší marketingové linie Swatchek. Rejpal: Vlatně to trochu dává smysl. Tehdá byly klasičtí evropští hodináři v krizi, neb je drtila levná asijská konkurence především v nižším a středním cenovém segmentu. A tak přišel Hayek s nápadem, udělat z ručičkáčů levné, ale prudce designově rozmanité (rozumněj vzhledem, především barvami materiálů a potisků, nikoliv technologií strojků) cool, trendy, stylish... produkty v podstatě denní spotřeby a také sběratelské vášně plebsu. A copak to tu máme po 30 až 40 letech? Tradiční japonské značky jsou drceny přívalem "chytrých" hodinek vyráběných v Číně. A casio přichází s čím dál větším množstvím variací (rozumněj vzhledem, především barvami materiálů a potisků, nikoliv technologií strojků) spotřební a sběratelské záležitosti. Já bych tu jistou podobnost viděl. A předpokládám, že i vedení a designéři Casia umí mrknout do minulosti, jak to nakonec se Swatchem dopadlo. Je otázka, kde si Casio představuje sebe za 10, 20, 30... let. Samozřejmě se nabízí i další otázka, jestli ještě někdo bude v té době něco jako "hodinky" nosit. Pokud tedy nepočítám ty mechanické za desítky tisíc doláčů sloužící povětšinou jako zvětšovač ocásků nositelů nebo doplněk kabelky. Po zaplevelení vlákna poezií, by se sem mohla provrtat ještě taková nenápadná filosofická chronohousenka. Kdo ví, třeba z ní časem bude krásný motýl... 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
... Odesláno 23. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2024 Podtlaková zkouška při dnešním freespacedivingu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
... Odesláno 25. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2024 To už je zas ráno? Noc tak rychle uběhla; čas přelogovat se do Volání Postele... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
korbos Odesláno 28. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2024 Ranní procházka 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 28. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 28. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
korbos Odesláno 31. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2024 Poprvé venku se zde koupenými G-shocky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se